t-mobile internet i Leopard
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

t-mobile internet i Leopard

13.03.2008 | 21:05
Ima li netko iskustva s web'n'walk stickom od T-mobile.

Pokušavam se spojiti na net s MBP 2,4 Leopard 10.5.2 ali ne ide.

Svaka pomoć je dobrodošla

hvala

woyo
Tema zaključana.
13.03.2008 | 23:19
Ne ide !
T-com-ov izgleda ne podržava Mac-a.Za Vip znam da radi,ali ima slabiju pokrivenost bržom mrežom.Sin mi je to isto uzeo kad je došao doma na dopust,pa ga je dao bratu za WIn. a koristio se mojim Vip-ovim.To vrijedi za zadnja 3 mjeseca.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
14.03.2008 | 02:24
Već više puta prežvakana tema ovdje. Web'n'walk NE RADI na Leopardu niti u USB niti u ExpressCard verziji. Na Tigru je ok. Čeka se update, a T-Com je izrazito neozbiljan što nudi takav proizvod kao Mac kompatibilan, a "zaborave" ljudima objasniti da ne radi na novom OS-u.
Tema zaključana.
14.03.2008 | 02:37
riješio, launch2net, stvar radi besprijekorno. Isti software ima licenciran t-mobile.de ali na žalost radi samo s njihovim simovima
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
14.03.2008 | 12:17
Ček, da li s launch2net radi na Leopardu i s T-Comom ili ima još neka kvaka?
Tema zaključana.
14.03.2008 | 13:29
Nema kvake, uredno prepozna mrežu, uređaj i spoji se na net. Kvaka je u tome što se mora platiti software. U svakom slučaju treba skinuti software s njihova site-a i instalirati. Bez aktivacije može se konektirati 10 puta po 5 minuta.

pozdrav

woyo
Tema zaključana.
19.08.2008 | 15:44
Ne znam jeste li sredili ovaj problem (nisam uspio naći na forumu), ali našao sam softver koji radi s mojom Web'n'Walk Express Card II na Leopardu:

support.option.com/att/index.php?title=G...action=module9/index
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
19.08.2008 | 16:03
Da, da, sređeno je to davno... izdali su update koji radi na Leopardu.
Tema zaključana.
20.08.2008 | 01:35
Koji update? Driver s t-mobile sajta? Taj mi nije radio... Možeš dati točan URL na kojeg ti misliš?

Hvala!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1508)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO