Crko MBP po drugi put...?! :(
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Crko MBP po drugi put...?! :(

23.01.2011 | 16:58
MBP sa krepanom grafickom je dignut u target modu i jednostavnim migration assistantom sam na novi stroj prebacio sve
Tema zaključana.
23.01.2011 | 21:32
Ajde Stain molim te reci dali su ti na kraju besplatno zamjenili maticnu (tj. ponudili da je besplatno zamjene). Obzirom da vidim da dizes opet u target modu, pretpostavljam da nisu. Koji su razlog naveli?
Meni se isto to dogodilo, onda su mi besplatno promjenili i za 3 dana mi je ta nova maticna/graficka otisla i onda opet besplatno. Sad se opet malo brinem da se ne ponovi. I da stvar bude bolja kad su slagali natrag lap izlgeda da su kabel od tipkovnice, koji se nalazi tocno ispod baterije i vidljiv je, malo iskrivili ili lose spojili pa mi jedno vrijeme skoro uopce tipkovnica nije radila, problem sam morao rjesiti tak da sam savio komad presavijenog papira ispod baterije. Problemi...
Tema zaključana.
23.01.2011 | 22:29
Sutra cu znati hoce li je opet promijenit besplatno. Navodno ako nije proslo tri godine od kupnje stroja bi je morali zamijenit. Ja nazalost ne znam tocan datum kupnje, ali tu sam negdje oko 3 godine.....
Tema zaključana.
01.02.2011 | 00:08
Nikako da dođe sutra... ali cim dođe javim kakva je situacija
Tema zaključana.
17.02.2011 | 16:06
Evo sam docekao i taj dan MBP se sutra vraca kuci sa zamijenjenom maticnom plocom. Apple je priznao produzenu garanciju i tako je po drugi put u 3 godine napravljena zamjena maticne ploce....
Tema zaključana.
17.02.2011 | 16:54
Cestitam!
Tema zaključana.
20.02.2011 | 02:59
Stain kaže:
Evo sam docekao i taj dan MBP se sutra vraca kuci sa zamijenjenom maticnom plocom. Apple je priznao produzenu garanciju i tako je po drugi put u 3 godine napravljena zamjena maticne ploce....

i sada gledaj da ga se pomalo riješiš.
Tema zaključana.
20.02.2011 | 08:19
hal9000 kaže:

i sada gledaj da ga se pomalo riješiš.

...a ne, on je preimenovan u iPad dok ne nabavim iPad 2 a za ozbiljan posao sam uzeo MacPro....
Tema zaključana.
23.02.2011 | 15:54
super...ja sam prije tri dana kupio MBP 2,4ghz naravno sa tom grafičkom,lik od kojeg sam ga kupio je već mjenjao jednom matičnu zbog tog problema,pa sam mislio da je taj problem saniran,prošli macbook pro 2,16 cd2 sa atix1600 koji sam imao,na njemu su mi rikli nekakvi receptori na matičnoj,pa je otišao pod stare dijelove...inače ja ga koristim ko alat,točnije kao mozak u studiju(glazbenom) i Logic je sve što mi treba ali logic ga zna zapržit dobrano,smc je instaliran od davnih dana....Sad sam u paranoji samo takvoj..."bubrege" sam prodao da riješim ovaj mac jer sam već imao drugih ulaganja masu...ako mi ovaj krepa..mislim da mi vrapče ne gine...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1136)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.88 Seconds

Provided by iJoomla SEO