BTO opcija za nove G5-ice
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

BTO opcija za nove G5-ice

• dpasaric
  • Posjetitelj
03.07.2004 | 12:42
OK, jednom davno smo o ovome već raspravljali i vrlo ljubazna Višnja iz Angola u Rijeci je rekla da se mogu dogovoriti BTO opcije, ali da se onda mora malo duže čekati. Zanima me da li itko od korisnika Jabučnjaka ima iskustva iz prve ruke s takvom narudžbom?

Naime, grafička kartica koja se serijski dobije u top modelu nije baš tako bezvrijedna da se samo baci u smeće i još sa strane plati nVidia 6800 po skoro 6000 kuna. Dakle, volio bih znati za BTO opciju za 6800 i recimo BlueTooth - i možda veći hard disk ako je cijena realna.

Da li možda netko već razgovarao na tu temu s PowerComom ili da ih ja gnjavim?
Tema zaključana.
03.07.2004 | 13:25
Mislim da mozes, samo je pitanje koliko ce se zastupnik pomuciti oko toga. U biti, to zastupniku ne predstavlja nikakav problem. Kad sam kupovao PowerBooka, tip ovdje je letao oko mene i pitao treba li mi ovo, ili ono, jer sve imaju u skladistu (brzi disk, vise VRAMa), a ako hocu i nesto egzoticno, lako ce se naci i pomoc je tu.
Sve ovisi o tome na koga naletis, rekao bih. Vidi s kakvim zastupnicima imas posla najprije. Nisu svi isti.
Tema zaključana.
03.07.2004 | 16:37
jesu Zvonimire..u stvari..samo je jedan!!!!!
Tema zaključana.
04.07.2004 | 10:29
Eto, Davore, kad sam ja uzimo svoj stroj taman se pojavila mašina sa najjačim radeonom, no isto kao BTO, razlika u cijeni je bila nekih 1000 ~ 1500 Kn. Cijena za ugradnju BT-a u G5 je u hr nekih 900 Kn zato jer ti trebaju i adapter i antena (za antenu nisam siguran), no to se može ugraditi i naknadno, a za Hdd nisam siguran, no mislim da je isto nešt oko 1000 Kn...Gle, danas sve po 1000 Kn
Tako da bi te tri izmjene došle 3 do 4k Kn+
Ako netko ima opsežnije informacije, recite i meni, no takva je situacija bila prije 4 mjeseca za grafičku i prije dva za BT adapter za G5!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
04.07.2004 | 12:20
Mika, da budemo 100% jasni - ti si kod nas kupio stroj s BTO opcionom karticom i sve je bilo ok i platio si samo razliku do bolje kartice tih 1000-1500 kuna? Koliko je rok isporuke bio duži zbog toga?
Tema zaključana.
04.07.2004 | 14:55
Ovako...da budemo 100 %
kad sam kupovo stroj, izašla je nova verzija ATI-ja sa 128 Mb i razlika je bila 1000 Kn, no nisam kupio tu nego "običnu" verziju i nju sam dobio odmah drugi dan, a isto tako bi dobio i stroj sa jačijim ATI-jem, no bilo mi je previše para odjednom...
A šta se tiče BT-a, za to sam kasnije pito Krešu u Powecomu (servisera) i kad mi je sve izračuno, bilo je 900 Kn bez ruku...
Tema zaključana.
04.07.2004 | 14:59
Eh, da, ta jača Atijeva kartica nije bila u cijeniku kad sam ja uzimo stroj, nego mi je bila ponuđena u trenutku kupnje....nadam se da sam ti pomogo
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
05.07.2004 | 00:15
Mika sorry, ali tek sada ništa ne kužim. Ono što mene zanima je samo to da li si platio realnu razliku u cijeni između osnovnog i BTO modela kartice. Znači ako je sada u G5 serijski Radeon 9600, a nVidia 6800 je doplata za 450$ - dok je kada je kupiš za sebe 600$. Dakle, da li si u svom slučaju platio samo tu razliku ili?
Tema zaključana.
05.07.2004 | 15:37
Dakle, da li si u svom slučaju platio samo tu razliku ili?

Mislim da dodje na isto Davore, jer na kraju jope moras platit "ruke", sto ti ponisti razliku u cijeni na koju imas pravo ako iskljucis standardnu karticu te zelis ugraditi skuplju. To sto Mika prica o "rukama" prvi put cujem. Vjerojatno prica o dodatnu trosku, kojeg uopce nema ako racunalo kupujes na Appleovom sajtu i kombiniras konfiguraciju kakvu hoces.
Mirise mi to na balkanski nacin BTO kupovanja
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
05.07.2004 | 16:09
Ruke? Za ubaciti karticu unutra? Buahahahahaa!!!!
Ma to je sigurno neki nesporazum.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1562)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO