Safari 4 Beta verzija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Safari 4 Beta verzija

25.02.2009 | 09:30
Dali je netko probao instalirati Safari 4?

Jučer sam skinuo Safari 4, i kod instaliranja mi javlja da moj Volumen nije u redu, jer trebam imati najnoviju inačicu OS-a.
Ja imam insaliranu 10.5. ima li šta novo?
Ali jednom sam prilikom trebao instalirati Safari 3 i bila je ista stvar?

Pozdav svima
Tema zaključana.
25.02.2009 | 09:37
isto se i meni desilo.poslije toga sam izvrsio update i onda sam uspio safari instalirati.znaci prije isntalacije provjeri update.

pozdrav
Tema zaključana.
25.02.2009 | 11:05
Tvoj Volumen nije uredu? Sorry ali morao sam
Imas bas 10.5.0 ili nesto vise? Zadnji je 10.5.6 tako da prvo napravi update (gore lijevo jabucica pa software update) i nakon toga tek instalirati betu
Tema zaključana.
25.02.2009 | 11:46
I meni radio četvorka ko grom. Brža je, a pregled historya kao coverflow prikaz slika je čisti mrak. Ovo je fakat dobra stvar.... I još nisam imal ni jedan problem ni uočio neki bug...
Tema zaključana.
25.02.2009 | 14:06
Prije instalacije trebas imati instaliran zadnji security update.
Tema zaključana.
  • antemati
  • Posjetitelj
25.02.2009 | 17:23
zašto su tabovi na vrhu
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
25.02.2009 | 17:35
Neki kažu da su tabovi tamo da se ustedi jedan nepotreban redak gore tako da bude vise prostora za prikaz stranice, neki kažu da je čisti ripoff Chrome, a meni je ovak najlogičnije za moj način surfanja..

pootvaram nekoliko prozora sa podosta tabova, lijepo si ih sortiram pa krenem u lagano čituckanje uz kavicu.. Sortiranje mi se čini lakše kad su tabovi gore..
Tema zaključana.
25.02.2009 | 22:44
Ja sam u zadnje vrijeme primjetio problem u 3ci a sad i ovdje u 4ki.
Naime nemrem gledati video na Appleovom webu. Ima li tko kakvih iskustva s time?

.
Picture_1-8eeddf6944ce4b12ba4ac7b76c2c7ea7.png
Tema zaključana.
26.02.2009 | 16:29
Rješio svoj problem.

OnyX čuda radi !!
Tema zaključana.
26.02.2009 | 17:10
Uspio sam instalirati. Super je:) . Radi ko zmaj:huh: . Kad pomislim na IE koji svako toliko nudi update, a nema nikakve razlike između prvog i zadnjeg i Safari-ja koji je bolji nego ikad, onda mi je jasno sa kojim s..... sam imao posla do sad.
Nikad više PC.
Tema zaključana.
18.03.2009 | 10:34
Vratio sam 3 jer mi je četvorka još mušičava.
Pričekat ću još do finalne verzije.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1584)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO