Iskon @net.hr
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iskon @net.hr

01.04.2006 | 23:03
Pozdrav svima,

imam problemcic vezan uz skidanje poste s iskonovog besplatnog @net.hr mail accounta. Znam da bi to trebalo raditi s racunala koje ima vezu na Net preko Iskona pa sam zato otisao u KIC klub. Pokusao sam konfigurirati Mail i Eudoru na sve moguce nacine, ali nista nije pomoglo. Svaki savjet je dobrodosao.
Tema zaključana.
01.04.2006 | 23:37
Pomoglo bi da opišeš kakav točno problem imaš. I nudi li njihov besplatni mail pristup na pop server?
Tema zaključana.
02.04.2006 | 00:42
Mail se ne može konfigurirati za @net.hr.Ja imam @inet.hr i sve normalno radi.

Pozdraf
Tema zaključana.
04.04.2006 | 18:50
Googlanjem sam doznao da se @net.hr moze konfigurirati pa sam to i pokusao. Doduse, izvori su bili iz 2005. g. i ranije. Valjda je Tomek u pravu kada kaze da to sljaka. Nazvat cu jos njihov support i raspitat se. Hvala.
Tema zaključana.
04.04.2006 | 20:37
Alo...
počitaj Tomekov post pažlivije...
@net.hr JE SAMO WEBMAIL, NE POSTOJI MOGUĆNOST KONFIGURACIJE ISTOG ZA KORIŠTENJE SA MAIL PROGRAMIMA. TA OPCIJA JE OSTAVLJENA @inet.hr korisnicima
Tema zaključana.
07.04.2006 | 21:27
Znam da s @inet.hr stvari sljakaju kako treba, ali isto tako znam da su ljudi prije godinu-dvije po Netu pisali da radi i s @net.hr (pise pa cak i u Iskonovoj dokumentaciji). Procitao sam Tomekov post i ustvrdio da je vjerojatno u pravu. To sto cu nazvat (jer jos nisam) njihov support vezano je uz sindrom stanovitog Tome.
Tema zaključana.
24.04.2006 | 23:24
Evo i (malo zakasnjelog) odgovora iz Iskona:

Postu sa Freemail accounta mozete citati preko e-mail klijenta (npr. Outlook Expressa) samo u slucaju da se spajate preko nasih modemskih ulaza (npr. koristenjem nase usluge Easy - www.iskon.hr/easy ), a podaci za citanje poste su slijedeci:

Incoming mail server (pop server): mail.net.hr

Spajanjem na Internet koristeci uslugu Easy nije moguce slati e-mailove e-mail klijentom.

Ukoliko se na Internet spajate kao registrirani Iskonov korisnik (npr. pristup Optimal ili Gold) moguce je i primanje i slanje e-mailova (pri tome je outgoing mail server (SMTP server) mail.iskon.hr).

Ako se ne spajate preko Iskona, postu sa @net.hr adresa moguce je citati samo putem Iskonovih web
stranica.

Srdacan pozdrav,
Mario Puljic
Iskon Internet d.d.

@mika: Alo...
Tema zaključana.
27.04.2006 | 15:53
my bed... sorry
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1584)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO