Miš za Mac i gdje?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Miš za Mac i gdje?

05.02.2005 | 20:17
Gdje mogu kupiti kvalitetan miš sa 2 tipke+scroll za svoj Mac?
Tema zaključana.
06.02.2005 | 01:51
Svugdje i svagdje gdje se prodaje hardweraj, ..... samo gledaj da je USB.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
06.02.2005 | 03:15
Svi USB rade. Ja sam uzeo Microsoftov Stark da ljudi ne kažu da bolesno mrzim Microsoft . No, miš baš i nije nešto osim što ima dobar dizajn. Ponekad "preskače" i lijeva tipka je počela cviliti poput pravog miša. Trebao sam slušati vlastitu intuiciju i preskočiti MS...
Tema zaključana.
06.02.2005 | 07:44
Ma ne mrziiišššš...
Tema zaključana.
06.02.2005 | 12:03
Ja sam npr uzeo MS Intellimouse Explorer II Wireless (Lava), a prije toga sam imao prvu (non-wireless) verziju istoga, čisto zbog toga što miš lijepo paše u moju veliku šapu.
Tema zaključana.
06.02.2005 | 14:54
A ja sam uzeo pred godinu-dvije opticki A4tech shrotex za 135 kuna, opticki, dvje tipje i wheel. Radi dan danas bez ikakvih problema. Zanimljivost, mozda kao dokaz da Appleovi proizvodi ne izgledaju samo lijepo neko su i nesto kvalitetniji:
Appleov mouse je radio bez problema na crnom stolu, ovaj i vecina drugih nece.
Tema zaključana.
06.02.2005 | 15:16
Ja sam uzeo recimo logitech-ov opticki s dvije tipke i scrolom za 90 kn dok sam jos uvijek imao samo mac i to poglavito zbog igranja ,i sad ga koristim i na PC-u. Vrlo je jednostavan, toplo preporucam (na zalost ne znam kako se zove al ga imas u crnoj i bijeloj verziji)
Tema zaključana.
07.02.2005 | 00:41
Tko zna koji je mis najbolji? No buduci da su mi pod sapu dolazili svakojaki, jos uvijek mislim da je za novac najbolji Microsoft Wheel Mouse Optical, jer je jeftilen koji jako dobro radi, a najkvalitetniji od njih ... mislim da je to opticki Wacomov.
Tema zaključana.
07.02.2005 | 18:39
Radi li desna tipka miša na Macu??? Koji biste mi miš preporučili?
Tema zaključana.
07.02.2005 | 21:01
Radi i desna tipka i kotacic bez ikakvih drivera. Sa driverima bi se vjerojatno dale isprogramirati i ostale tipke. Sto se tice preporuke, meni je ovaj od 135 kuna odlican. Kazu da su Microsoft i Logitech misevi najbolji. Sve je to stvar osobnog ukusa, odi u trgovinu, pogledaj, stavi ruku na njega, i sprobaj, i kupi koji ti se najvise svidi.
Tema zaključana.
08.02.2005 | 20:03
Gdje se u Rijeci može kupiti kvalitetan miš za Mac?
Tema zaključana.
08.02.2005 | 21:05
Jesi li ti neka skripta?
Moze se kupiti u prodavaonicama racunalne opreme, pocni od HG Spota na Belvederu, imas Hobbit na trznici, Ve-Mil, Quark, etc, etc, etc...
Tema zaključana.
08.02.2005 | 22:07
Šta će baš svi miševi raditi na Macu??
Tema zaključana.
08.02.2005 | 22:41
To je jedan ovdašnji Barry Maryanovich (sorry, private joke starije generacije)
Tema zaključana.
09.02.2005 | 01:28
Da, bas svi USB misevi ce raditi na Macu, dvije tipke i wheel sigurno, ostalo mozda uz neke drivere.
Tema zaključana.
10.02.2005 | 01:38
Ja isto mislim da ama baš se svi USB miševi s dvije, tri, ili četiri tipke i s wheelom mogu naći u HG Spotu na Belvederu, Hobbitu na trznici, Ve-Milu, Quarku, etc, etc, etc...
Tema zaključana.
10.02.2005 | 02:10
Da, bas svi USB misevi ce raditi na Macu

Ruud, buduci da imas Maca, toplo preporucam da si nabavis FireWire misha. Ne samo da mu USB mish ne moze stati na rep, nego je ovaj visestruko bolji i 10x precizniji. Preko FireWirea se napaja i mish ti moze posluziti kao postaja ulancavanja drugih FireWire uredjaja, sto je kod USB misha nemoguce.
Turbo mish
Tema zaključana.
  • savate
  • Posjetitelj
12.02.2005 | 09:18
Jel se moze negdije u Hrvata nabavit' MacMice

www.dvforge.com/themouse.shtml

savate
Tema zaključana.
12.02.2005 | 13:46
kupio sam si LOGITECH MX 510!!!!!! super jeeeee!!!! www.jabucnjak.info/components/minibb/hack_smilies.php?p=display #[img]http://www.jabucnjak.info/components/minibb/img/smilies/up.gif[/ img]
Tema zaključana.
12.02.2005 | 23:45
Ja isto imam Starck, lijeva tipka isto malo cvili, ali dovoljan je pogled na onu plavu "prugu" po sredini misa, da me to odmah prestane smetati - mis je stvarno prekrasno dizajniran i prilicno "ide" izgledom uz G5.
Tema zaključana.
  • savate
  • Posjetitelj
13.02.2005 | 12:28
M i ja imam taj starck od MS-a i ništa ne cvili, ali ergonomski mi je grozan, Mac-ov oriđiđi miš mi puno više odgovara, ali ta prokleta jedan tipka!!! Onada sam u nekom MacAddictu vidio taj MacMice, ili The Mouse, kako ga još zovu, što je ergonomski gledano isti Mac miš ali s dvije tipke i skrolom. Pa ima li neko TO i gdje je nabavio!!!

www.dvforge.com/themouse.shtml

savate
Tema zaključana.
13.02.2005 | 16:37
ja imam nesto manju ruku, i Starck mi je ergonomski odlican.... IntelliMouse Explorer mi je bio prevelik.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1241)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO