Preporuka za USB-C HDMI adapter
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Preporuka za USB-C HDMI adapter

02.11.2017 | 21:32
Imam MBP 13 i htio bih poslati sliku i zvuk na TV. Posto laptop nema HDMI izlaz, treba mi USB-C HDMI adapter. Vidim da ih u Hrvatskoj ima za ispod 200 kuna. Da li bi mi netko mogao preporuciti koji da kupim?
Tema zaključana.
02.11.2017 | 21:37
Imaš li kojim slučajem smart TV? Ukoliko imaš, imaš appove za bilo koji smart TV (LG, Samsung, itd) na App Store-u za kupiti da ti šalju mirror slike kompa na TV preko WiFi-a. Ako nemaš, gledaj što kvalitetniji kabel. Ima tu stručnijih usera, oni će ti dati konkretniji savjet što se toga tiče.
Tema zaključana.
02.11.2017 | 22:06
Moj smart TV je Grundig. Izgleda da za tu marku bas nema nista na App Store-u. Nadam se da sam u krivu.

HDMI kabel vec imam (radi normalno). Problem je u tim adapterima. Sve sto se nudi je ili Apple ili neki no name. Apple je skup, a ovi ostali ponekad uopce ne rade, pa i mogu odmah baciti. Zato bi mi pomoglo da se javi netko tko je kupio USB-C HDMI adapter koji radi dobro.
Tema zaključana.
03.11.2017 | 11:25
Vidim nitko ti ne odgovara, probat ću ja. Ja pokušavam uvijek ići na sigurno - a to je često skupo. Mada otkrivam da ni to više nije nikakva garancija.
U ovom slučaju preporučio bih ti malo veću rupu u novčaniku od planirane - za Apple kabel...
Jbg...
Tema zaključana.
03.11.2017 | 11:51
Koristio sam puno raznih MDP-nešto adaptera (na VGA, na DVI, na HDMI). Nikad nijedan original Appleov, svi su radili uredno osim jednog MDP-HDMI koji je prestao raditi nakon pola godine. USBC nisam još ni vidio uživo.
Tema zaključana.
03.11.2017 | 12:01
Kad smo kod toga - niti ja!
Tema zaključana.
05.11.2017 | 16:11
Kupio sam ovaj adapter u Mikronisu i ne radi -- spojim TV preko HDMI kabla i nista se ne prikazuje u System Preferences > Displays, dok TV prikazuje “No signal.” Naknadno sam pronasao ovaj clanak iz kojeg se vidi da USB-C HDMI adapteri ili ne rade ili rade lose na novim MBP modelima.

Lose. Ne znam da li da odem vratiti adapter, ili da cekam u nadi da ce buduca verzija macOS-a dodati podrsku za ovakve adaptere.
Tema zaključana.
05.11.2017 | 16:22
NEma to veze s verzijom OS-a. Ako ti ne radi sad, neće ni ubuduće.
Tema zaključana.
05.11.2017 | 17:32
Ovaj korisnik tvrdi da je adapter proradio nakon macOS update-a.
Tema zaključana.
05.11.2017 | 18:03
Ha, tim bolje. Kako rekoh, nemam iskustva s USB-C.
Tema zaključana.
05.11.2017 | 18:28
@Šime, šta imaš od priključaka na tom laptopu, imaš li možda DisplayPort na njemu. Taj port ti isto izgleda kao Thunderbolt. Ja imam taj nastavak DisplayPort-HDMI i nemam s tim nikakvog problema na svom starom air. Jedino je bed ako imaš samo usb-c utor, jer bi onda trebao dva nastavka prije samog HDMI kabla u tv. Uglavnom, ljudi pišu da treba ići na DisplayPort, ako je to moguće...to je mbp iz 2016 godine?
Tema zaključana.
07.11.2017 | 10:01
ja sam kupio ovaj adapter na ebayu, i radi mi bez problema na Macbooku 12"..

www.ebay.com/itm/C-To-4K-HDMI-USB-3-0-US...p2057872.m2749.l2648
Tema zaključana.
07.11.2017 | 14:08
@cariblanco MBP 13 2017, znaci samo 4 USB-C porta

@VanjusOS Hvala, mislim da cu ga uzeti. Ali najprije idem u Mikronis vratiti ovaj koji ne radi, pa da vidim da li mi oni imaju sto pametnoga za reci
Tema zaključana.
20.11.2017 | 21:19
Ja sam kupio na Amazon.de Minix NEO-C

Stigao za 5 dana, dobro izgleda, radi još bolje, malo se grije (ali griju se svi koliko sam čitao).

Znam da nije jeftin ali ima sve što mi treba (imam u kući i vikendici nekoliko Minix media playera i svi rade odlično i bez greške).
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1030)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO