Gravity Ghost
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Gravity Ghost

16.09.2019 | 21:56
Tek sada otkrio Gravity Ghost, još jedna opuštajuća igra pogodna za ljude zrelije životne dobi.

Kome se ovo ne sviđa, zao je čovjek.

Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
16.09.2019 | 22:10
Haha, ne znam što je ovo, ali izgleda originalno!
Tema zaključana.
16.09.2019 | 22:28
"Gravity Ghost is a game to soothe your senses. There's no killing. No dying. No way to fail. Just hours of blissing out to buttery-smooth gravity goodness."
Tema zaključana.
17.09.2019 | 00:26
Čekaj... želiš reći da nema seksa?
Tema zaključana.
17.09.2019 | 02:09
Riba kaže:
"There's no killing. No dying. No way to fail."

Yawn!
Tema zaključana.
17.09.2019 | 13:55
Izgleda opustajuce i nekako smiruje.

Ja bi ovo igrao kada mi nema nikoga doma. Narusava mi dugo gradjeni macho kredibilitet
Tema zaključana.
17.09.2019 | 19:27
drlovric kaže:
Ja bi ovo igrao kada mi nema nikoga doma. Narusava mi dugo gradjeni macho kredibilitet

A kako drugačije, čim je netko doma onda je povlačenje za rukav, nema nikakve igre.
Tema zaključana.
19.09.2019 | 13:42
Apple Arcade se čini kao pun pogodk za hrpu ovakvih igara... Sutra ćemo vidjeti

www.theverge.com/2019/9/18/20870146/appl...iphone-ipad-apple-tv
Tema zaključana.
19.09.2019 | 19:24
Ja vjerojatno necu uzeti taj Arcade, koji mi se uopce ne cini los servis, cak naprotiv. Ali moj iPhone je u 99% slucajeva entry model sto se GB tice.

I ne mogu sada odvojiiti 10-15Gb za igre, kada imam 64GB iPhone XS. Jedino mozda instalirat igru dvije, pa kada mi dosadi brisati pa nove instalirati.

Stvarno sramota da PRO uredjaji nisu startali sa barem 128GB.

P.S. Kupio danas kcerki Samsung A50 za 250e, i uredjaj ima 128GB + utor za SD card i 2 sim kartice
Tema zaključana.
19.09.2019 | 20:12
Ja mislim da se nešto valja iz brda.
Novi iPad podržava Sony DualShock 4. Mislim kako će imati neku suradnju sa Sony-em gdje će se prebaciti dio igara na iPad i koje budu radile s kontrolerom.
ATV nije nešto zabriljirao kao igraća konzola jer je ipak procesor preslabi. Izgleda kako PS4 Pro ili XBox korisnici ipak radije kupe.
Budemo vidjeli jer Sony ima PS Vita-u koja izgleda ide u povijest pa traže neku zamjenu za igre u pokretu a kako Apple ima "nazi" politiku koja paše Sony-u (nema krađe programa/igara) možda se i izrodi neka ljubav (prema $,€,£).
Tema zaključana.
19.09.2019 | 21:24
Prije brak iz računa.
Tema zaključana.
19.09.2019 | 22:46
Je, po stavio sam na kraj $,€,£!
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.09.2019 | 03:27
zabac kaže:
Ja mislim da se nešto valja iz brda.
Novi iPad podržava Sony DualShock 4. Mislim kako će imati neku suradnju sa Sony-em gdje će se prebaciti dio igara na iPad i koje budu radile s kontrolerom.

Sony DualShock 4 je samo jedan od kontrolera koji se mogu spojit na ios sad.
Tema zaključana.
21.09.2019 | 08:06
Apple je poznat da slabo ili nikako ne reklamira druge proizvode, stoga je ovo po meni signal koji govori o suradnji.

image_2019-09-21.jpeg
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.09.2019 | 09:22
pa kad bi citao sa razumijevanjem, vidio bi da pise da Sony nije jedini... cak i spominju xbox u istoj recenici ispod slike..

ali da, slazem se sa time kako je u proslosti Apple rijetko reklamirao konkurenciju i vrlo cesto je "reklamirao" i/ili imao u ponudi tudje proizvode... a bogami je vrlo cesto izbacio isti iz svojih ducana kad je izbacio svoju vrstu proizvoda...

mozda izbacuju svoj kontroler?

al boli me patka jer mi moj Dualshock super radi na macu i pase mojim sapama...
Tema zaključana.
21.09.2019 | 10:48
Je, tu je poanta. Svasta radi preko BT-a, rijetki ovako dojdu prezentirani.
Da planiraju svoj kontroler, ne bi ovaj reklamirali.
ATV4 se nije primio kao konzola za igranje.
Vjerojatno budu imali ekskluzivne naslove koje Sony gura samo na PS4 tim vie jer Sony navodno gasi PS Vitu i fali im mobilna konzola koja je u obliku iPada jako dobra. Za sad se moze igrati na Sony mobitelima koji su spojeni na PS4, a Sony nije bio uspjesan s tabletima. Fali im ta nisa kao i Apple-u.
iPad je danas jako dobar uredjaj i djelomicno moze zamjeniti prijenosnik.
S druge strane Sony nije neka tamo “pik zibner” firma koja biznis olako shvaca.
I jedni i drugi su imali promasaja u proizvodima, ili su bili skupi, ili losi ili jednostavno nisu bili prepoznati od strane kupaca.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.09.2019 | 11:47
je, to ima smisla...
Tema zaključana.
21.09.2019 | 17:39
Još mi je nešto palo na pamet.
Sony je i velika diskografska kuća (Sony Music), pod njima su brojni glazbenici, a i filmove izdaju (Sony Picture).
Sve to treba Apple-u kako bi imao uslugu kroz iTunes.

Ovo bi moglo biti za korisnike čak i dobra stvar
Tema zaključana.
21.09.2019 | 18:47
Ja se ispričavam što padam s Marsa, znači li ovo da mi Apple TV sada pozdražava DS4 kontroler?
Tema zaključana.
21.09.2019 | 19:49
Pa probaj ga upariti.
Tema zaključana.
29.09.2019 | 11:27
Radi, nakon sto sam povezao 2 i 2 i shvatio da prvo moram upgradeati OS na v13.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (715)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO