Overburn
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Overburn

16.10.2004 | 05:46
przim dvd-ove u toastu i ponekad imam problem da mi javlja da nemam dovoljno mjesta na dvd-u iako je napisano da ce zauzimat 4.4gb(a buduci da je dvd 4.7 kapacitet, znam da bi trebalo stat),tj.ne mogu iskoristiti maximalnu velicinu dvd-a koliko mi se cini.

pitanje>da li ikako mogu MAX sprzit dvd,kao recimo na PC programu za przenje NERO koji ima funkciju OVERBURN? ili je u tom slucaju pc ipak bolji od mac-a?

imam PIONEER DVR-106D
firmware 1.07/MMC-3
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
16.10.2004 | 12:43
To je normalno, prostor iskoristiv za same podatke i jest oko 4.4 giga.

Overburn radi na CD-ima, ali za DVD nisam baš siguran. No, kako je to stvar na rubu i za CD, njena pouzdanost je upitna, a mnogi čitači imaju i probleme s takvim medijima. Na Macu mi se čini da overburn podržava DragonBurn ili Discribe.

Ukratko, zaboravi takve akrobacije i napravi normalan i pouzdan DVD ili koristi dual layer pržilicu - novi Toast to podržava.
Tema zaključana.
16.10.2004 | 22:28
Da li se u G5 umjesto Superdrivea može ugraditi neka dual layer dvd pržilica koja nije AppleWare, i da li ona može biti "master" CD-ROM drive na MACu (tj da li normalno čita cd, cd-r i cd-romove te normalne jedno Layer dvd-ije? Malo sam zakomplicirao, ali razumjeli ste, ako ste ostali budni prije kraja rečenice

Da li možda netko može već i preporučiti kakav(e) model(e)?
Tema zaključana.
16.10.2004 | 23:58
NEC-3500
Tema zaključana.
17.10.2004 | 20:25
Da li možda netko može već i preporučiti kakav(e) model(e)?

Pioneer 108
Tema zaključana.
18.10.2004 | 13:08
Baš i ja sada gledam Pioneer 108, i vidio sam (na xlr8yourmac) da sa Patchburnom 3 radi ko urica. Ljudi je koriste kao primarni (a neki i jedini) optički uređaj. Tako da bi to bio i moj izbor.
Tema zaključana.
18.10.2004 | 20:00
Sto je to Patchburn 3?
Tema zaključana.
19.10.2004 | 06:57
Dakle da li je zaključak da G5 može funkcionirati s nekim drugim (NEC ili Pioneer) driveom umjesto SUPERDRIVE-a? I prepoznati ga kao bootable u sljučaju instalacija, havarija i sl...?
Tema zaključana.
19.10.2004 | 09:53
ehm, a kaj misliš ti, da je Superdrive?

Pioneer A03 i do A7 a za A08 trebam zaviriti u neki novi G5...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1264)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO