MBPro tekućina po tipkovnici
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

MBPro tekućina po tipkovnici

15.11.2018 | 19:56
Pažljivo oko će odmah primjetiti da se na tipkovnici uglavnom pišu hrvatske riječi.
Tema zaključana.
15.11.2018 | 21:11
@riba

Ne bih se složio.
Hrvatske diakritke vlasnik koristi samo prosječno često, ali ni približno kao ove tipke koje su po rubovima prljave, ali po sredini ispolirane do sjaja od česte upotrebe.
Tema zaključana.
15.11.2018 | 21:21
Bilo kako bilo, znamo da uopće ne koristi funkcijske tipke
Tema zaključana.
15.11.2018 | 21:29
... a da mu tipka 'Q' negdje ispadne, ne bi ni primijetio.

Tema zaključana.
16.11.2018 | 17:53
m@xym kaže:
@riba

Ne bih se složio.
Hrvatske diakritke vlasnik koristi samo prosječno često, ali ni približno kao ove tipke koje su po rubovima prljave, ali po sredini ispolirane do sjaja od česte upotrebe.

Ali obrati pažnju na Q, W, X i Y.
Tema zaključana.
16.11.2018 | 18:56
Riba kaže:
m@xym kaže:
@riba

Ne bih se složio.

Ali obrati pažnju na Q, W, X i Y.

Tema zaključana.
16.11.2018 | 20:33

Fakat, te tipke kao da su s neke druge - potpuno čiste tipkovnice. Ono, izbaci uljeze...
Tema zaključana.
17.11.2018 | 10:20
Skoro gotovo, još ću sutra malo a alkoholom (96%) i vatom. Imam kolegu dijabetičara, pa je sav pribor za čišćenje mukte...kak se veli u svakom zlu, nešto dobro

Tema zaključana.
17.11.2018 | 10:28
Lijepo...

... da se to još bolje očistiti, ali ako ti je previše odjednom, ponovi postupak alkoholom za tjedan dana i onda samo tu i tamo lagano prebrišeš i nikad više nemoj dozvoliti da ti tipkovnica bude onakva, ne zato kaj je grozno izgledala nego zato kaj nije zdravo

EDIT:
E da, jesi li probao da li radi?
Tema zaključana.
17.11.2018 | 11:22
I ja sam dijabetičar, nažalost na inzulinu

Evo, sinoć je stigao Magic mouse 2, a Magic keyboard i Apple TV dolaze za desetak dana, nije bilo na stanju.
Prilozi:
Tema zaključana.
17.11.2018 | 12:12
drazenp1706 kaže:
I ja sam dijabetičar, nažalost na inzulinu

Evo, sinoć je stigao Magic mouse 2, a Magic keyboard i Apple TV dolaze za desetak dana, nije bilo na stanju.

@Bertone, sve radi za pet. Onu prvu jedinicu sam uništio s previše tekućine za staklo...tak da sad znam kako treba s tim

@drazenp1706, nije to ništa tragično.Taj kolega s drugog foruma, koji mi je dao sve isto je na inzulinu, već 15 g. Drži se svih propisanih regula i najnormalnije funkcionira, ponekad si čak i malo popije u umjerenim količinama, za neke prigode. Imao sam i jednog kolegu s sličnim problemima, koji nije mogao bez alkohola i hrane koja njemu paše. Govorio je "tko ga hebe, neka krepam ako nemogu jesti i piti što ja želim " Onda su mu prvu nogu odrezali, pa je išao s štakama u birtiju, a kad su mu odrezali i drugu nogu, onda je samo primao posjete svojih "pajdaša" i brzo je otišao na vječni počinak.

Hoću ti reći, da to nije nekakva teška bolest ( najčešće je nasljedna ili uzrokovana nekim stresom ) s kojom nebi mogao najnormalnije živjeti i nadživjeti mnogne nas, ako se budeš svojih pravila pridržavao...živio ti meni
Tema zaključana.
17.11.2018 | 12:27
@cariblanco - hvala na lijepim željama! Nemam naviku konzumirati alkohol, no znam da je pivo primjerice ubitačno za dijabetes. Volio sam, i volim papati, a povišeni šećer mi je dijagnosticiran par godina nakon završetka nesretnog stradavanja u domovinskom ratu. Mišljenja sam da nije do stresa, već do mog hedonističkog pristupa hrani. A sada više ne ide tako, sve se mjeri, sve na vagu, no bitno da je bolest pod kontrolom.

Da ne skrećemo s teme, koliko je stara tvoja tipkovnica, i da li je to prvi model Magic keyboard-a ili je to Magic keyboard 2? Pitam zbog tipki za smjer, tzv. kursorskih tipki. Vidim da postoje dvije varijante, jedna s manjim (tvoja) i jedna s većim kursorskim tipkama. Navodno da novi model ima ugrađenu bateriju te da se puni putem Maca, a u stari idu klasične baterije.
Tema zaključana.
17.11.2018 | 13:02
Drago mi je da je sve pod kontrolom Da pivo je najgore, ali malo crnog vina, tu i tamo nije na odmet.

Tipkovnica je dvojka s ugrađenom baterijom i jako sam zadovoljan s njom. Punim je možda svaki mjesec ili dva, ovisi koliko tipkam i dal sam doma. Još da je tad bila siva, ziher bi nju uzeo
Tema zaključana.
  • Daddo
  • Posjetitelj
17.11.2018 | 13:08
Dvojka, skoro pa ista. I lightning konektor za punjenje.

Dnevno u prosjeku korištenja 4 do 5 sati. Punjenje jednom mjesečno. Miš jednom u 3 tjedna (magic mouse 2).

Volio bih vidjeti koliko bi mi, i da li, trackpad bio koristan, odnosno korisniji od miša.
Tema zaključana.
17.11.2018 | 13:14
Kaj je ova slika "ista" s neta ili se ti pripremaš za izbjeglice
Tema zaključana.
  • Daddo
  • Posjetitelj
17.11.2018 | 13:20
jok... vježbam tajlandski... za izbjeglice sam spreman.

Moj Mini je došao s Tajlanda skupa s mišem i tipkovnicom. Ipad 2 je iz Kanade, iz Japana je nešto kablova, jedino je 5s kupljen u HR. ATV 4K je također s Tajlanda (zapravo mislim da je on iz Burme).

Airpodsi i beats sluške su kupljene u HR.
Tema zaključana.
17.11.2018 | 17:46
Daddo, neke stvari ne dozvoljavam, niti u šali.
Tema zaključana.
  • Daddo
  • Posjetitelj
17.11.2018 | 21:18
Pošteno smayoo.

Zaboravio sam ipad pro 9.7 ženin i iphone 6s plus, također kupljeni u HR.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1273)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO