adsl provjera brzine
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

adsl provjera brzine

06.02.2005 | 01:38
promijenio sam na onu srednju brzinu *bio sam pocetna prije, no nikako ne mogu testirati adsl, da tocno vidim kako brzo downloada ili uploada. t-com ima neke fileove za downloadanje 1, 10 i 100MB, ali to se u safariju samo skida, nigdje, sto mi sluzbenica t-coma tvrdi da na pc mogu vidjeti, nema podataka o vremenu i brzini downloadanja. Moze li se to kako na Macu, ili bar mimo t-coma?
Tema zaključana.
06.02.2005 | 01:48
....pa probaj sa Mozillom, FireFoxom, Operom, IE, .....valjda neki od njih prikazuje i brzinu kojom downloada, ....... ili uzmi štopericu u ruke
Tema zaključana.
06.02.2005 | 07:40
Firefox pokazuje brzinu, uaa za naš Safari, ne kužim zašto Apple ne napravi bowser kak spada, puno toga fali na njemu, zar je to tak komplicirano?!?! Appleu?!?! ili ih ne zanima?!?!,

oko 75KB/sec (između 74.6 i 75.6) je brzina downloada! Svinja mene No internet je spor(!), na surfanju se i ne vidi razlika, samo u downloadu je super! t-com je škrt na uploadu, kao što i duplo naplaćuje (onom tko uploada i koji downloada), a upload je stvarno premali! No i to bu se promjenilo s dolaskom darežljivijih kao i u drugim domenama! Inace test stranice su

www.t-com.hr/maxadsl/index_info_test.html
za znatiželjne!

Evo uz par informacija i neizbježnih par kritika, zna se!
Tema zaključana.
06.02.2005 | 14:28
u safarijevom download prozoru jednostavno ALT+klik na stvar koja se downloada i dobiješ kojom brzinom skidaš. uaaaaa za neznalice i hura za apple.
Tema zaključana.
06.02.2005 | 21:13
uaaa, ovaj huraaaaa za part... ovaj štrebere Hvala
Tema zaključana.
  • link
  • Posjetitelj
09.02.2005 | 21:23
macbidouille.free-go.net/
Idi na ovaj URL i odmah ces imati stvarni pokazatelj brzine.
Tema zaključana.
10.02.2005 | 09:12
Hvala, na zalost nije bas neka brzina kod mene 581.442, ne bi li trebalo biti 768.000, dakle dosta sporije od onog što plaćam(o)?!? Inace sad je 8 ujutro, ne bi trebala biti guzva, pa jos svi spavaju?!?!
Tema zaključana.
12.02.2005 | 06:52
postoji li ovo na engleskom? mislim na taj site
Tema zaključana.
12.02.2005 | 11:45
Firefox ima extension koji moze testirati brzinu. Test fileovi su po defaultu locirani u USA, ali se to moze promijeniti.

addons.update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application= firefox&version=1.0&os=OSX&id=178
Tema zaključana.
14.02.2005 | 02:44
postoji li ovo na engleskom? mislim na taj site

Kako da ne
hardmac.com/
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1588)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO