Preporuka za LCD 17" monitor
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Preporuka za LCD 17" monitor

24.11.2004 | 13:25
Dakle, trebam preporuku za solidan non-Apple LCD monitor 17" cijene do cca 3000 kn. Sluzit ce uglavnom za SOHO uporabu, dakle igranje i gledanje filmova su u drugom planu. Ono, da je solidan kontrast i ostrina te da nema djecjih bolesti.

Znam da za tu cijenu ne mogu dobit NEC ili neki solidniji Sony, pa me zanima sto jos moze biti OK.

Hvala,

Vatro
Tema zaključana.
24.11.2004 | 15:46
17" Sony LCD kosta oko 3000 kuna.
Inace ja bi bez straha isao na Samsunga, i tako vecina proizvodjaca koristi njihove LCD ekrane....ako se ne varam oni su najveci proizvodjaci LCD-a na planeti.
Tema zaključana.
26.11.2004 | 18:32
Samsung 710N je dobar lcd a cjena mu je negdje oko 3000kn.
Tema zaključana.
28.11.2004 | 10:17
Uzmi neki LCD ekran koji ima DVI. Jer kupujes ekran ne samo za danas, vec i za sutra.
Jeftini Samsungovi modeli imaju samo VGA ulaze i to su obicno modeli sa slovom N u imenu. Oni sa slovom T u imenu su obicno bolji, imaju DVI, "brzi" su i kvalitetniji.

Inace, za vrhunski LCD, pogledaj web adresu www.formac.com i vidi cijene.
Nevjerojatne su, ali samo vrijede u USA, nazalost. Svi lokalni Formacovi distibuteri su derikoze i mafijasi i pucaju im cijene u nebesa, iako maticna tvtka ima skroz posten i bezobrazno povoljan odnos prema krajnjem korisniku.

Formacovi LCD ekrani su nesto najbolje sto sam vidio -- ne samo da imaju poslovnu politiku "nula mrtvih pixela", nesto sto Apple nece ni u snu uciniti, nego su kakvocom dva koplja ispred Appleove Cinema serije. Pogledaj im specifikacije, javne su. Apple pak krije specifikacije svojih LCDova kao zmija noge.
Tema zaključana.
28.11.2004 | 11:34
Hvala na informacijama. Formac je ustinu zakon, kako slikom tako i izgledom, ali 17" model kod nas kosta 4600 kn.

Izgleda da ce ipak biti Samsung, ali s DVI prikljuckom. Jos uvijek sam otvoren i za druge prijedloge, jer cu kupovati krajem slijedećeg tjedna.
Tema zaključana.
28.12.2004 | 17:59
Samo da javim sto sam na kraju kupio: Philips 170B5CS, 17", DVI, 450:1, mislim da je 20 ms... cca 2900 kn s PDV-om u Autronicu (Zg).

Vrlo sam zadovoljan, 2D slika oštra bez posebnih podešavanja, dizajn dopadljiv, ugradjeni zvucnici dovoljni za sistemske ping-pongove, sto je i dovoljno. Ne znam kakav je za igranje, ali to mi nije ni vazno. Osjetno je bolji od 17" LCD Acera kojeg imam na poslu.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1585)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO