Audio Soft
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Audio Soft

• eucryl
  • Posjetitelj
24.09.2003 | 19:51
Hola!

Zanima me koji audio soft koristite? Na kakvim mašinama i za što?

Ja koristim Reason2 za nekakve podloge i sekvence i moram priznati da sam i zadovoljan i nezadovoljan onime što nudi. Žao mi je što nije malo bolje sređen mastering tj. postprodukcija da se izvuče što bolji zvuk, ali jeli, to mu na kraju nije niti namjena...
Deck i Amadeusa koristim za ono što bi na wintelu koristio cool edit pro...

Da li je netko imao prilike isprobati Soundtrack? Pros and cons?

Eto toliko za sad od mene..
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
24.09.2003 | 22:27
Reason 2 smo probali u kombinaciji s USB klavijaturom i dobro je radio svoj posao. Soundtrack je pravo malo čudo od programa kada su u pitanju glazbene podloge za razne video materijale. Vjeujem da će ti po tom pitanju moderator Aki znati više reći jer je to njegova domena, a što se tiče Soundtracka tu je Jupi "doma".
Tema zaključana.
25.09.2003 | 12:45
Soundtrack ti je fini.Podrzava sve sa asio driverima ali nema niti rewire niti vst podrsku.
koristi AU od plaginova...inace lijepo radi ali jos je malo trom pogotovo kad imas 8 traka na screenu.
treba to jos peglat...
ali super radi u paketu finalcutpro 4.
dolazi sa ogromnom bazom semplova na dva dvd-a...
ima lijepih stvari ali svako ima svoj ukus.
Tema zaključana.
25.09.2003 | 12:47
sto se tice reasona....brijem da automatizacijom mixera(knobling ?)i inih reason rackova moze se izvuci dosta dobar sound.... a poliranje rewire i u cubase ili live....
btw izasla je nova verzija Live-a 3 ali je beta...skinuo je treba probat....
Tema zaključana.
  • eucryl
  • Posjetitelj
25.09.2003 | 14:52
Ja bi vrlo rado isprobao Soundtrack, ali trebat ću se strpiti jer G3 nije podržan..
I ja također koristim midi klavijaturu uz reasona i kao i za svaki program treba puno vremena da ga se nauči.. volje imam, vremena malo.. Oće li netko biti voljan s vremenom podijeliti koju backup verziju dobrih programa?
Tema zaključana.
26.09.2003 | 01:16
mozes skinut novi live sa keyem sa www.ableton.com verzija 3. dolazi sa par novih efekata ...
upari ga sa rizonom i vozi.......
ostalo imam za os 9 na nekim cedejevima....
koje midi klavijature imas?
Tema zaključana.
  • eucryl
  • Posjetitelj
01.10.2003 | 19:31
Kupio sam Evolution MK-225C sa 2 oktave..mala, 8 skroz zadovoljava, jer ionako ne sviram s 10 prstiju )
Probat ću uparit Lajv i rizn, i peglat... javim...
Tema zaključana.
02.10.2003 | 14:14
imam iste i u potpunosti me zadovoljavaju....jedino da ima vise oktava...... :=)
Tema zaključana.
  • eucryl
  • Posjetitelj
02.10.2003 | 19:51
Ma to je i mene mučilo na početku, ali kao što rekoh, ne sviram dvoručno pa...
Nisam jos Live nabavio... trudim se...
Tema zaključana.
  • Anonimus
  • Posjetitelj
03.10.2003 | 14:05
ako ti live treba....
www.ableton.com
ima 5 -6 mega...
skini si i key
na istom sajtu...ma skuzit ces.
Live 3 je beta ali dobro radi.
Tema zaključana.
  • eucryl
  • Posjetitelj
03.10.2003 | 17:51
kul... hvala
Tema zaključana.
  • Anonimus
  • Posjetitelj
04.10.2003 | 13:49
ugodno lajvnje
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (439)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO