Frogs vs. Storks by Cateia Games - igra domaćeg de
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Frogs vs. Storks by Cateia Games - igra domaćeg de

16.01.2011 | 18:08
"http://cateia.com/games/articlepic.php?what=games&id=31&suf=_big

Bok Ljudi,

Htio bih vam predstaviti našu najnoviju igru, ovaj put za više platformi: PC,Mac i svi iOS uređaji!

Riječ je o zabavnoj maloj board/puzzle igri u kojoj upravljate jednom ili više žaba te pokušavate doći na drugu stranu bare pazeći da vas rode ne pojedu a da pritom skupite što više bodova. Igra se isprva čini jako jednostavnom ali ubrzo postane izazovno!

Mac i iOS verzija imaju Lite(demo) verzije, PC demo će uskoro.
Nadam se da će vam se svidjeti
---
Krešimir Špes
Cateia Games

par screenshotova:

YouTube trailer:

iOS App Store Link:
http://itunes.apple.com/us/app/frogs-vs-storks/id411435855?mt=8

Mac App Store Link:
http://itunes.apple.com/us/app/frogs-vs-...ks/id410557225?mt=12

PC Version @ GamersGate Link:
http://www.gamersgate.com/DD-FROGS/frogs-vs-storks
"
Tema zaključana.
26.01.2011 | 12:34
mali bump teme.

usput:

Htio bih iskoristit ovu priliku da vam dva linka, ako želite pratiti official i unofficial vijesti Cateia Games-a, najbolje je preko sljedeća 2 kanala:

Facebook: www.facebook.com/cateiagames

Twitter: twitter.com/cateiagames
Tema zaključana.
29.01.2011 | 18:30
Svaka čast. Zanimljiva igra. Ipak, onaj link za PC verziju mogao si ovdje na jabučnjaku slobodno izostaviti

Nego jel ima ova igra na hrvatskom? Kao ono Žabe protiv Roda?
Tema zaključana.
29.01.2011 | 19:57
@Sank: neka se nađe i PC link, mada svi znamo koji je najbolji OS na svijetu

Trenutno ne postoji hrvatska verzija žabica, ali u planu je prijevod na više jezika. updejt s time će biti propagiran jednako na sve kanale kada sredimo.
Tema zaključana.
29.01.2011 | 20:25
Ma daj, djeci se mojoj svidjela, ali me stalno pitaju što piše
Tema zaključana.
29.01.2011 | 20:28
Hehe, nasreću nema puno teksta pa nije problem

PS: postoji i iOS verzija žabica, što je možda i bolje za klince nego Desktop/laptop (bar te puste da na tom kompu radiš u miru
Tema zaključana.
29.01.2011 | 20:42
Pa i mislio sam na iPad verziju. Ne bi vjerovao, ali ludi su za iPadom. Morao sam kupit još jednog da bi se i ja mogao malo igrati

A ovu igru sam gledao na App Storeu i nije im promaklo, odmah su viknuli: Tata hoćemo ju igrati!!!

Ma za prijevod nije problem, istina je da nema puno teksta, a i djeca brzo pamte. Eto sin ima 5 pa još ne zna ni čitati. Bio je igru "Hot Pursuit" prebacio na kineski i dalje je znao kamo treba ići i što tapnuti.

Još će par puta pitati što treba tapnuti pa onda i Žapci i Rode mogu biti i na Arapskom njega neće smetati. Kćer ima 7 i ide u školu pa sad već čita, a uči i engleski u školi. Zna već sve riječi poput Play, Options, Configure, Scores... itd.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (599)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO