Jeftiniji DSL
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jeftiniji DSL

• dpasaric
  • Posjetitelj
12.03.2004 | 15:36
Izgledalo je malo vjerojatno da u ovoj zemlji nešto može pojeftiniti, ali eto ipak - nakon dugo vremena valjda su shvatili da ne možemo biti baš toliko iza naših susjeda Slovenaca. Dakle, osnovni 384 paket je sada jeftiniji 30 kuna (ili 50 kuna ako se zadovoljite sa samo pola giga prometa). Nije loša niti opcija da je dodatnih 512 mega 20 kuna, pa ako netko baš pređe kvotu neće probiti budžet.

Sve u svemu netko je izračunao da je bolje imati više korisnika po malo nižoj cijeni nego derati nekolicinu. Ako još ima ljudi kojima je Mac na modemu ili ISDN-u ovo je dobro vrijeme da se krama baci u smeće i pređe na stalnu vezu.

A sada pitanje - HT se hvali da novi korisnici, a i svi stari koji pređu na novi model usluge, imaju besplatan dodatni promet u prva dva mjeseca i da mogu uživati u internetu "do daske". Da li oni to zaista misle doslovno ili ipak postoji neki limit? Mislim meni nije problem u 2 mjeseca skinuti 30-40 giga ako je raspašoj...
Tema zaključana.
12.03.2004 | 16:49
Da, pouzdano znam da je dva mjeseca dodatni promet besplatan (odnosno dva obračunska razdoblja, dakle najbolje je adsl uzeti prvog u mjesecu, imaš besplatan dodatni promet šezdeset dana). Kako se mac prikljuci na adsl? Imam 10.3.2. G4. Trebam li ruter (kojeg nemam)? Nude priključak ethernet ili usb. Koji trebam uzeti? Hvala
Tema zaključana.
12.03.2004 | 16:49
Još da nije ograničen na samo par gradova bilo bi više ADSL surfera.
Tema zaključana.
12.03.2004 | 17:14
Veljko, treba ti ethernet opcija. Ruter ti treba samo ako mislis spajati vise kompjutera na DSL (ruter moze biti i jedna od masina, ali hardverski ruteri su dovoljno jeftini).
Tema zaključana.
12.03.2004 | 21:16
Harry29, MAXadsl nije ograni
Tema zaključana.
12.03.2004 | 21:18
Riba, ethernet DSL modemi MOGU biti i routeri, pa stoga ako se radi o malom uredu preko kojega
Tema zaključana.
12.03.2004 | 21:21
sve
Tema zaključana.
12.03.2004 | 21:25
Davore, svi se samo pozivate na Slovence kao primjer...flat-rate, itd itd...
Dokazano je da njihov model nije profitabilan i to je model Slovenskog Telekoma kojim se
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1440)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO