Panter i GPRS via vip...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Panter i GPRS via vip...

28.03.2004 | 01:01
dal je ko od vas IKAKO pokušao poćerati GPRS na panteru a preko vip-a?
Naime, stroj je PB 17" a mobitel je Nokia 6600 s ugrađenim BlueTooth-om...
Dobio sam od vipa nekakve settingse u mobitel, nakon sto sam spario PB-a i mobitel i podesio za GPRS u dijalogu koji je slijedio, prilikom spajanja, javlja raznolike poruke....
Nešto mi je još čudno.......modem skripte koje se nalaze u sistemu su: Nokia Infrared, Nokia Irs62xx-8xx i Nokia 711x....
da nije mozda problem u tome......
na nokijinim stranicama dokumentacija i soft je samo za PC!!!!!

Pomoć molim
Tema zaključana.
28.03.2004 | 05:00
Ne znam koliko će ti pomoći ali ja sam isto dobio setting od vipa kao sms poruku. Instalirao ga i sve radi. Imam posebnu lokaciju sa njihovim settingom. Nažalost ja koristim sony erricsson pa ne znam koliko ti to može pomoći. I koristim jednu od modemskih skripti iz sistema. Imam 10.2.8 i 12"powerbook.
Tema zaključana.
28.03.2004 | 13:19
Ako ti nije pomogo onaj link od sinoć, evo još jednog (možda još nekome dobro dođe)
www.taniwha.org.uk/
Tema zaključana.
  • eucryl
  • Posjetitelj
28.03.2004 | 18:14
koliko sam uspio skuzit, tebi nedostaje proxy koji treba na N6600 staviti u advanced settings od acces pointa... jednostavno stavis pod proxy 212.091.097.003 i port 8080... ak ne upali, javi se
Tema zaključana.
04.04.2004 | 00:48
roxy..e sad je tu Catch......meni su poslali proxy 212.091.099.003......a ti si napisal 212.091.097.003...e sad dal je to tipfeller ili je stvarno tako?
Tema zaključana.
  • eucryl
  • Posjetitelj
08.04.2004 | 00:49
proxy jest 212.091.097.003 i 004 ali ti u principu ne treba.. To ti je potrebno samo ako imaš neku motorolu... Uglavnom, ne znam kaj da ti sugeriram.. mislio sam uzeti taj mobach i potrudit se doma, ali imam problema sa nabavnom usb BT donglea, a ne isplati mi se kupit samo za foru )
Ali, ak mi netko javi da ima i posudi mi, dat ću sve od sebe da sredim..
Tema zaključana.
01.02.2005 | 09:04
malo kasno sam uocuo ovu raspravu, e sa VIPovima postavkama stvari stoje ovako:
Proxy: 212.091.099.091 , port: 8080 (bitan za WAP profil)

a dnsovi su:
dns1.vip.hr internet address = 212.91.97.3
dns2.vip.hr internet address = 212.91.97.4
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1587)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO