Need for Speed CARBON
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Need for Speed CARBON

26.07.2009 | 20:43
pozdrav ekipi

vidim da nemam samo ja problema, hi
novi sam na meku, nekako sam se otkacio od windoza i zelim ih zaboravit

kupio sam si dvije igre, COD4 i gore imenovanu, obadvije su novije, Intelprocessor, COD4 mi je bez beda prosljakao, ali ova nece nit pod razno, prebacim onaj jedan fajl na aplikacije, pokrenem ga, upisem broj, prihvatim njihove uvjete, i kad je pokrece, nevidi DVD, napise da ubacim originalni DVD.

racunalo je MacBook Pro 17" 2.93, nedavno kupljen.
Tema zaključana.
26.07.2009 | 23:26
Samo da razjasnimo, pod "kupio sam" mislis da si kupio bas original igru u ducanu ili preko neta?
Tema zaključana.
27.07.2009 | 13:34
hm, mislio sam da su ovakvi odgovori prevaziđeni.
nisam cuo da se u nominiranim americkim ducanima prodaju pirati

evo stari slika pa mi reci jel ovo pirat
Tema zaključana.
27.07.2009 | 13:43
problemi sa slikom
IMG_6836.JPG
Tema zaključana.
27.07.2009 | 16:56
Prvo pogledaj na stranicama izdavaca potoji li kakav update. Nakon toga ako ne radi pisi njihovom supportu i iskoristi pogodnost sto kupovinom originala imas pravo na to. Ako pocnu zavlaciti i ne budu od koristi skini sa Internet podzemlja patch da ti ne trazi medij u driveu i stvar je rijesena.
Tema zaključana.
27.07.2009 | 17:34
Maj ne moras ti dokazivati da je to original, meni stvarno svejedno
Posto je origigi napravi ovo sto ti Riba kaze, zato i imas original da ne moras kopati po forumima i traziti crackove/patcheve i sl. gluposti. Da li mozda mozes provjeriti igru na nekom drugom stroju?
Tema zaključana.
28.07.2009 | 10:33
Jedina igra koju ja imam na macu je colin mcrae rally for mac. legalno kupljen, sve čisto, smao me zanima jel netko zna jel na njemu radi FFB za logitech volan? Na tigeru nije radilo, a navodno je to za leopard sređeno, ali me zanima zna li tko iz prve ruke?

Inače, radi igra od prvog dana ko grom....
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (510)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO