Procjena: Macbook Air Retina (2019)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Procjena: Macbook Air Retina (2019)

05.08.2021 | 20:42
Ne vidim odgovarajuću temu pa se nadam da otvaram ovo na pravom mjestu.

Imam Macbook Air 13" Retina (2019) koji mi stoji već mjesecima (rad od doma za vrijeme korone je obavljan na desktopu, a onda je stigla i nova oprema za rad na terenu i jednostavno je višak).

Specifikacije:

Intel CPU (i5)
SSD: 512 GB
RAM: 16 GB
Boja: Rose Gold
Garancija: do 07.09.2021.
Battery Cycle count: 57 trenutno
Stanje: 10/10 (od prvog dana je na njega stavljen hard case, a prenošen je još u posebnom sleeveu (oboje dajem s laptopom)

UK tipkovnica
Punjač s UK nastavkom

Prije dva mjeseca sam ga odnio u Apple Store da zamijene tipkovnicu jer je bio dio službenog opoziva, iako nije bilo nikakvih simptoma.

Zadnjih par dana se igram na njemu, čisto da isprobam jel sve radi uredno.

Laptop je sa mnom trenutno u Londonu, u tjednu 16.-20.8. sam u Zagrebu, pa bih ga prodao ako bude zainteresiranih.

Koliko u ovoj M1 ludnici vrijedi jadni zanemareni Intel, a da se ne povlači po oglasnicima, jer mi se ne da natezati s ljudima? 7000?
Tema zaključana.
06.08.2021 | 15:21
Da prodajes novi M1 MBA vrijedio bi maksimalno 7000. Ja bih rekao cca 4500-5000, da se ne poteze
Tema zaključana.
06.08.2021 | 16:12
1v@n kaže:

Imam Macbook Air 13" Retina (2019) koji mi stoji već mjesecima (rad od doma za vrijeme korone je obavljan na desktopu, a onda je stigla i nova oprema za rad na terenu i jednostavno je višak).

Ako daš OK ponudu, riješim te tereta. Sin kreće u srednju idući mjesec pa da mu zamijenim 2011 MBP
Tema zaključana.
06.08.2021 | 18:53
Gledam baš cijene novog M1 s 512/16 kod sebe.
£1449 (12800 kn).

Na koju foru rabljeni Intel vrijedi 3x manje?

Uglavnom, ići će za fiksnih 6500kn. Ako ne ode, ostavljam si ga.
Tema zaključana.
06.08.2021 | 19:52
Los je momenat za prodavati rabljene Intel macove. Ostavi to sebi, vise ce tebi vrijediti nego ljudima u oglasima
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
06.08.2021 | 22:46
Da, moglo bi se za njega dobiti 7.000 da se nije dogodio switch arhitekture. To je zeznulo vrijednost i kod onih koji to gledaju, a takvih je mnogo. Ipak, možeš pokušati staviti ga u oglas, pa vidjeti kako će proći... ako ti se ne žuri.
Tema zaključana.
07.08.2021 | 10:26
I jos je rozi. Doduse, populacija korisnika drasticno raste.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1428)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.76 Seconds

Provided by iJoomla SEO