Wow likovi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Wow likovi

20.10.2006 | 10:10
evo moga
wow.allakhazam.com/profile.html?1563394
Tema zaključana.
21.10.2006 | 03:05
Pa nije li to Zeko,moj radni kolega,okorjeli WOW-ovac.
Tema zaključana.
25.10.2006 | 02:17
http://ctprofiles.net/3333855
Velicanstveni ja . Ovo sta se prvo otvori je healing gear, pod alternate mozete vidit PvP gear (kojeg trenutacno i koristim)
Tema zaključana.
  • EuCryL
  • Posjetitelj
25.10.2006 | 21:16
ja strpljivo čekam preseljenje, dsl na toj novoj lokaciji pa ću i ja imati nekog lika i guess..
Tema zaključana.
26.10.2006 | 07:11
aj ca ne lose Iman samo me zanima koji server.
Tema zaključana.
30.10.2006 | 20:08
Laughing Skull, ima tamo podosta hrvata, oko 50-ak na serveru aktivnih.
Tema zaključana.
19.04.2007 | 19:56
Shadowhero
Night Elf, Rogue, Level 60
Burning Legion

Na serveru Ragnaros ima masu Hrvata.
Ima tri Hrvatska guilda koliko znam jedan je Croatia, drugi je hmm zaboravio sam, a treci pivo burek zene rakija ako se ne varam : )

Ragnaros je inace zadnji boss u Molten Core-u. old 40-man raid istanca

A moj dragi Burning Legion je znate vec kakva legija koja je nedavno napala azeroth u glasovitom patchu before the storm!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
20.04.2007 | 03:06
Moja vilenjakinja je već dugo 70, inače balance druid na Lightbringeru. Trenutno se bavi reputacijom i perfekcioniranjem enchantinga kao najskuplje i najelitnije profesije, ali i najmanje profitabilne.

Evo i karaktera:

armory.wow-europe.com/character-sheet.xm...er&n=Fluxana
Tema zaključana.
21.05.2007 | 23:29
evo da se i ja javim

...igram wow skoro od početka i promijenila sam 3 main lika do sada

...najviše sam se igrala na Kul Tirasu s NE priestom i to mi je još uvijek najdraži lik ...ona mi je na lvl 70, jako dobro opremljena (par komada opreme iz Karzana i Gruls Laira), revered sa svim fakcijama i s preko 1000 golda...

no, nažalost zbog razno raznih problema u gildi (to je jaaaako duga priča) dečko i ja smo odlučili krenuti ispočetka na Mazrigosu na kojem na je frend raid leader...tako da sada levelm malu drainei šamanicu koja je trenutačno lvl 32

...i fali mi moj priest...jako ....

pozdrav svima od nove forumašice
Tema zaključana.
21.05.2007 | 23:34
pozdrav svima..eto ja sam NEWB odlučila na poziv muža i tome da mi je poklonio trial, krenut u otkirvanje novih svijetova..
Flare: ajd ti sa dragim pređi lijepo na Lightbringera, pa da se družimo
Moj novi lik-ica..Nigh Elfica Hunterica..tek sam nam 4levlu..polako ali sigurno..
Tema zaključana.
22.05.2007 | 01:47
Pa kad se već hvalimo... Lightbringer:
armory.wow-europe.com/character-sheet.xm...er&n=Cystorm

čekam novi patch da promjenim specijalizaciju tailoringa, pa će odma biti bolja oprema
Tema zaključana.
22.05.2007 | 02:27
armory.wow-europe.com/character-sheet.xm...ll&n=Jankisa

Da se i ja malo pohvalim ( i updateam ) .

Hm, sto se tice tailoring promjene specijalizacije bojim se da ce i polje patcha jedini nacin bit da se profesija unlerna i ponovo LVL-a .
Tema zaključana.
22.05.2007 | 07:29
u patch notice realisu su napisali izričito da će biti bez unlearnanje... samo promjena specijalizacije, no vidjet ćemo

PS. vidim da imamo full sličan build u talen tree-u i imaš fakat nice shadow DMG.. i ja smjeram kad tad imati orb or souleater al pomalo... doći će vrijeme i za njega
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.05.2007 | 07:51
A kome treba enchanting na Lightbringeru, ekipa s Jabučnjaka može računati na mene (375/375).
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
22.05.2007 | 18:14
nemam se čime hvalit..

Danas su mi oke ko sarmice.. zombie.. undead.. pijem potion da me malo podigne..

ujutro sam drmnuo šef resistant potion da ne čujem kričanje i udaranje po stolu..

kolege pozdravljam mahanjem desne rukice uz glupavi smješak.. na svaku foru skakučem i plješćem ko pijana teenagerica..

puka san ko kokica..
Tema zaključana.
Tema zaključana.
22.05.2007 | 21:26
Kad smo već kod Lightbringera...

armory.wow-europe.com/character-sheet.xm...nger&n=Attor
Tema zaključana.
22.05.2007 | 23:26
A neznam za profesije, ja sam shadow for life i cim sam vidio epic recepte kod vendora na lvl 64 kad sam u shattah doso sam se rastopio .
Sljedeca stvar na horizontu mi je Gladiator main hand i spellstrike hlace .

A sto se tice pucanja, ne sjecam se vise kolko sam puta pito nekoga u rl dal ima par golda za pivu .
Tema zaključana.
12.06.2007 | 21:10
Trial isteko', ali show must go on..i tako se ja navukla i baš mi je lijepo, pogovoto kad imam nekog da mi pomogne..
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
16.06.2007 | 22:12
Na kojem si serveru? Ime lika?
Tema zaključana.
16.06.2007 | 22:44
Lightbringeru
Bearfaerie/hunterica
Tema zaključana.
17.06.2007 | 06:17
Davore..hvala :*)
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
17.06.2007 | 18:10
\"/welcome\"
Tema zaključana.
18.06.2007 | 03:26
Da se pohvalim, youres truly je sad u Trauma i siked sam i ne mogu vjerovati ubrzo će nova oprema a i SSC yey happy happy
Tema zaključana.
18.06.2007 | 20:32
znam da se mene ne tiče..ali onako iz puke znatiželje..o čemu ti?
Tema zaključana.
20.06.2007 | 07:05
Guild... jedan od jačih na serveru, nabrijana oprema, endgame...
Tema zaključana.
20.06.2007 | 17:49
(relief) Već sam pomislio da ti se neš dogodilo i da si u Traumi
Tema zaključana.
20.06.2007 | 23:16
tak i ja nekak pomislila..
Tema zaključana.
21.06.2007 | 00:08
mozda je izgubio PVP od nekog i od muke odma u guild trauma
Tema zaključana.
01.08.2007 | 06:09
ja imam lika 46lvl a vi na kojem ste serveru ja sam na Melstromu
i ako ima ko 70lvl da me boost kroz ZF\"\"\"
pozzzz
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (545)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO