Alienware 14
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Alienware 14

24.01.2019 | 18:28
Imam dobru ponudu za alienware14
Imam i macbook pro 2013 late retina koji koristim za posao ,a treba mi nesto za gaming da ovaj nediram...jel alienware dobar?
Ima li ko kakva iskustva s njima?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
24.01.2019 | 18:46
Alienware jest za gaming, ali zašto prijenosnik za gaming?
Tema zaključana.
24.01.2019 | 18:51
Zato jer putujem cesto i radim daleko od kuce
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
24.01.2019 | 18:53
Za gaming nas Macovaca je najbolje uzeti stari Mac Pro tower 5,1 serije, verziju s jednim Xeonom 5690 na 3.46GHz i upucati unutra Radeon RX 580 ili neku NVIDIA mrcinu i vozi... kada ti se radi lijepo u Mac, kada ti se igraju Windows igre samo restartaš u Windowse i sve pet. Moji klinci drapaju po tome non stop i setup s lakoćom vrti i najmodernije igre.
Tema zaključana.
24.01.2019 | 18:55
Razumijem te al evo laptop mi je bas prava alternativa
Mozes li mi sta rec o alienware griju li se,kvalitet ?
Citao sam dosta o njima pa sad zelim misljenje i nasih ljudi
Tema zaključana.
24.01.2019 | 19:32
Krehacro kaže:
Imam dobru ponudu za alienware14
Imam i macbook pro 2013 late retina koji koristim za posao ,a treba mi nesto za gaming da ovaj nediram...jel alienware dobar?
Ima li ko kakva iskustva s njima?

Koji 14?
U zadnju generaciju idu tri različita procesora, dvije različite grafičke, tri vrste prostora za pohranu, dvije mogućnosti konfiguriranja radne memorije, dvije vrste ekrana (HD i FHD),... i mogao bih još nabrajati u nedogled, a ako se radi o nekoj starijoj generaciji mogućnosti nabrajanja su još šire... pa napiši koji konkretno model želiš uzeti ili ti se nudi ako želiš i konkretniji odgovor.

Općeniti odgovor, svaki gamerski laptop se grije i buči kao mlazni motor, ali je to nebitno jer ionako igraš sa slušalicama.
Tema zaključana.
24.01.2019 | 19:42
Alienware 14

Intel i7 4700mq

Nvidia geForce GT750M

8 GB RAM

750HDD + 2 slot SSD
Tema zaključana.
24.01.2019 | 20:06
Uhh, to je 2013. ili 2014. godina?
Ako je model sa FHD ekranom onda baš i nebuš mogao igrati nove naslove jer imaš slabiju (od dvije grafičke koje su se ugrađivale u tu generaciju). Ako je HD ekran onda još i može proći (sa detaljima na low ili mild minimum).
Ako ga možeš nabaviti za kikiriki iznos kupi bez obzira što ti tko kaže, ali ako nisu i ako ga prijašnji vlasnik nije kupio zbog šminke nego da ga koristi za što je namijenjen onda bi ga osobno zaobišao.
Bilo kako bilo, ako ga uzmeš napravi prvo veliki servis
Tema zaključana.
24.01.2019 | 20:09
Igrao bi world of warcraft ,dota 2 i cs go...veliki servis termalne paste i ciscenje?
Tema zaključana.
24.01.2019 | 20:26
Krehacro kaže:
Igrao bi world of warcraft ,dota 2 i cs go...veliki servis termalne paste i ciscenje?

Da, sve raskopati i ispuhati, promijeniti pastu, provjeriti u kakvom je stanju hladnjak i ventilator, provjeriti i očistiti tipkovnicu, a onda kad si sve ionako raskopao zamijeniti bateriju (ako je potrebno), ubaciti SSD, možda promijeniti WiFi karticu i nadograditi na 16 Gb RAM-a
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1230)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO