Kako spojit iphone i liniju?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako spojit iphone i liniju?

05.11.2012 | 01:03
Pomoc ljudi jel mi mozete pomoc kako da spojim svoj iphone 4 i moju staru liniju pioneer sx 950 Nezz koju zicu da kupim i di da je ukljucim . Ima na internetu slike kako linija izleda sa straznje strane
Tema zaključana.
05.11.2012 | 01:15
www.chipoteka.hr/artikl/8070304581

Uštekaš na jedan od slobodnih linijskih ulaza. Slike na netu nisu dovoljno detaljne da ti znam precizno reći, a i ne znam što je sve spojeno na tvoju liniju.

U načelu to nije baš skroz ispravno, jer ovo sa slušalica nije pravi linijski izlaz, ali radit će.

S konektora može dobiti pravi line out, ali taj kabel vjerojatno kod nas nije lako dobavljiv (možda griješim). To bi bio ovakav:

www.amazon.com/Line-Cable-Apple-Photo-Video/dp/B00538AHE8
Tema zaključana.
06.11.2012 | 00:03
Puno hvala uspio sam )
Tema zaključana.
06.11.2012 | 00:41
Nema na čemu.
Tema zaključana.
06.11.2012 | 17:33
pa jos ubacis recimo Plex u Iphone...pa vuces bezicno svu muziku sa kompa na Liniju:)
Tema zaključana.
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 21:07
amsterdamxxx kaže:
pa jos ubacis recimo Plex u Iphone...pa vuces bezicno svu muziku sa kompa na Liniju:)

Kako?
Tema zaključana.
06.11.2012 | 21:36
Pa - Plexom. Kako misliš - kako?
Tema zaključana.
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 21:54
smayoo kaže:
Pa - Plexom. Kako misliš - kako?

Pa .... kako? Plex ubacim na iPhone, a šta ubacim na liniju? Ima nekakav uređaj koji se spoji na liniju ili što?
Tema zaključana.
06.11.2012 | 21:56
pa Plexom..
instaliras program Plex na iPhone...instaliras program Plex na komp.....ovaj sa telefona odma vidi ovaj sa kompa......u ovom sa kompa,stavis da vidi svu tvoju muziku....i pustis mjuzu sa kompa na telefon,bez da ti je muzika kopirana u fon.......a telefon naravno kablom spojis sa AV risiverom(linijom)...i telefon ti prima sve bezicno.....
ovo takodje vazi i za Android telefone....

Zgodno zar ne...
Tema zaključana.
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 22:01
amsterdamxxx kaže:
pa Plexom..
instaliras program Plex na iPhone...instaliras program Plex na komp.....ovaj sa telefona odma vidi ovaj sa kompa......u ovom sa kompa,stavis da vidi svu tvoju muziku....i pustis mjuzu sa kompa na telefon,bez da ti je muzika kopirana u fon.......a telefon naravno kablom spojis sa AV risiverom(linijom)...i telefon ti prima sve bezicno.....

Zgodno zar ne...

Aha! Hvala.
Tema zaključana.
06.11.2012 | 22:02
da ne bude zabune...na komp stavljas Plex Media Server....
Tema zaključana.
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 22:06
amsterdamxxx kaže:
da ne bude zabune...na komp stavljas Plex Media Server....

A šta stavim na li ..... a ništa, ništa .... hvala ponovo
Tema zaključana.
06.11.2012 | 22:06
Kupis AirPort Express i ne j*bes se s glupostima.
Tema zaključana.
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.11.2012 | 22:10
Eeee, to je već nešto !
Tema zaključana.
06.11.2012 | 22:11
Da..ali je covek pitao za iPhone,pa mu je to resenje....dobro mu nisi predlozio da kupi neki novi AV risiver koji ima Airplay podrsku:)
Tema zaključana.
11.11.2012 | 23:41
ili mozes preko bluetootha.Nasao sam na ebayu nesto ovako
www.ebay.com/itm/BLUE-TANGO-CLASSIC-Blue...sd%3D251176908108%26

pise da lovi do 10m sto mi je cisto dosta.
E sad ovo je dosta veliki uredaj a nasao sam i nesto ovako
www.ebay.com/itm/Bluetooth-A2DP-Music-Au...sd%3D251176908108%26

no tu vidim da ide zenski prikljucak iz uredaja pa se na njega spaja muski.Jel to zapravo onda ista stvar to se samo spoji na liniju u line in (crveni i crni)?
Tema zaključana.
13.11.2012 | 21:07
sta nezna nitko?probat cu poslat kinezu sta prodaje ako kuzi uopce
Tema zaključana.
13.11.2012 | 21:43
Onaj drugi je bluetooth prijemnik. On ide do muzičke linije. Osim njega trebaš i bluetooth modul u kompu (u Macu je ugrađen). Kabel je s jedne strane stereo 3,5 mm banana, a s druge strane 2x cinch

Ono prvo je bluetooth komplet. USB điđa se ušteka u komp a ona kutija opet stoji kod linije. Kabel je klasični interconnection, 2x cinch s obje strane. Kako se prodaje u kompletu, sva je prilika da neće raditi s Mac ugrađenim Bluetoothom, nego samo s tom svojom điđom.
Tema zaključana.
13.11.2012 | 21:53
al zanci u principu je ista stvar to dvoje.Meni treba da ima izlaz dva cinca jer mi tak ide u liniju.Bitno mi je da mogu sa laptopa (nije mac) ali ima bluetooth i ipada,iphone pustati muziku na liniju.
Tema zaključana.
13.11.2012 | 22:00
NE treba ti da ima izlaz dva cincha. Napisao sam ti - stvar je samo kabela. onaj drugi ima stereo bananu 3,5 mm (dakle jack kao od slušalica), a onaj prvi ima 2x cinch, ali to je line out signal u oba slučaja. Za drugog trebaš kabel 3,5 mm stereo na 2x cinch, a za prvog 2x cinch na 2x cinch.
Tema zaključana.
13.11.2012 | 22:07
da kuzim thanks...s tim da sa ovim drugim dobijem i taj kabel 1 x 3.5mm to 2RCA Cable included.
To u principu nema smetnja jel tako,mislim opcenito kad je dobar prijem?
Tema zaključana.
14.11.2012 | 00:03
U principu je to kuruza rješenje. Ne očekuj neku kvalitetu reprodukcije. Bluetooth je vrlo kratkodometni protokol, osjetljiv je na zapreke. Deklarirani domet je 10 m, a u praksi funkcionira dobro ako je domet unutar 4-5 m, bez zapreka.
Tema zaključana.
14.11.2012 | 00:47
najbotniji mi je laptop a on je odma do linije pa ce valjda bit ok
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1087)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.85 Seconds

Provided by iJoomla SEO