Power mac G5 update?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Power mac G5 update?

• link
  • Posjetitelj
17.01.2005 | 19:35
Hi, posto sam zainteresovan za kupovinu power mac G5 2MHz ili 2.5MHz zelio bih znati vase prognoze oko moguceg update-a ili smanjenja cijena.
Najvise bi mi odgovaralo ako bi nesto bilo u veljaci ili ozujku.
Dakle kakve su vase prognoze?
Hvala!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
18.01.2005 | 01:14
Neće biti upgradea tako skoro. Moje prognoze su tek na ljeto i to s početkom isporuke u kasnu jesen. Apple je tek sada počeo isporučivati trenutni top model u malo većim količinama.
Tema zaključana.
  • link
  • Posjetitelj
18.01.2005 | 01:40
Znaci tvoja preporuka je da pripremim karticu i slijedeci mjesec narucim 2.5 GHz.
Tema zaključana.
18.01.2005 | 02:09
Appleovo racunalo je najbolje kupiti dva-tri mjeseca nakon predstavljanja, da imas vremena prouciti mu mane (ako ih ima) i vidjeti sto drugi kupci pricaju. I kad ga kupis, nemoj u sljedece dvije-tri godine posjecivati tracerske web sajtove jerbo ces uvijek sam sebe lupati nogom u tur: "Ajme, da sam pocekao samo 5 mjeseci, mogao bih dobit' dvaput vise memorije ... ili da sam pocekao samo 9 mjeseci dobija bi 300% brzi procesor ... ".

Avaj, kupi, radi i zaboravi.

Dual na 2.5 GHz je stroj koji nece imati premca barem jos dvije godine. IBM, Intel i svi ostali proizvodjaci poluvodica su lupili celom u gigahercni zid i tesko se ide dalje, iako sute o tom. Sve sto ces vidjeti sljedece dvije-tri godine su jako maleni pomaci u brzini/taktu. Oko 10% svakih pola godine. Za ovo ti je dokaz G5, koji je prije godinu i pol trcao na 2 GHz. A i sam Jobs se fiksao fantazijom da ce imati 3 GHz samo za 6 mjeseci

Je, te price ostavi staroj babi
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
18.01.2005 | 02:36
Zvonimir ti je to jako lijepo objasnio. Ako ti stroj treba - kupuj.
Tema zaključana.
  • link
  • Posjetitelj
18.01.2005 | 03:55
Da, Zvonimir je to lijepo rekao.
Jos cu malo ostaviti da se to sve kuha i onda slijedeci mjesec kupujem.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1259)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO