Backlit keyboard na Powerbooku
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Backlit keyboard na Powerbooku

04.11.2004 | 17:56
Pozadinsko osvjetljenje tipkovnice na powerbooku mu redovno mijenja intenzitet samo od sebe. Podesim ga na jače, i nakon nekoga vremena ono ode blizu minimuma, i onda ga opet moram pojačavati. Pravi li se to on pametan pa podešava intenzitet ovisno o vanjskim uvjetima ili je jednostavno pokvaren?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
04.11.2004 | 23:53
Da, to on radi sam po infou sa svog senzora - još su se time i hvalili kod prezentacije! E sad, ako ga smanji bez razloga, to je drugi problem...
Tema zaključana.
05.11.2004 | 02:27
Pozadinsko osvjetljenje ovisi o mnogocemu.
Ako je soba polumracna i ispunjena difuznim svjetlom, samo male promjene (navuci zavjese samo par centimetara) promijene intenzitet osvjetljenja. U sumrak ces takodjer primijetiti da se osvjetljenje mijenja (pojacava). Ako je dodatni izvor svjetla u blizini, pozadinsko ce osvjetljenje ili malko oslabiti (ako je izvor prejak i tuce u ekran) ili ce se cak malo pojacati (da nadoknadi zbog neutralno difuznog svjetla nastalog mijesanjem prozorskog svjetla i sobne lampe recimo) i svjetloca ekrana ce se prilagoditi takodjer. U potpuno mraku pozadinsko osvjetljenje je slabije nego u polumraku, sto je i logicno (da ne smeta ocima dok se usredotocuju na ekran). Uglavnom, sve je to vrlo promisljeno napravljeno.
Ako ti se gdjekad bas i ne svidja jacina osvjetljenja, pojacaj je ili smanji s funkcijskim tipkama.
Tema zaključana.
05.11.2004 | 11:16
Nekako sam skeptican da je to toliko softisticirano. Ako podesim pozadinsko osvjetljenja zelim da takvo i ostane, a ne da svaki put moram pojacavati - naime on ih osvjetli taman toliko da se slove _uopce_ ne vide jer nisu nise ni crna niti dovoljno svjetla
Tema zaključana.
05.11.2004 | 14:04
Riba, pomislio bi covjek da nakon toliko godina iskustva znas raspored tipki napamet :-P
Tema zaključana.
05.11.2004 | 16:34
Ja nemam nikakvog iskustva, vec dugo to tvrdim ali nikako da me puste na miru.
Tema zaključana.
06.11.2004 | 13:58
Nivo osvjetljenja se definitivno podesava prema kolicini vanjskog svjetla putem senzora. Toliko je sofisticirano.
Tema zaključana.
06.11.2004 | 14:44
Zna li itko gdje se nalazi taj senzor?
Tema zaključana.
07.11.2004 | 18:34

Na 17" kod tipki ESC i EJECT
Tema zaključana.
09.11.2004 | 02:48

Ova ti je dobra!
Valjda si procitao onu malu knjizicu koja dodje s racunalom?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1590)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO