Medal of honor
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Medal of honor

08.06.2004 | 13:23
Ok, ima tko ”medal of honor” ili "Popolus" ili nešto drugo a da bi to isto ustupio.. znate več, malo bi se igrao. Kažu da je Mac zajednica solidarna, pa baš me zanima.
Tema zaključana.
08.06.2004 | 15:29
ja imam medal ,od kud si?
Tema zaključana.
09.06.2004 | 12:10
U Zaqrebu radim ali sam iz Umaga, jucer sam kupio warcraft II, tako tako igra je dobra ali grafika malo razočarava.Možemo se zamjeniti ili ču ti spržiti.
Tema zaključana.
10.06.2004 | 13:46
ja ti imam war 3 ,pa ako oces.imam i simscity a , i age of mithologi,nitijedan orginal al sigurno bi ti trebali radit kojeg maca imas ja imam iMac g4.ja sam iz zagorja.
Tema zaključana.
10.06.2004 | 22:55
imam ibook g4 od 1 mghz, mislim da bi moglo ici, za sada vrti s lakocom Tony Hawk's 4 ito bez problema, Simcity mi nije nesto, ali ovaj Age of mithologi, sam vidio i izgleda mi Ok.
Onda ako moze bilo bi ok "Medal of honor" i "Age of mitologi" Iz Zagorja a?, radis u Zagorju ili juznije?? Ajmo ovako hoces mi poslat a ja ti platim postom, pouzecem ili da se zaletim do zagorja i platim pice ili da ti donesem moj Warcraft 2 ili.... imas prijedlog ?
Inace moje ime je.... imas ga pod popis clanova .....i svi me vole , ok osim nekih.
Tema zaključana.
11.06.2004 | 18:48
posaljem ti ja postom ,a i ti meni.mislim da bi paket trebo kostat ne vise od 15 kn.samo prilozi adresu i u roku od 3, 4 dana.moja adresa ti je:ul. Brace radica 5
49250 Zlatar
Tema zaključana.
11.06.2004 | 22:11
Ok, moja adresa je ul. S.Kolara 11/b, 10410 V.Gorica.
Ja ti saljem Warcraft 2 ok ?
Tema zaključana.
11.06.2004 | 23:52
ako moze i par cd-r.zelis li i warcraft 3 i warcraft 3 the frozen throne.meni je to genijalna igra.toplo preporucam.ja cu sutra poslat age of mithology ,medal of honor i ako zalis warcrafte.
Tema zaključana.
11.06.2004 | 23:55
a da ti ja lijepo šišnem sve te stvari na dvd i posalem, naravno ako imas citac i toast 6 titanium?
Tema zaključana.
14.06.2004 | 10:33
Nemam toas titanium, Mogu ti ja poslati par Cd-a, usput pitanje, kako da sprzim wc2? Kad ga kopiram na desktop, i onda s desktopa opet sprzim na cd, kompjuter prikazuje da je na cd-ju 33 item, ali ne funkcionira, znaci imam cd s 33 item, a ne uspijem pokrenut igru(sa sprzenog) Kompjuter ima combo drive, tako da je jedni nacin da sprzim cd da ga najprije preslikam na desk i onda s deska na novi cd, ocito nesto ne cinim dobro??? Ali ne brini imam prijatelja kjoi ima przilicu, vjerojatno ti sutra saljem WCII, malo sam ga proigro i ok je, ustalom kako i sve strateske igre.
Tema zaključana.
14.06.2004 | 21:18
oceku sutra ili prekosutra age of mythology i medal of honor.ako hoces warcraft 3 posalji mi na mail.
Tema zaključana.
14.06.2004 | 21:28
thx, baj-d-vej, bio si jedini koji je odgovori na moj upit za igru, hvala jos jednom, ja ti sutra saljem WCII. WCIII mi nemoj slati.
Tema zaključana.
  • eucryl
  • Posjetitelj
15.06.2004 | 12:58
Evo da ti i ja odgovorim.. nemam niš od toga..
Tema zaključana.
20.06.2004 | 10:43
sory ali mi je pri przenju medal of honora konstantno pokazivalo poruku da je nekakav problem u materijalu.ako zalis poslat cu ti alienvspredator1 umjesto njega.age of mithologi sam vec sprzio.
Tema zaključana.
29.06.2004 | 15:34
Ak još trebaš Medal of Honor ja sam ga nabavio sa dodatnim misijama pa javi na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Tema zaključana.
29.06.2004 | 22:32
Hej, iMan vec sam se zabrinuo da si me skurio (bas sam o tome razmisljao kad sam bio na lufticu u Umagu , si dobio warcraft? Svidja?? Posalji ako mozes Age of mitology, inace Warcraft sam stigao do (ja mislim ) 12 misije i onda zapeo, uglavnom tamo gdje se prvi put pojavljuju zmajevi(neprijateljski( oni koji bljuju vatru)) igra stvarno nije losa iako mi je srcu ipak najmilija "Popolus the begining" za ps2.
Tema zaključana.
01.07.2004 | 13:30
warcraft 2 je pravi retro hit u zlataru.ja ti saljem age of mythologi i warcraft 3.iako si reko da ne saljem ali vjeruj mi, ako ti se sviđa warcraft 2 sa trojkom ces biti opsjednut.
Tema zaključana.
02.07.2004 | 16:53
Alo, iMan dobio sam danas poštu s dva cd-a, Age of mitologi i Warcraft 3, ( pitanje: Dali mi terbaju kodovi za aktiviranje igre??) i Zahvaljujem ti. Još nisam proba ali danas navečer cu pogledati, iako nesmijem početi igrati ove nove, jer zna kako če završiti stara . inace stigao sam do 14 misije i stvarno je sj...ana, ali idem dalje.
Pozdrav, moj email je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , tvoj je skriven, u popisu clanova pa ga možes ostaviti na forumu.
Tema zaključana.
02.07.2004 | 22:04
Probo sam i nije uspijela instalacija Traži kodove, a na Age traži neke "splash information"
Imas kodove??
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1515)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO