OBRISAO ACCOUNT
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

OBRISAO ACCOUNT

02.06.2006 | 20:36
neznam kak,al sam si zbrisal account u mail-u.
dali se mogu spasiti stare mail poruke?
POMAGAJTE!!!!
Tema zaključana.
02.06.2006 | 21:46
Ne mozes Nisi ni prvi ni zadnji kojeg je Mail tako nasanjkao.
Tema zaključana.
03.06.2006 | 17:39
i mislil sam si!
hvala kaj si se javil.
Tema zaključana.
08.07.2006 | 06:24
gmatic je napisao:
neznam kak,al sam si zbrisal account u mail-u.
dali se mogu spasiti stare mail poruke?
POMAGAJTE!!!!

Žao mi je što sam kasno ovo vidio.
Ideš na server po poruke,ili iznova instaliraj OSX. Ovisi na koliko si podesio (ako jesi) vremenski da ti drži kopije na serveru, možda ih i dobiješ natrag.
Po defaultu je one week
Možda si podesio na one month. Ako jesi imaš ih sve nazad.
Teško
Tema zaključana.
08.07.2006 | 17:52
ha, vidis nisam znao da je to tako...
pa sta nema neki externi file koji je database gdje se suvaju mailovi (u library ili sl.) koji ostaju i nakon brisanja postavki, tj accounta u mail.app klijentu?

kakva je situacija sa entouragom? da li se i tu gube mailovi nakon brisanja accounta?
ako da - koji je najbolji nacin njihovog arhiviranja/backupovanja? (sad me strah uhvatio )
Tema zaključana.
10.07.2006 | 20:43
morfnaom je napisao:
pa sta nema neki externi file koji je database gdje se suvaju mailovi (u library ili sl.) koji ostaju i nakon brisanja postavki, tj accounta u mail.app klijentu?

Ne, Mail.app fizicki obrise bazu poruka sa diska nakon sto obrises account.

kakva je situacija sa entouragom? da li se i tu gube mailovi nakon brisanja accounta?
ako da - koji je najbolji nacin njihovog arhiviranja/backupovanja? (sad me strah uhvatio )

Najbolji je nacin da si nadjes providera koji ce ti ponuditi IMAP mail account. IMAP drzi sve mailove na serveru a ne lokalno, a to je posebno zgodno ako imas dva ili vise stroja sa kojih citas mail i na svakom vidis isti inbox i ostalo. Meni je pukao film zbog raznih mail problema pred par godina, pa sam platio account na www.fastmail.fm i preporodio se. Ako ti nije mrsko platiti kvalitetnu mail uslugu, preporucam ih bezrezervno.
Ako se pak zelis drzati POP protokola, najbolji nacin njihovog packupovanja je - da ih backupiras!
Tema zaključana.
11.07.2006 | 16:32
kasno je!
hvala svejedno!!!
Tema zaključana.
11.07.2006 | 16:52
ODLICNO.Mozes mi u kratkim crtama ojasnit postupak i kako se to placa?Riba je napisao:
morfnaom je napisao:

Najbolji je nacin da si nadjes providera koji ce ti ponuditi IMAP mail account. IMAP drzi sve mailove na serveru a ne lokalno, a to je posebno zgodno ako imas dva ili vise stroja sa kojih citas mail i na svakom vidis isti inbox i ostalo. Meni je pukao film zbog raznih mail problema pred par godina, pa sam platio account na www.fastmail.fm i preporodio se. Ako ti nije mrsko platiti kvalitetnu mail uslugu, preporucam ih bezrezervno.
Ako se pak zelis drzati POP protokola, najbolji nacin njihovog packupovanja je - da ih backupiras!
Tema zaključana.
15.08.2006 | 18:35
Riba je napisao:
morfnaom je napisao:

Mislim da i Gmail ima opciju arhviranja POP3 mailova, pa i ako ti Mail obrise mozes ih vratiti. Ali kao sto je Riba rekao nabavi si IMAP i preporodit ces se. Ja ti predlazem malo skuplju varijantu - .mac (www.mac.com) ali neces pozaliti!

Takoder od besplatnih IMAP mailova imas AIM i sada po novome AOL mail. Obadvoje radi super, ali si bolje uzmi AOL mail (mail.aol.com).
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1518)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO