Novi punjac za MacBook Pro 13 Retina (2014)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Novi punjac za MacBook Pro 13 Retina (2014)

11.01.2019 | 17:23
Originalnom su se izglodali kablovi i malo puni malo ne, treba uzet novi. Novi je preko 800 kn tj preskup, vidim da ima alternativa i po 250 kn. Valja li to?

Gdje je najbolje kupiti jeftiniju varijantu? Da je dostupno u Zagrebu bez narucivanja s interneta. I mogu li imati kakve probleme sa tim jeftinijim punjacima?
Tema zaključana.
11.01.2019 | 18:31
Ja sam to uvijek kupovao ili online, s E-baya, ili original od Apple resellera. Ovo što bi ti htio, mislim da je najgora triper kombinacija.
Što se "valja li to" i "može li biti problema" tiče, moja su iskustva dobra, čak jako. Više mi je do sad krepalo originalnih Apple napajača, nego zamjenskih (dva originalna, jedan zamjenski), ali ima i onih sa suprotnim iskustvima. Neki (kompetentni) članovi Jabučnjaka argumentiraju čak i da ti loš zamjenski napajač može oštetiti i Mac. Kako znati koji je loš, koji je dobar - ako nisi stručnjak za to, s odgovarajućom mjernom opremom, vjerojatno nikako. Ja nisam nikad imao takvih problema (kuc, kuc, kuc), ali, istina, nisam nikad kupovao najjeftinije što se nudi.
E, sad, ako bi kupio kod nas nešto zamjensko (preko Njuškala npr.) moraš uzeti u obzir da je taj prodavač to morao platiti manje da bi mu se to trapulanje isplatilo...
Tema zaključana.
11.01.2019 | 18:38
Istyle 800kn ako se nevaram ...nemoj stedit na tome,jer bateriju ce ti ostetit zamjenski iz vlastitog iskustva govorim
Tema zaključana.
11.01.2019 | 20:04
Elektronika koja puni bateriju uvjek dolazi s baterijom, a ne s punjacem. Niti Appke nije vidovit da napravi punjac za buduce baterije.
Pitanje je koliko je kvalitetno ispravljen izmjenicni napon mreze. Losi ispravljaci mogu ostetiti uredjaj.
Kupi polivni preko oglasnika.
Tema zaključana.
11.01.2019 | 20:12
Dobro, realno ak se strgala zica onda je samo treba opet zalemit i to je to. Cemu davat 800 kuna za novi. Tko se u Zagrebu bavi takvim tipom popravaka? Tipa da zalemi jednu dve zice.
Tema zaključana.
12.01.2019 | 18:24
Sta nitko ne zna gdje bi se u Zagrebu dale zalemiti dvije zice za 20 minuta posla? Neki mobitel repair shopovi, elektrotehnicke radnje ili sta?
Tema zaključana.
12.01.2019 | 19:40
Pitaj u www.ram-servis.hr
Tema zaključana.
13.01.2019 | 21:46
Ako te zanima imam ja viška. Originalni u odličnom stanju. Cijena za jabučare 180 kn
Tema zaključana.
17.01.2019 | 10:04
iLeo kaže:
Ako te zanima imam ja viška. Originalni u odličnom stanju. Cijena za jabučare 180 kn

Da, zanima me. Koliko je korišten i jesi li iz Zagreba?
Tema zaključana.
17.01.2019 | 11:41
Vjerovatno ga Baba koristila samo vikendom,morao sam. Vjeruj za ove pare( skini mu jos 10 kuna zbok uroka : ) ) original ako je ispravan(A naveo je da je u odlicnom stanju) jos od redovnog clana to se kupuje u trku. Nemam pojma ko je iLeo nikada ga nisam vidio tako da ne pomislis da te nesto lozim. Samo kazem iskreno
Tema zaključana.
17.01.2019 | 11:49
Za komad elektronike kao što je ispravljač podatak koliko je korišten ne govori baš ništa. Onaj koji nije krepao u jamstvenom roku ima jako dobre izglede da traje 200 godina svakodnevne uporabe ako ga ne sprži prenapon ili ga ne preoptereti korisnik. Kod Appleovog je jedino relevantno pitanje - u kakvom je stanju kabel i konektor?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1275)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO