Mail u iOS
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mail u iOS

27.12.2012 | 21:36
Imam pitanje. Posto u zadnjh mjesec dana puno saljem mailove za posao, kako da namjestim kad ukucam prvo slovo za novi mail da mi ne izbacuje te adrese, nego samo adrese koje su imeniku. Ovo me pravo zivcira , jer mi treba i po par minuta da nadjem adresu ako hocu nekom poslari mail. Unaprijed hvala.
Tema zaključana.
27.12.2012 | 23:55
Ima li tko da zna?
Tema zaključana.
28.12.2012 | 00:08
Pa ukucaj prva tri slova ili malo pojasni problem.
Tema zaključana.
28.12.2012 | 00:19
Ne radi Siri ni za Bosnu? LOL
Tema zaključana.
28.12.2012 | 01:09
Ni za hrvatsku. LOL

Nego ne bih da ukucavam prva tri slova. Znaci kad ukucam prvo slovo imena, izbaci mi 30 mail adresa s tim pocetnim slovom, a od tih 30 imam samo jednog sa pocetnim "I" u imeniku.
Tema zaključana.
28.12.2012 | 11:32
Dakle, ne želiš da ti nudi sve adrese na koje si ranije slao mailove, nego samo adrese iz imenika?
Tema zaključana.
28.12.2012 | 11:40
E bas to. Ima li ta opcija?
Tema zaključana.
28.12.2012 | 11:52
Čuj, nema je ni Mail.app na Macu, tako da...

Kakvo-takvo rješenje ti može biti da se iščačka ta datoteka u kojoj ima zapisane nedavne primatelje pa da nju obrišeš, kao što sam ja napravio na Macu. Nemam pojma kako bi to na iPhoneu napravio, pričam napamet.
Tema zaključana.
28.12.2012 | 12:02
I ja sam sve pretrazio ali nista. Cak reinstalirao ipad ali nista. Glupo mi to ali hajde. Kucat cu po dva tri slova. Sto se mora nije tesko
Tema zaključana.
28.12.2012 | 12:37
Krivo. Što se mora, teško je, ali se mora.
Tema zaključana.
28.12.2012 | 12:49
Tebi je to možda glupo, ali sigurno ima i onih kojima je to feature Ipak, ako želiš pretraživati samo svoje kontakte onda tapni onaj plavi kružić sa + na desno od polja za unos To: adrese. Malo je doduše više tapkanja, ali pa zar je to teško??

smayoo, dalo bi se takvo nešto i na iOS, ali na žalost onda mora biti jailbreakan jer Apple ne dozvoljava bilo kakvo prčkanje po iOS.
Tema zaključana.
28.12.2012 | 16:10
Koristiš li možda gmail account na iOS-u?

scarface32 kaže:

Nego ne bih da ukucavam prva tri slova. Znaci kad ukucam prvo slovo imena, izbaci mi 30 mail adresa s tim pocetnim slovom, a od tih 30 imam samo jednog sa pocetnim "I" u imeniku.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1046)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO