DVD przilica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

DVD przilica

25.11.2004 | 23:08
Jel se moze u iMaca G4 800 ugradit neka druga przilica unutra osim DVR-104? Malo me zivcira sto je toliko spora. Ima ih hrpa za kupit, ali sve su za pc towere, odnosno sa onim gumbicima naprijed, i mislim da ne bi stale unutra. bilo bi mi doista prakticno da je van, s obzirom da mi je stol ionako prepun raznih diskova, a jos jedna kutija vani mi netreba.

vuk
Tema zaključana.
25.11.2004 | 23:13
Može, ....unutra je "obična PC pržilica", ....samo je ispred maska od iMaca...
Tema zaključana.
25.11.2004 | 23:17
a otvara se preko tastature? znaci unutra ide bilo koja?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
26.11.2004 | 03:35
Da, ali provjeri prije da je Apple podržana, bit će lakše. Pioneeri su najbolji izbor.
Tema zaključana.
26.11.2004 | 16:05
Pioneer it is. Mislio sam DVR-108. javljam se nakon ugradnje

vuk
Tema zaključana.
28.11.2004 | 10:05
Pioneer it is. Mislio sam DVR-108. javljam se nakon ugradnje ..

Hoce li ti nova przilica stvoriti jos vise topline u kucistu? Valjalo bi provjerit, jerbo su iMacovi osjetljivi na visak topline, cak i gotovo zanemariv visak ...
Tema zaključana.
28.11.2004 | 11:55
znam da su dosta osjetljivi na to. to me najvise brinulo kad sam ugradjivo hard od 200 gb. ugredio sam ga prije nekih pola godine i radi ok. sta ce nova przilica proizvodit puno vise topline?

vuk
Tema zaključana.
28.11.2004 | 14:59
Ja sam u iMaca 800 stavio DVR-107D i sistem radi kao da je oduvijek unutra... Nema razloga da sa 108 bude drukčije
Tema zaključana.
01.12.2004 | 11:51
Jo sjedno pitanje.

kad izvadim 104 van i stavim 108, jel mogu 104 stavit u neko eksterno kuciste pa ga usb/om spojit na stari iMac? vidio sam da ima samo usb 2.0 i firewire kucista. jel postoji uopce za usb 1.0, tj. je li to uopce moguce?

vuk
Tema zaključana.
01.12.2004 | 12:06
USB1 je prespor za to.
Tema zaključana.
01.12.2004 | 12:15
damn. nema nikakvog nacina da to spojim na mac koji ima samo usb1? ni nutarnju zamijeniti nekako. bilo bi fora fda mi sestra moze gledat dvd u svojoj sobi, a da nemora svaki put dolazit do mene.
Tema zaključana.
01.12.2004 | 13:50
problem mi je u tome kaj mi cd tray koji je unutra polako rikava, pa bi ga zelio zamijeniti necim boljim. po mogucnosti nekim combo driveom, ako vec nemoze super iz mog iMaca
Tema zaključana.
03.12.2004 | 01:29
damn. nema nikakvog nacina da to spojim na mac koji ima samo usb1? ni nutarnju zamijeniti nekako. bilo bi fora fda mi sestra moze gledat dvd u svojoj sobi, a da nemora svaki put dolazit do mene.

Jesi gadljiv na FireWire?
Ako jesi, rijetka si zvjerka, jer takvih jos nisam vidio.
Ima krasnih i jeftinih FW kucista od 5,25"
Tema zaključana.
03.12.2004 | 01:50
ma obozavam firewire. mislim da je to jedan od boljih izuma u svijetu racunala, ali ako uspijes spojiti fw kuciste na rev d iMaca svaka ti cast
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1593)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO