imac na njemačkom eBay
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

imac na njemačkom eBay

14.06.2019 | 14:57
Šta mislite jel ovo neka prevara?
www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/imac...mp;utm_medium=social
Tema zaključana.
14.06.2019 | 15:06
Čudno je, da.
Tema zaključana.
14.06.2019 | 15:43
Kupi i plati Paypal-om, ako ga ne dobiješ ili ako bude neko sranje imaš pravo na povrat love.
Tema zaključana.
14.06.2019 | 17:05
Netko se možda malo zeznuo s ponudom ili je već "planulo".
Ne znam što je bilo jer sada stoji: "Die gewünschte Anzeige ist nicht mehr verfügbar."

Inače, nedavno sam preko "Kleineinzeigena" kupio daljinski za pojačalo. Ponuda je bila barem 50% povoljnija od svih ostalih. Daljinac stogao, sve tip-top.

Pojačalo sam također kupio preko njemačkog eBaya i bilo je izuzetno povoljno. Ne sjećam se sad točno cijene, ali recimo da je bilo cca 1/3 cijene ostalih ponuđača.
Bilo je više razloga zašto je cijena tako povoljna... Prvo zato što je pojačalo bilo rabljeno. Drugo - nije imalo daljinski uz sebe. Treće - prethodni vlasnik je (kreten) na potenciometre srebrnim flomasterom nacrtao crte za osnovni položaj potenciometra. Četvrto - pojačalo nije u originalnom pakovanju.

Anyway... Sve to skupa nije bitno za funkcionalnost pojacala i ne objašnjava takvu razliku u cijeni.

Objašnjenje je došlo u kutiji u obliku letka. Naime, u Švabiji postoje odruge koje zapošljavaju invalide i sličnu ekipu. Oni nabavljaju rabljene uređaje, koji vjerojatno i nisu u funkciji, popravljaju ih te prodaju.

Ne sjećam se baš najbolje jer tada nisam obraćao pažnju, ali moguće je da je i na eBayu pored proizvoda pisalo da to prodaje "ta neka udruga".

Tako da "sumnjivo niska ponuda" ne mora nužno biti prevara.
Tema zaključana.
18.06.2019 | 00:14
Treba se paziti na eBay.de .. dosta je prevara... traže uplatu na račun pa poslije pojeo vuk magare...

Zato su uvijek niže cijene ako se nema paypal kao opcija plaćanja... treba biti oprezan....

Isto za one koji ne znaju, nije isto eBay i ebaykleinanzeigen... ovo drugo su klasični mali oglasi kao njuskalo te se nadje svega... od extra povoljnih ponuda do ekstra prevaranata
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1257)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO