MBPr 15” mid 2014 tipkovnica problem
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

MBPr 15” mid 2014 tipkovnica problem

• Mate22
  • Posjetitelj
23.05.2017 | 16:25
Pozdrav ljudi ,
Imam 5-6 tipki na Mac-u koje više ne rade. Bio u jednom servisu rekli da treba mijenjat cijelu tipkovnicu matična je ok (cijeli donji dio Mac-a) nakon njihove besplatne dijagnostike u servisu.Traže za to 3800kn. E sad bio i u drugom servisu oni za isto traže 3000kn. I na kraju došao do trećeg vrlo poznatog servisa u ZG i oni najpovoljniji rade ovaj servis i zamijenu za 2600kn. E sad šta vi mislite svi u čemu je kvaka ovakve razlike u cijeni za isti rad i zamijenu tipkovnice sa baterijom?
Tema zaključana.
23.05.2017 | 16:36
Skupi je dio. 550$ je komplet koji se teoretski može i rataviti. Sama tipkovnica košta 20-30$ ali je problem skinuti je i zamijeniti. Barem što vidim po internetu.
www.ebay.com/sch/Replacement-Keyboards-f...568/bn_746855/i.html
Čak i iFixit ne pokazuje kako promijeniti tipkovnicu.
www.ifixit.com/Guide/MacBook+Pro+15-Inch...ly+Replacement/27696
Tema zaključana.
  • Mate22
  • Posjetitelj
23.05.2017 | 17:26
Nebi rekao da taj dio donji dođe 550$ to mi se malo preveč čini. Možda 300-350 US $ al nikako više + 200-300kn njihov rad i to bi bilo to. Al zašto su ovako velike razlike u cijeni od servisa do servisa ??
Tema zaključana.
  • Mate22
  • Posjetitelj
23.05.2017 | 17:43
Vidio sam na linku ovo sto si postavio da dođe 550$ al ja sam se ravnao prema cijeni sa Amazona i eBaya pa postoji mogućnost da neki od servisa to jeftinije promijene zbog niže cijene nabave tog donjeg dijela ili zbog toga što to kao službeni servis mogu jeftinije zamijenit.Pa rađe ću nabavit preko eBay-a pa da mi zamijene bez njihove garancije od 6mjeseci nego da platim ovako puno iako mi se ova cijena u jednom servisu od 2659 kuna čini poštena a ne 3800kn.
Tema zaključana.
23.05.2017 | 18:20
Ako ne kemilaš, treba kupiti gornji poklopac u kojemu je tipkovnica i zaljepljena baterija. To je dio koji je u komadu. Ne znam da li se bezbolno može odvojiti tipkovnica od aluminijskog dijela, a pogotovo ako se i baterija treba odlijepiti.
Na gornjem linko se vidi koliko u stvari posla ima oko razmontiravanja samog kompa. Sve treba izvaditi jer je tipkovnica prva stavljena, a zadnja ide van.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1040)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO