Izasao 6.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izasao 6.1

28.01.2013 | 20:32
Ceka se JB
Tema zaključana.
28.01.2013 | 21:34
Prilozi:
Tema zaključana.
28.01.2013 | 21:38
ios61.jpg
Tema zaključana.
28.01.2013 | 21:49
JB najavljen za nedjelju.Preporucuje se da se update radi preko iTunes-a a ne OTA
2013_01_28_08.png
Tema zaključana.
  • Navigator
  • Posjetitelj
29.01.2013 | 15:09
A što s mojim telefonom, na kojem sam (budala!) napravio OTA upgrade?
Tema zaključana.
29.01.2013 | 19:01
update sa 5.1 na 6.1 (iTunes) prošao uredno bez ikakvih problema
Tema zaključana.
  • campo
  • Posjetitelj
29.01.2013 | 19:38
Baterija curi duplo brže od 6.o.1 (riječ je o 4)
Tema zaključana.
29.01.2013 | 20:34
campo kaže:

Zašto je tebi karma negativna?
Tema zaključana.
29.01.2013 | 20:45
zabac kaže:
campo kaže:

Zašto je tebi karma negativna?

A joj !!!!
Tema zaključana.
29.01.2013 | 20:49
ostavstina!
Tema zaključana.
29.01.2013 | 21:19
campo kaže:

Ja nisam primjetio da mi se baterija brže troši.
image-33b9238af6e1f54e6619919ccadc9241.png
Tema zaključana.
29.01.2013 | 21:23
Može li se onda isključiti 3G, na iP 4S? Ako ne, ne dižem.
Tema zaključana.
29.01.2013 | 21:33
Moze se iskljuciti.Meni je baterija OK

Treba se uraditi hard reset nakon update-a Home + Power dok se jabuka ne pojavi
Tema zaključana.
29.01.2013 | 21:40
Valjda sam blesav, ali zašto bi se trebao napraviti hard reset?
Tema zaključana.
29.01.2013 | 21:43
LTE podrška za dodatne operatere (potpun popis podržanih operatera dostupan je na www.apple.com/iphone/LTE/)
Pretplatnici na iTunes Match odsad mogu preuzimati pojedinačne pjesme s iClouda
Nova tipka za resetiranje identifikatora oglašavanja
Ima li išta drugo u updatu?
Tema zaključana.
29.01.2013 | 22:42
boriskr kaže:
Valjda sam blesav, ali zašto bi se trebao napraviti hard reset?

Da li si ikada radio reinstalaciju nekog sistema ili instalaciju nekog programa(pogotovo na winu).Po mom misljenju ali i drugih korisnika Hard reset nakon update pomogne da se sve slozi i obrise cache na telefonu. Tvoja je stvar hoces li ili ne. Ja sam samo naveo da nije lose to uraditi
Tema zaključana.
30.01.2013 | 05:52
Jedno glupo pitanje

Mi sada instaliramo ovaj 6.1 (naravno the most advanced mobile OS sa nekoliko stotina poboljsanja), i dobijemo sta?

Nista od ovoga pobrojanog meni ne predstavlja WOW, niti stavlja smjesak na lice. Pogotovo za korisnike van US.

Apple je opasno usporio. Nema inventivnosti, ali niti ocekivanih iOS poboljsanja (koje ce master J. Ive maestralno osmisliti).

Nadam se da ce barem iOS 7 donijeti neke vrijedne promjene, kao i ukloniti par debilnih ogranicenja.

Dok konkurencija lagano odmice...
Tema zaključana.
30.01.2013 | 08:10
Da ima dugme "like" sada bih ti lajkao post!
Nema glupih pitanja, tako su mene ucili a da se slazem s tobom, slazem.
Mogli su ubaciti nesto poput SBsettingsa u notificiation center ili slicno da sad ne nabrajam jer bi mogao pisati sat vremena ali smo dobili LTE?!? Wtf!? Nemogu ga ni koristiti!
Itd...
Tema zaključana.
30.01.2013 | 12:56
pa šta je bilo očekivati "major" promjene kada je riječ o prvoj decimali unutar OSa koji je već 1 godinu na tržištu? Pa samo major verzije eventualno donose novitete.

Vidjeti ćemo što će Johny pripremiti za ios7

LTE je meni recimo cool dodatak, sigurno će dobro doći.
Tema zaključana.
30.01.2013 | 13:12
Slažem se ali to je tako u industriji nakon svake revolucije ide niz godina evolucija. Kad pogled konkurenciju onda je pravo pitanje kad su oni napravili tako drastičnu revoluciju? Postalo smo razmaženi pa bi htjeli nešto totalno inventivno non stop. Da su mogli dodati cool fjucere jesu i to im mogu zamjeriti. Ali da će svake 2, 3 godine imati nešto vauuu novo, to je nemoguće. Probleme je u našim krivim očekivanjima! To je logika ko appleove dionice, firma posluje nikad bolje ali zato što nisu ispunili nečija očekivanja njima vrijednost dionica pada. Fenomenalno, ma mrak
Tema zaključana.
30.01.2013 | 13:16
pa dobro nije da nisam kritican, ali ne mozes ocekivati neke velike novine na ovakvim updateovima.
uglavom su to ispravci bugova, novi jezici na tipkovnici, siri radi jos neku glupost vise, LTE za jos pokoju drzavu...
nemojmo ocekivati revolucije svakih 6 mj.
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
30.01.2013 | 14:41
Sto se tice iOS-a, nitko nije sa 6.1 ocekivao revoluciju. No cinjenica je da isti stagnira vec par godina, tako da oni koji vec nisu promjenili platformu imaju pravo nadati se da ce napokon isti malo dotjerati.
Tema zaključana.
30.01.2013 | 16:29
Da se mene pita....htio bi....da mi fakin omoguće mass storage. Hebo ti uređaj bez toga!
Tema zaključana.
03.02.2013 | 23:43
I meni baterija curi duplo brže...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1593)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO