HomePod - gdje kupiti?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

HomePod - gdje kupiti?

02.11.2020 | 14:05
Pozdrav,

Zelio bih kupiti HomePod.
Buduci da nije u sluzbenoj prodaji kod nas, trebao bih info od postojecih kupaca.
Da li i gdje je moguce kupiti uredjaj online, a da isti bude dostavljen na hrvatsku adresu?

Thnx!
Tema zaključana.
02.11.2020 | 16:24
Davor mi je pričao da su imali iznenađujuće velikih komplikacija i peripetija s dostavom. Ne sjećam se točno odakle su naručivali, ali naići će on pa će napisati iz prve ruke.
Tema zaključana.
02.11.2020 | 16:49
yvann11 kaže:
Pozdrav,

Zelio bih kupiti HomePod.
Buduci da nije u sluzbenoj prodaji kod nas, trebao bih info od postojecih kupaca.
Da li i gdje je moguce kupiti uredjaj online, a da isti bude dostavljen na hrvatsku adresu?

Thnx!

Ja sam za vrijeme lockdown-a narucio od tuda:

www.gravis.de/Katalog/Aktuelles/HomePod/...echer-weiss/p/134291

Paket je dostavljen za cca 5-6 dana.
Tema zaključana.
03.11.2020 | 17:24
Popaj kaže:

Ja sam za vrijeme lockdown-a narucio od tuda:

www.gravis.de/Katalog/Aktuelles/HomePod/...echer-weiss/p/134291

Paket je dostavljen za cca 5-6 dana.

Hvala. Naruceno!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
03.11.2020 | 17:49
Mislim da sam to napisao u prikazu HomePoda ili u komentarima ispod, Alzashop u Češkoj. A dostava je bila potpuna katastrofa, ali zbog lokalnog Overseasa, ne zbog njih. Znači paket za vratio nazad itd... show.
Tema zaključana.
06.11.2020 | 15:47
Naručen Space Grey HP mini preko Gravisa. Pa da vidimo to malo čudo.
Tema zaključana.
06.11.2020 | 18:45
rusty kaže:

Piše da je isporuka u roku 3 mjeseca.
Tema zaključana.
06.11.2020 | 19:06
Što je 3 mjeseca prema vječnosti svemira...
Tema zaključana.
06.11.2020 | 21:27
Popaj kaže:
rusty kaže:

Piše da je isporuka u roku 3 mjeseca.

Tako je. Ne žuri mi se uopće.
Tema zaključana.
12.11.2020 | 12:47
Kupio, stiglo u roku od 3 dana, sve 5.

Uredjaj je super, jos se igram i istrazujem.

Odusevljan sam opcijom kada na iPhone ili iPadu zavrtim neki video ili muziku pa mi predloze da se priblizim HomePodu i samo prebacim gledanje na TV
Tema zaključana.
12.11.2020 | 12:50
Ja od njih još čekam ...
Tema zaključana.
12.11.2020 | 15:36
yvann11 kaže:

Odusevljan sam opcijom kada na iPhone ili iPadu zavrtim neki video ili muziku pa mi predloze da se priblizim HomePodu i samo prebacim gledanje na TV

Malo sam se ovdje sav pogubio
Tema zaključana.
12.11.2020 | 23:54
rusty kaže:
Ja od njih još čekam ...

Isporuke krecu tek od 16.11.
Tema zaključana.
12.11.2020 | 23:55
Popaj kaže:
rusty kaže:
Ja od njih još čekam ...

slažem se, ali kako je onda yvann11 dobio već svoj?
Tema zaključana.
13.11.2020 | 11:36
rusty kaže:
Popaj kaže:
rusty kaže:
Ja od njih još čekam ...

slažem se, ali kako je onda yvann11 dobio već svoj?

Dobio je jer je narucio originalni Homepod, ne mini.
Tema zaključana.
14.11.2020 | 14:16
drlovric kaže:
yvann11 kaže:

Malo sam se ovdje sav pogubio

Vjerojatno sam na vrlo kompliciran nacin objasnio Air Play opciju.

Kada pustim video na YT ili AppleTV+ na iPhone, u vrhu ekrana se pojavi poruka koja kaze da se priblizim HomePodu i da prebacim gledanje na HomePod i tada se video automatski prebaci na HomePod i posljedicno na TV
Tema zaključana.
14.11.2020 | 14:21
Kako se na HomePodu gleda video? Pa to je zvučnik.
Tema zaključana.
14.11.2020 | 17:15
Tako da stavis HomePod kao default audio output za Apple TV

0.jpeg
Tema zaključana.
14.11.2020 | 18:18
Onda se sluša, ne gleda. Pišeš bedastoće. Pišeš: ...prebacim gledanje na HomePod...
Tema zaključana.
15.11.2020 | 14:47
Mislim da hoće reći da kad gleda nešto, samo treba približiti mobitel homepodu i onda se snimka prebacuje direktno na AppleTV, a zvuk na HomePod bez ikakvih dodatnih radnji i klikanja.

Inače imaš više stvari za poklikati prije da prebaciš video na telku.
Tema zaključana.
23.11.2020 | 09:10
rusty kaže:
Ja od njih još čekam ...

Stiže 26.11., tako kažu.

Screenshot2020-11-23at08.09.46.png
Tema zaključana.
23.11.2020 | 22:14
rusty kaže:
rusty kaže:
Ja od njih još čekam ...

Stiže 26.11., tako kažu.

Screenshot2020-11-23at08.09.46.png

I ja sam narucio 3 mini-ja ali jos mi nije isporuceno, a kad ce ne znamo... ????
Tema zaključana.
25.11.2020 | 13:29
Stigao je malo prije!

IMG_9179.jpg
Tema zaključana.
25.11.2020 | 13:56
Javi dojmove, ili još bolje, napiši kratku recenziju
Tema zaključana.
25.11.2020 | 14:08
Pišem je za svoj blog upravo.

Ukratko ja nisam audiofil da se razumijemo, ali ovo je PRE FUCKING dobro. Toliko za sada .
Tema zaključana.
25.11.2020 | 19:42
Pozdrav ljudi,

Pokušao sam sa gravis. de stranice naručiti homepod mini, međutim nakon što sam pokušao unijeti adresu za isporuku stranica ne dozvoljava promjenu države, odnosno samo je Njemačka dostupna. Vidim da su neki od vas uspješno naručili od tamo, pa zapravo želim s vama provjeriti je li ta restrikcija za dostavu izvan Njemačke nešto novo ili postoji neka druga caka za dostavu u Hrvatsku?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
25.11.2020 | 22:53
Nemamo iskustva s Gravisom, ali www.alzashop.com ti sigurno šalje u Hrvatsku.
Tema zaključana.
25.11.2020 | 23:07
TomTom88 kaže:
Pozdrav ljudi,

Pokušao sam sa gravis. de stranice naručiti homepod mini, međutim nakon što sam pokušao unijeti adresu za isporuku stranica ne dozvoljava promjenu države, odnosno samo je Njemačka dostupna. Vidim da su neki od vas uspješno naručili od tamo, pa zapravo želim s vama provjeriti je li ta restrikcija za dostavu izvan Njemačke nešto novo ili postoji neka druga caka za dostavu u Hrvatsku?

Ništa specijalno nisam radio. Adresa dostave je bila na izbor uredno kao i HR za destinaciju.
Tema zaključana.
26.11.2020 | 00:03
rusty kaže:
TomTom88 kaže:
Pozdrav ljudi,

Ništa specijalno nisam radio. Adresa dostave je bila na izbor uredno kao i HR za destinaciju.

I kod mene takodjer, u vise navrata.

Imaju super cijene i stvarno brzo salju.
Tema zaključana.
26.11.2020 | 19:45
Ja jučer naručio, s Gravisa, istina, morao sam provjeravati sve što piše s mobitelom i Translate appom jer ne znam beknuti njemački, ali je prošlo sve kako treba.

Pokušaj opet, valjda si na početku nešto krivo kliknuo. Registriraj se prvo.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1541)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO