Air Video na windowsima
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

Air Video na windowsima

08.05.2012 | 18:20
Ovako!! za par sedmica idem na godisnji, tj kod staraca u Bosnu. posto ovdje imam umrezen HD i naprimjer moj prijatelj moze gledati filmove sa mog HD-a , htio bih to i kod staraca da namjestim. Da im ne bih slike slao preko usb-a ili postom , da sse samo uloguju na moj hd i da mogu ili kopirati ili pregledati. nesto slicno kao AirVideo sto radi. da li to mogu nastimati i kako?Starci imaju staru kantu sa windows xp-om.
Tema zaključana.
08.05.2012 | 18:52
Objasni malo taj pojam "umrežen HD". Kako točno? Jeli to NAS ili obični USB/Firewire disk?
Tema zaključana.
08.05.2012 | 19:28
preko usb na airport extreme. ako mi jaran u eindhovenu moze gledati sa mog diska folmove na iphoneu , onda bi trebalo i da starci mogu sa windowsima. samo ne znam koji program je odgovarajuci za xp.
Tema zaključana.
08.05.2012 | 21:54
pa ima li iko da mi odgovori? moze ili ne moze? i ako moze koji program.
Tema zaključana.
08.05.2012 | 22:32
cekaj...el matorci treba da pristupe iz Bosne ,tvom hardu u Holandiji.....?
Tema zaključana.
08.05.2012 | 22:55
tako nekako. trebali bi ako mogu.
Tema zaključana.
08.05.2012 | 22:55
Ja svom NAS- u pristupam preko programa ili browsera,vjerovatno moze neka takva varijanta,ili da dignes neki FTP
Tema zaključana.
08.05.2012 | 23:05
Trebalo bi da moze samo ne znam kojim programom.
Tema zaključana.
08.05.2012 | 23:08
probaj sa ovim....znam lika,koji to koristi,za pristup svom kompu bilo gde da se nalazi....ima i na Iphonu aplikaciju....pa se i sa njim kaci....
secure.logmein.com/
Tema zaključana.
09.05.2012 | 00:38
Hvala komsija.
Tema zaključana.
09.05.2012 | 00:54
LogMeIn sam ja recenzirao ovdje na Jabučnjaku, i da, radi odlično. Spasio mi je guzicu već hrpu puta.
Tema zaključana.
09.05.2012 | 01:02
riba, malo im j eposkupa ova uslga. mislim kome treba radi posla ok je ali meni treba samo radi da starcima olaksam gledanje filmova i slika koje snimim . sta nudi ova besplatna verzija?ili je to samo jednokratno?
Tema zaključana.
09.05.2012 | 01:32
Kako misliš preskupa? Ja koristim besplatnu verziju godinama za sve živo, plaćena verzija nudi neke dodatne opcije bez kojih se može. Međutim čitam sada ovu temu i nisam siguran da je LogMeIn ono što ti treba. LogMeIn ti omogućava da se prijaviš na svoju mašinu doma bilo gdje iz svijeta preko interneta, a koliko vidim ti tražiš način kako streamati filmove sa svoje mašine negdje drugdje?
Tema zaključana.
09.05.2012 | 10:05
ma tako nekako, nisu filmovi toliko ni bitni koliko slike. ili im moram kupiti iphone ili ipad.
Tema zaključana.
09.05.2012 | 10:35
Mislim da će ti ovaj thread pomoći:
forums.macrumors.com/showthread.php?t=300073

Moguće da će trebati instalirat AFP (Apple File Protocol) na Windowse, ali testiraj.
Tema zaključana.
09.05.2012 | 11:34
Hvala Riba
Tema zaključana.
09.05.2012 | 14:33
Šta ti nije bolje uplodati slike i video na drop-box ili nešto slično,pa im onda samo pošalješ public link(za sliku ili video) koje mogu skinuti i pogledati.Video zaboravi jel je bilo koji program ograničen s propusnostiv njihove mreže,koja je vjerovatno u BiH mala.
Tema zaključana.
09.05.2012 | 16:18
Vjerojatno nije bolje, jer je kapacitet kućnog diska puno veći nego bilo kojeg dropboxa (osim ako ne platiš neki mega-paket).
Tema zaključana.
09.05.2012 | 17:13
scarface32 kaže:
ma tako nekako, nisu filmovi toliko ni bitni koliko slike. ili im moram kupiti iphone ili ipad.

Pa kupi im Mac Mini A onda kad jednom sve podesiš, samo drag i drop na njihovu ikonicu pa neka gledaju...

Ili iPad, kako si sam rekao.

Kaj ima tam u tvom selu ADSL?
Tema zaključana.
09.05.2012 | 17:20
Nesto poput ADSL-a do 80Mb/s,jos uvijek kaskamo za HR
Tema zaključana.
09.05.2012 | 17:46
U mom selu ja imam 50 Mb a starci ja mislim 8Mb.
Tema zaključana.
09.05.2012 | 18:25
8 Mb je kao u HR. 80 Mb je poprilično puno. Ne kažem da je nemoguće, ali preko neke optike ili koaxa. Po telefonskoj parici - teško.
Tema zaključana.
09.05.2012 | 18:40
Samo sam se salio za ADSL ide preko Koaxa DOCSIS 3.0 www.telemach.ba/Internet/112/Paketi+i+cijene.shtml
Tema zaključana.
09.05.2012 | 18:46
samo su cijene paprene. www.upc.nl/internet/

kod mog provajdera 120Mb 50€ a u bosni 80Mb 120€ . Boze sacuvaj
Tema zaključana.
09.05.2012 | 18:47
"Boze sacuvaj" cijenu ili Bosnu?
Tema zaključana.
09.05.2012 | 19:23
Necemo o Regionalnoj politici ali cijene su zaizta paprene.
Tema zaključana.
09.05.2012 | 20:10
Cijene su paprene a meni Bosna najljepsa
Tema zaključana.
09.05.2012 | 21:45
Kakva politika?! Meni su bosanci interesantni. Najbolje je kad vele "kaj" s bosanskim naglaskom, ma super.
Tema zaključana.
09.05.2012 | 23:27
Niti jedan grad na svijetu nije narastao od onih koji su se u njemu rodili, nego od onih koji su u njega došli. Da li si znao da je otac Augusta Šenoe bio Austrijanac, a majka Slovakinja, a u Zagreb su doselili iz Budimpešte? Vjerojatno se i njemu netko smijao kad je govorio "kaj".
Tema zaključana.
10.05.2012 | 08:28
Nisam rekao kao se smijem na to, već kako mi je to jako simpatično.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1097)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO