Vase stvarne internet brzine
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

Vase stvarne internet brzine

22.01.2012 | 16:56
Nadam se da je ovo jedina ovakva tema na forumu.
Ovdje pisite kolike su vase brzine (fiksni net, 3g, 4g)
U kojem mjestu zivite i cije internet usluge koristite.
Moja brzina na Optimi (Vinkovci) je blizu 5 mbit/s iako placam 5 mbit/s.
Na T-mobile sticku budu 10-ak mbit/s a na iphone 3gs (bonbon) 5-6 mbit/s.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 17:08
Evo mene:
Split (T-com/Maxadsl/optički kabel u zgradi) - 4 mbit/s, točno koliko je deklarirano
Valjda sam jedan od rijetkih jako zadovoljnih korisnika jer mi i MaxTV radi besprijekorno - pripisujem sve optici.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 17:12
Pretpostavljam da si mislio "jedina ovakva tema na forumu". Pisalo se u par navrata tu i tamo, ali ne, nemamo ovakvu temu.

(btw, mb ili mbit bi bilo "milibit", no ti si, naravno, mislio na Mb, odnosno "megabit" )

Doma (Viškovo, kod Rijeke) sam na T-comu (jer nitko drugi ne nudi išta nalik kvalitetnoj usluzi, niti bi se itko udostojao uložiti nešto u infrastrukturu), 4 Mb/s u downloadu deklarativno. Uglavnom toliko i bude, tek ponekad desetak-petnaest posto niže.

"Na cesti" koristim Vipnet, preko mobitela (tzv. "mobile hotspot" ). Brzina varira. Vrlo vrlo rijetko bude u downloadu negdje 7-8 Mb/s (mjestimično po gradovima). najvećim dijelom je to i dalje EDGE, dakle nekih 200-300 kb/s, a čak i tamo gdje je UMTS, stvarna brzina najčešće bude oko 1-2 Mb/s, pretpostavljam radi velikog broja učesnika (što više učesnika, to veći šum, dakle, manja efektivna brzina - kod UMTS-a je to nažalost tako).
Tema zaključana.
22.01.2012 | 17:21
Ajme... Tako to dode kada hoces napraviti nesto zanimljivo.
Smayoo: tako pise na t-comovoj stranici (mbit/s)
Tema zaključana.
22.01.2012 | 17:26

Tema zaključana.
22.01.2012 | 17:31
Dbuknaa kaže:
Smayoo: tako pise na t-comovoj stranici (mbit/s)

Iako me ne bi čudilo, ali ipak ne nalazim da negdje kod njih tako piše. Evo, npr. ovdje piše Mbit/s.

Gdje si ti to našao?
Tema zaključana.
22.01.2012 | 20:40
evo ovdje: t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/brzine.asp
jasno se vidi mbit/s ispod brojke.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:05
Gdje? Svugdje piše Mbit/s, nigdje ne vidim mbit/s
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:07
Dbuknaa: Mbit, sa velikim "M" ti je megabit, a mbit, sa malim "m" ti je milibit.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:29
Centar Rijeke, iskon, down 5Mb/s (rijetko manje) up 0.5Mb/s.
Na cesti VIP hotspot preko iphonea, na 3G signalu down oko 3Mb/s, up oko 1Mb/s, ali puno toga ovisi o signalu.

Uglavnom download me za sad zadovoljava, iako naravno vise nikada ne skodi, ali upload je stvarno velika bol.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:33
Ja nisam baš bajan, ali se nešto popravilo....prošli tjedan mi je bila brzina i ispod 3 Mbita, DSL modem je vjerojatno dao svoje.
1723926152.png
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:41

Koristite img tag a ne link.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:42
1723940325.png
Tema zaključana.
22.01.2012 | 22:04
Ja imam 100Mbit/s i cablecom mreza. Zadovoljan sam i nebi nista dirao!
Tema zaključana.
22.01.2012 | 22:35
T-com , ADSL , Vrboska ,
Screen_shot_2012_01_22_at_21.png
Tema zaključana.
22.01.2012 | 22:56

Ja sam u Zagrebu
Tema zaključana.
22.01.2012 | 23:45
Evo, izmjereno prije par minuta (Novi Zagreb):

… jako blizu obećanih 12/1.25 Mb/s,… ja zadovoljan

PS. Nemam instaliranu Javu pa zato nisu očitani izgubljeni paketi
Tema zaključana.
22.01.2012 | 23:49
Ahaa, nisam znao da je stos u velikom slovu
Vidim ima dobrih brzina... Steta sto kod nas nema nesto brzne. Kakvo je stanje vama s torrentima koji niste u HR? Smijele li skidati ili ne? Ako ne jel prolazi Rapidshare i slicno ili ne?
Tema zaključana.
23.01.2012 | 00:05
Ja redovito skidam preko torrenta i sve je ok za sada ali da li smijem to neznam!
Tema zaključana.
23.01.2012 | 00:12
100Mbit/s i Torrent Ljubomoran sam
Jel idu torrenti punom brzinom kada ima seedera?
Tema zaključana.
23.01.2012 | 00:43
Kad ima seedera film skinem za neki 7 min odprilike nekad i manje, ali sve zavisi kako sta skidas. Inace dosta ljudi se ovdje zalilo na njihovu mrezu, meni da kucnem radi i prezadovoljan sam. Punac ima 1000Mbit/s to je kao neki paket za firmu ali ja bas i nisam osjetio neku veliku razliku.
Tema zaključana.
23.01.2012 | 14:49
Očita je nadmoć B.neta. Također sam prezadovoljan brzinom i stabilnošću (nepucanja veze). Sad kad ih je Vip kupio još veća nadmoć je naprosto neizbježna.
Tema zaključana.
23.01.2012 | 14:58

Split
Tema zaključana.
23.01.2012 | 16:03
cini mi se lose
Picture_13.png
Tema zaključana.
23.01.2012 | 16:04

B.net. Novi Zagreb. Jako zadovoljan s uslugom. 3 TVa, od toga 2 s digitalnim prijamikom.
Tema zaključana.
23.01.2012 | 16:22

split
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
23.01.2012 | 17:12
Totalno drugo iskustvo sa bnetom imam. Odlicni bili godinu i pol, poslije nisam dobivao 20% placene brzine. Naime, cim vise susjeda uzme bnet, konekcija opada. Posebice navecer.
na pcekspert forumu imate cijelu temu za bnet i sl. probleme. Brze bolje sam se prebacio na drugi ISP. Ali dok vam je tako, uzivajte
Tema zaključana.
23.01.2012 | 23:36
a šta kad mi varira od 5 do 11 Mb/s, kako da odredim stvarnu brzinu? od 5 testova svaki ima drugačije rezultate. (?!)
Tema zaključana.
24.01.2012 | 11:13
B-net

Ja zadovoljan
Screen_Shot_2012_01_24_at_10.png
Tema zaključana.
24.01.2012 | 15:21
@doko
Kaj ti nije bilo jednostavnije kliknuti na "SHARE THIS RESULT" copy/paste ono gdje piše "forum"
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1539)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO