Mail - problem, ne mogu da primam poštu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mail - problem, ne mogu da primam poštu

25.05.2012 | 19:37
Preko Maila mogu da šaljem mejlove, ali ne i da ih primam. To se dešava od jutros. Zna li neko u čemu je problem, vjerovatno kod Applea. Ništa u postavkama nisam mijenjao, sve je isto kako je i bilo.
Tema zaključana.
25.05.2012 | 19:59
ako ti ne proradi samo, za početak daj screenshot podešenja - preferences pa accounts.
Tema zaključana.
26.05.2012 | 11:21
Nažalost, nije proradilo. Mejlove mogu slati, ali ih ne primam ni na jednom Macu: kod kuće i u uredu. Ima li to neke veze sa ovim iCloud? Imama stari OS 10.6.8, a koliko vidim za iCloud trebam najnoviji.
Tema zaključana.
26.05.2012 | 13:51
Tražim pomoć! Više ne primam mejlove na stari način da mi mejl bude prikazan u Inboxu od Mejla, nego to isto mogu vidjeti preko weba i iClouda, a ja bih želio na stari način: da mi pisma stižu u Inbox i da imam zvučnu i brojčanu obavjest da mi je mejl stigao. Šta to nije dobro u mojim postavkama?

Šta bih u postavkama trebalo izmijeniti?

Mejl-b7df3d4a411e5f059c0906087c7c7167.jpg
Tema zaključana.
26.05.2012 | 14:21
Je li moguće da iCloud blokira mogućnost da se mejlovi dobijaju i u Inbox od Mejla?
Tema zaključana.
26.05.2012 | 15:26
mobile.me je gotov i iCloud je prouzeo igru. Pošto ti je verzija mail aplikacije onda koja dolazi sa SLom onda ćeš trebati malo prepraviti postavke i to bi trebalo radit bez problema.

Pošto nisi pokazao sve postavke preporučio bi ti da pogledaš upute na ovom linku. Definitivno će SMTP ali i IMAP server postavke trebati mijenjati.

Probaj pa ćemo onda dalje
Tema zaključana.
26.05.2012 | 21:52
Neće se Laki s tim snaći.

Laki, na ovoj stranici ti je sve u redu, osim što ti umjesto "mail.me.com" treba pisati "imap.mail.me.com".

Daj još da vidimo ono pod "Advanced"
Tema zaključana.
27.05.2012 | 09:35
Problem riješio Rusty, direktno se povezujući s mojim računarom. Da, ja se sam ne bih snašao. Rusty je to riješio za pet minuta. Doba je mogućnos povezivanja pomoću TeamViewera, a još bolja to što postoji Jabučnjak i mnogo dobrih momaka koji su spremni pomoći. iCloud je u pitanju.

Šta bih ja bez vas, dobri momci?
Tema zaključana.
02.07.2012 | 15:53
Kad smo već kod iClouda i problema sa poštom:

http://www.wilmut.webspace.virginmedia.c...tes/icloudmail2.html

Isprobao na X.4, radi. Mail program funkcionira kao i uvijek, samo je potrebno u preferences maknuti postavku da se automatski pretražuje postojeći POP račun inače će se vrtjeti do besvijesti u prazno.

Samo jedna izmjena onog što ćete naći na linku - NE trebate niti uključivati autorizaciju za SMTP, niti išta mijenjati u bilo kojoj postavci odlazne pošte, jer - vaš davatelj Internetskih usluga nije Apple, nego je taj kojeg imate u Hrvatskoj, dakle to ostaje potpuno isto kao što je bilo i sa POP računom.

Uz to, svi mail aliasi koji su vam preživjeli zaključavanje MobileMe-a, i dalje su vam živi i za prijem i za slanje s njih.

Isplatilo se urlat na support kad su bili najavili zatvaranje za svu nepovlaštenu non-Lion raju.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1083)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO