Airpods Pro 3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Airpods Pro 3

26.09.2025 | 12:27
Koristim godinama Airpods Pro prve generacije.

Ne pasu mojim usima, seal nikada nisam uspio imati bez obzira koji silikonski nastavak koristim. Radi toga je trpio ANC, kao i sam zvuk kojim nikada nisam bio impresioniran.

Kupio sam danas Airpods Pro 3, cisto da ih probam i razlika je ogromna.

Nastavak je oblozen silikonom ali je unutra spuzva pa osjetno bolje dihtuju. Ne ispadaju iz usiju. Ne znam pasu li ovi novi nastavci na stariju generaciju.

Seal test u iOS prolazi uredno. Bolesno dobru aktivnu izolaciju buke imaju. Ponekad je ta tisina koju stvaraju jezivo neugodna

Niski tonovi su pojacani a visoki su trunku prejaki za moj ukus. Nekako su V shape EQ podesene. Ali nista ekstremno. Vjerujem da se to u postavkama moze popeglati kome smeta. Idealno za ovu trendovsku glazbu.

Uglavnom apsolutna preporuka od mene. Probajte.

Fora mi je i ovaj adaptivni mode, kada se muzika stisa cim ti se neko obraca ili kada pocnem ja govoriti. To moje stare nisu imale.

Ne znam jesu li tehnoloski napredovale ili jednostavno novi oblik bolje pase mojim usima, ali osjetno su mi bolje i zadrzat cu ih.

IMG_3751.jpeg
Tema zaključana.
26.09.2025 | 14:03
a reci mi koliko kostaju?
Tema zaključana.
26.09.2025 | 14:06
Gledao sam za vikend u Splitu i nisu ih imali na stanju nigdje. Oko 300e su tamo u iStyle.

U BiH sam danas kupio za nekih 280 eura. Mislim da je cijena ista, nisu nesto poskupile u odnosu na stare modele.
Tema zaključana.
26.09.2025 | 15:38
Ako je suditi po prijasnjim modelima, onda zvuk i nine nesto posebno. Sve ostalo je. Imao slusalice od Audio Technice i zvuk je bio osjetno bolji (zvuk) od Appleovih, a bile su 1/2 cijene. Dao ih jer se nisu trenutno spajale na telefon (bitno kod javljanja na telefon a sluske u kutiji).
Tema zaključana.
26.09.2025 | 17:00
jura22 kaže:
Ako je suditi po prijasnjim modelima, onda zvuk i nine nesto posebno. Sve ostalo je. Imao slusalice od Audio Technice i zvuk je bio osjetno bolji (zvuk) od Appleovih, a bile su 1/2 cijene. Dao ih jer se nisu trenutno spajale na telefon (bitno kod javljanja na telefon a sluske u kutiji).

Meni glazbena kvaliteta tu nije primarna. Ja ove slusalice koristim najvise za posao, pricam sa ljudima.

Ne postoje niti jedne druge koje nude ovaj stupanj integracije sa mojim uredjajima, tako da mi je izbor jako limitiran.

Sjedim za racunalom one spojene na MBP. Ustanem od stola, neko me zove one spojene na sat. Uzmem mobitel ili iPad one se spoje na njega.

Navecer svi spavaju hocu da gledam nesto na ATV, nema kemijanja, nicega, samo ih stavi u usi i one znaju sta treba da urade
Tema zaključana.
26.09.2025 | 19:15
Ja sam otkrio da postoje DECT bezicni headseti sto mi je otvorilo sasvim neke nove mogucnosti.

Do sada sam za vrijeme besmislenih sastanaka mogao eventualno sastaviti neki namjestaj ili sloziti oprano sudje ili oprati odjecu, ali DECT ima domet preko 100 metara tako da sam u ponedjeljak za vrijeme sastanka skinuo straznje felge, ocetkao koroziju sa bubnjeva i nanio rust converter i jos malo proveo vremena doslovno gledajuci kako se boja susi i jos usput odgovorio na dva glupa pitanja!

Meni je domet najvazniji.
Tema zaključana.
26.09.2025 | 20:25
AirPods ima nakbolju integraciju s Apple uredjajima. Tu nema govora.
Ja, iako imam AirPods (1st - one koje se pune kabelom), radije uzmem one zicane.
Tema zaključana.
26.09.2025 | 23:45
Riba kaže:
i jos usput odgovorio na dva glupa pitanja!

Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
27.09.2025 | 09:05
Riba kaže:
Ja sam otkrio da postoje DECT bezicni headseti sto mi je otvorilo sasvim neke nove mogucnosti.....Meni je domet najvazniji.

Ha! Ovo je zaista odlična stvar! Nisam znao da postoje takvi setovi koji rade s kompom. Kakva odlična stvar za multitasking!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
27.09.2025 | 09:09
drlovric kaže:
Uglavnom apsolutna preporuka od mene. Probajte.......Ne znam jesu li tehnoloski napredovale ili jednostavno novi oblik bolje pase mojim usima, ali osjetno su mi bolje i zadrzat cu ih.

Vjeruješ li mi da sam do sada prodao par tuceta AirPodsa, a da ih sam nikada nisam imao priliku probati?

Kako je to dosta "intiman" hardver, nije nešto što se može usputno isproba. Kada sam davno prije isprobavao razne druge "in-ear" slušalice od Applea niti jedne nisu bile za moje uho, sve su mi ispadale i onda mi to sve skupa jednostavno nije bilo napeto.

Cijena mi se čini strašno skupa za jedan tako mali komad hardvera, ali to je valjda cijena razvoja takve tehnologije. Kupio bih jednom Appleove slušalice kada mi se dogodi nekakav čarboni višak love, ali onda bi to svakako bile AirPods Max, one velike koje već ulaze u audiofilsku zonu. Male slušalice su meni samo za glazbu u situacijama kada se vozim autobusom, a to je možda par puta godišnje.

Hvala ti na mini recenziji!
Tema zaključana.
27.09.2025 | 09:15
dpasaric kaže:
Riba kaže:
Ja sam otkrio da postoje DECT bezicni headseti sto mi je otvorilo sasvim neke nove mogucnosti.....Meni je domet najvazniji.

Ha! Ovo je zaista odlična stvar! Nisam znao da postoje takvi setovi koji rade s kompom. Kakva odlična stvar za multitasking!

Skrećem pažnju da DECT radi na 1880-1900 MHz, dakle u mikrovalnom pojasu, kao i mobiteli. Ako ima tako velik domet, to znači da ima i veliku snagu. Držati to na glavi neko dulje vrijeme (koje se mjeri satima) nije baš zdravo.

Bluetooth radi također u mikrovalnom pojasu, ali snaga BT uređaja je reda veličine 10.000 puta manja.
Tema zaključana.
27.09.2025 | 13:31
smayoo kaže:
dpasaric kaže:
Riba kaže:

Skrećem pažnju da DECT radi na 1880-1900 MHz, dakle u mikrovalnom pojasu, kao i mobiteli. Ako ima tako velik domet, to znači da ima i veliku snagu. Držati to na glavi neko dulje vrijeme (koje se mjeri satima) nije baš zdravo.

Bluetooth radi također u mikrovalnom pojasu, ali snaga BT uređaja je reda veličine 10.000 puta manja.

Stoji, ali i u mojem slucaju rizik od tog zracenja je visestruko nizi od stete koju mi nanosi sam sadrzaj.
Tema zaključana.
27.09.2025 | 13:51
drlovric kaže:
Koristim godinama Airpods Pro prve generacije.

Ne pasu mojim usima, seal nikada nisam uspio imati bez obzira koji silikonski nastavak koristim. Radi toga je trpio ANC, kao i sam zvuk kojim nikada nisam bio impresioniran.

Kupio sam danas Airpods Pro 3, cisto da ih probam i razlika je ogromna.

Nastavak je oblozen silikonom ali je unutra spuzva pa osjetno bolje dihtuju. Ne ispadaju iz usiju. Ne znam pasu li ovi novi nastavci na stariju generaciju.

Seal test u iOS prolazi uredno. Bolesno dobru aktivnu izolaciju buke imaju. Ponekad je ta tisina koju stvaraju jezivo neugodna

Niski tonovi su pojacani a visoki su trunku prejaki za moj ukus. Nekako su V shape EQ podesene. Ali nista ekstremno. Vjerujem da se to u postavkama moze popeglati kome smeta. Idealno za ovu trendovsku glazbu.

Uglavnom apsolutna preporuka od mene. Probajte.

Fora mi je i ovaj adaptivni mode, kada se muzika stisa cim ti se neko obraca ili kada pocnem ja govoriti. To moje stare nisu imale.

Ne znam jesu li tehnoloski napredovale ili jednostavno novi oblik bolje pase mojim usima, ali osjetno su mi bolje i zadrzat cu ih.

"Ne znam pasu li ovi novi nastavci na stariju generaciju." - ne pašu, ni stari na nove ni novo na stare. Tipično Appleovski.

"Nekako su V shape EQ podesene." - jesu, dokazali su to i drugi, stare (APP2) imaju manje V naglašenu sliku ali zato APP3 imaju bolju prostornost (spatial sound).

"Vjerujem da se to u postavkama moze popeglati kome smeta" - nema EQ settingsa (ili čak osnovnih bass/treble, loudness) u iOS/iPad a možda ima u Macovima, ne znam jer ne koristim laptop/računalo.

"Fora mi je i ovaj adaptivni mode, kada se muzika stisa cim ti se neko obraca ili kada pocnem ja govoriti." - to nije do adaptivnog moda već do opcije "Conversation Awareness". To si isključi ako voliš pjevušiti uz pjesme jer onda ti neće stišavati muziku
Tema zaključana.
27.09.2025 | 14:45
Odlična kratka "recenzija" glazbenog producenta i zašto audio mjerenja ovih slušalica (koje ekipa stavlja online) ne pokazuju realne grafikone/podatke

youtube.com/watch?v=pO14PqMfq9w
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1052)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.77 Seconds

Provided by iJoomla SEO