Trebam starih dijelova
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trebam starih dijelova

26.10.2004 | 19:54
Dakle, da pokusam srecu, mozda netko ima viska za prodati ili pokloniti.

Udruzi Dodir (www.dodir.hr) slazem (tj. poboljsavam) nekoliko starijih Macova u upotrebljivo stanje.

Trazi se:

PCI grafiËke - 8MB na kartici je minimum -- 1 - 4 komada

SDRAM DIMM memorija od 128 ili 256 MB PC100 ili PC 133 -- 6 - 12 komada

HDD - IDE - 8GB na vise bez bad blockova po mogucnosti

Takodjer bih trebao i PCI USB/Firewire combo karticu - ima li preporuka, tocan naziv i gdje se ima za kupiti?

Hvala!
Tema zaključana.
27.10.2004 | 17:41
imam ti jedan stari Quadra 840av ak te zanima
100 kn
098/1753491
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tema zaključana.
29.10.2004 | 14:43
imam ti jedan stari Quadra 840av ak te zanima
100 kn

Inace bih mozda i bio zainteresiran, ali ne hvala - pokusaj donirati nekome.

I dalje trazim gore navedeno, Gandalf, MAK, bilo tko? Placam koliko treba (ako nije turbo cifra naravno)

Moze u zamjenu i neki stariji Mac
Tema zaključana.
31.10.2004 | 16:46
Na zalost nemam nista od navedenog. Imao sam dvije PCI graficke (Matroxa i Voodoo) ali sam ih prodao. Imam kod sebe Radeon 7000 ali on je Ribin pa njega pitaj, ako se dogovorite, ja ti ga dofuram.
Tema zaključana.
31.10.2004 | 21:24
Sto se mene tice moze, dobije ga za cijenu po kojoj je kupljen (39 USD). Vanja - posalji nesto sto se tice ovoga uobliceno tako da mozemo stvaiti na naslovnicu, dosta ljudi koji mozda imaju sto za dati ne cita forume.
Tema zaključana.
02.11.2004 | 03:03
Ja imam nešto svega i svačega. Sljedeće nedjelje u pivnicu Medvedgrad donosim kutiju pa biraj. Nemam memorije.
Tema zaključana.
04.11.2004 | 19:43
A kad mi treba najvise i memorija. Ako mozes sapnuti koja su to cuda u kutiji
Tema zaključana.
07.11.2004 | 18:21
A kad mi treba najvise i memorija. Ako mozes sapnuti koja su to cuda u kutiji

To fluktuira, ali ja imam tendenciju da ono što sam s dosta fanatizma skupljao napokon nekamo i ode. Upravo je otišao 2 GB SCSI JAZ sa 10 kertridža i GV 33.6 modem.

Neakvi mi se videoramovi motaju okolo, a SCSI kablove koliko ih imam sasvim sigurno neću moći nikad nikome utopiti
S druge strane, imam onu PCI SCSI karticu...

Svakovrsnog kablovinja (pa i egzotičnog poput Powerbook-to-monitor) ko u priči, nešto ADB miševa i tastatura...
Tema zaključana.
08.11.2004 | 11:33
Mak, ....ja se bilježim za ADB miška, ....ak može, ....a u drugom topicu pišem što mi još treba za Centrisa
Tema zaključana.
08.11.2004 | 15:51
Sa SCSI kablovima uvijek mozes napraviti neku alternativnu skulpturu

Sto se tice starih Macova, MAK - znas li koga tko trazi donacije? Kad rijesim ovo sto smo dobili (tek sredinom iduce godine, sigurno) - biti ce vjerojatno par Macova - pa ako znas koga da ih uzmem u obzir.
Par 68k i par PPC604.
Tema zaključana.
09.11.2004 | 03:16
Ima jedan startup biznis... s dosta romanticnim premisama. Vidjet cemo... Vodim brigu o tim stvarima (tamo je upravo otisao JAZ i modem)... I o moralnim aspektima, naravno

Piko, se razme.
Tema zaključana.
09.11.2004 | 14:05
I ja imam startup biznis pa niko nije romantičan prema meni.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1584)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO