LCD na G3?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

LCD na G3?

07.03.2005 | 16:24
Zanima me moze li Beige G3 266 pogoniti Samsung LCD 920T preko adaptera na VGA ulazu?
Tema zaključana.
07.03.2005 | 17:19
Koliko imaš video rama ili možda imaš kakvu video karticu?
Tema zaključana.
07.03.2005 | 17:21
Ja na beige G3 266 sa 6MB VRAMa normalono spojim Philips LCD 20".
Tema zaključana.
07.03.2005 | 17:25
Ma, nabavio sam okljastreni G3 pa me zanima da li se uopce isplati slagati ga. Trebam za njega i RAM, hard i CDRW. Ako usput znas koje mi komponente pasu, slobodno reci. Za RAM spominju PC66, PC100... Hardovi su ili SCSI ili IDE... Kak da znam kaj mi treba?
Tema zaključana.
08.03.2005 | 00:15
Unutra ti ide PC100 (ili PC133) RAM. Hard je takodjer obican IDE, dakle sve komponente koje se mogu jeftino nabaviti.
Tema zaključana.
08.03.2005 | 08:18
Stavio sam 32MB PC100 memoriju i radi. A trenutno je spojen SCSI disk pa kako da onda stavim IDE? I koliko stane RAM-a unutra u ta tri slota?
Tema zaključana.
08.03.2005 | 09:55
U svaki slot ti stane maksimum od 256 MB što ti ukupno daje 768 MB. U kučištu ima mjesta za dva diska (ovisi imaš li interni zip ili ne). Jedan je disk iznad napajanja i ukupno četiri mjesta koja gledaju prema prednjem djelu kompjutera. Najgornji je za diskette (tko to još koristi?), pa za CD rom (njega ti je najbolje zamjeniti nekom jeftinom pržilicom), pa interni ZIP drive (ako ga imaš) i na dnu jedno prazno mjesto gdje možeš ubaciti još jedan disk. Ako instaliraš sistem X onda možeš imati i dva IDE diska umjesto SCSI-ja.
Tema zaključana.
08.03.2005 | 22:37
A di je taj disk iznad napajanja? S prednje strane gore desno imam floppy, ispod njega CD, pa lijevo gore SCSI disk i ispod je bio ZIP. Kaj se neda na SCSI kabel od diska spojiti jos jedan SCSI disk? Ima na tom kablu mjesto za jos jedan, ali kada ga spojim nece ga prepoznazi. Kakve su postavke za IDE disk, mislim na Slave, Master... Spojio bih Maxtora od 40GB.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1166)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO