problem s youtube i vevo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

problem s youtube i vevo

16.08.2014 | 17:02
Evo sam danas htio neke dobre pisme poslušat preko compa i neke mi ne može uopće otvoriti. stalno izbacuje da pokušam ponovo ili da ispraznim kolačiće kao šta sam i uradio i nakon toga ista stvar. na crti play kad se pomiče kursorom vide se sličice ali neće da ide u play cijele pisme. neke idu a neke uopće ne može otvoriti i primjetio sam najviše problema kod VEVO, dok youtube ide nekako recimo Jennifer Rush Power of love ne može otvoriit, Phil Collins također, koncert od Police bez problema ali spot ne.
U čem bi mogla biti kvaka?
Ne znam dal sam bio jasan?
Nadam se da jesam.
Tema zaključana.
16.08.2014 | 17:33
Nisi baš.
Internetska veza je dobra i stabilna? Što kaže speed test?
Jesi probao nekom drugom surfalicom? FireFox umjesto Safari?
Je li zadnja verzija Flasha?
Jesi probao bez flasha? youtube.com/html5
Tema zaključana.
16.08.2014 | 20:07
Je s flasom novim sam probao. Safari radi super nisam probao speed test. Nisam koristio nista osim Safari. Al nije mi jasno zasto neke otvara a neke uopce ne. Jennifer Rush recimo nikako a koncert Police Da.
Tema zaključana.
16.08.2014 | 20:24
Može imati veze s tim koji su formati i rezolucije na raspolaganju.
Daj probaj to sve što sam ti napisao pa se javi.
Tema zaključana.
16.08.2014 | 22:13
Smayoo na iPhone radi sve ok al na iMac ne baš.. nešto ide nešto ne. Možda je do njih do Vevo.
Tema zaključana.
17.08.2014 | 01:59
Rekoh - *PROBAJ* to što sam napisao pa javi.
Tema zaključana.
17.08.2014 | 13:30
Proba s Firefoxom, ista stvar.
Uradio update FlashPlayera, ništa.
Rezoluciju stavio na auto,ništa.

Kad povlačim mišem po vremenskoj crti uopće se ne može namjestiti na "frame" već se vrati na početak.
Tema zaključana.
17.08.2014 | 14:55
Ni meni ne radi sve na Jubituu, nađem drugi clip i taj radi.
Tema zaključana.
17.08.2014 | 14:55
što kaže speedtest?
Da li ti se prikazuje onaj trčeći krug kao da je buffering u toku pa nikako da se učita, ili ti uopće ne prikaže ni njega?
Da li si probao na youtube bez flasha (vidi link gore)? Kako se onda ponaša?
Tema zaključana.
18.08.2014 | 21:55
trčeći krug nikako da se učita.
Tema zaključana.
18.08.2014 | 23:04
Joj, jbt, daj, umoran sam...
Ajde lijepo pročitaj *SVE* što sam napisao, pokušaj *SVE* to pa onda javi za *SVE* što se događa...
Ili nemoj. Meni je više-manje svejedno da li tebi radi youtube ili ne radi...
Tema zaključana.
30.08.2014 | 16:51
@smayoo sorry na gnjavaži, eve san riješio a youtube mi je trebao da skinem način sviranja hotel california. sorry još jednom
Tema zaključana.
30.08.2014 | 18:14
vlastelica kaže:
@smayoo sorry na gnjavaži, eve san riješio a youtube mi je trebao da skinem način sviranja hotel california. sorry još jednom

Mislim da bi ljude ovdje više zanimalo u čemu je bio problem i kako si ga riješio nego koja je bila tema problematičnog filma.
Tema zaključana.
31.08.2014 | 10:41
@Riba, problem je bi sporog učitavanja, resetirao sam modem.
sorry što nisam naveo riješenje.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (531)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO