Postavljanje knjige na iTunes Store?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Postavljanje knjige na iTunes Store?

01.11.2013 | 09:32
U iBooks Author sam napravio jednu knjigu (za potrebe nastave u školi). Malo teksta, videa, interakcije sa slikama, kviz i sl., da bude zanimljivije na iPadu nego +- isto to u papirnatom udžbeniku.
Onda sam to kroz iTunes Producer išao objaviti i na kraju Uploada dobijem poruku kao na slici. Gumb Next je zasivljen - valjda dok netko ne pregleda knjigu?

Ne znam treba li i neki workaround obzirom da Hrvatska nema iTunes Store (treba li se prijaviti preko npr. Slovenije) ili nešto drugo?
Slika_zaslona_2013_11_01_u_08.png
Tema zaključana.
02.11.2013 | 22:45
Postavljeni sadržaji se provjeravaju i to može trajati do 14 dana.
Tema zaključana.
03.11.2013 | 14:25
...Hrvatska nema iTunes Store za “knige“ koje pišu Hrvati...
Ja sam za stednjoškolce pisao:
itunes.apple.com/us/artist/veljko-skocilic/id500495264?mt=11
Na dan se moje “knjige“ skidaju od 15 do 70 ali ne iz iTunes Store za Hrvatsku.
Uskoro se vjerojatno bude stvar promijenila.
Book_Sale.jpg
Tema zaključana.
04.11.2013 | 20:00
Oh, super!

@ Tino1: Znam da provjeravaju sadržaj i mogu ih pohvaliti - meni su se javili unutar 24 sata s dva ”kupona” za pogreške koje sam ispravio i iznova poslao sadržaj na valorizaciju. Sad čekam da se ponovno jave,valjda za manje od 14 dana

@Boškardin: Dakle, knjige si objavio na US tržištu, pretpostavljam i sa US iTunes Accountom (Apple ID)? Imam i ja jedan US ID, ali ovo sam slao sa hrvatskog i nisu mi tu (za sada) ništa komentirali...

Naime, knjige mi trebaju za naše učenike i škole koji većinom neće imati takav fejkani US account. Bilo bi više nego dobro da se može objaviti na HR tržištu. No, ako ne ide tako, onda...
Tema zaključana.
04.11.2013 | 21:00
By the way: može li mi netko ovdje pomoći oko ovoga, ili da otvaram novu temu. Ne kužim zašto su mi jednu te istu knjigu prikazuje 3 puta:
2013_11_04_19.png
Tema zaključana.
04.11.2013 | 21:11
Ili još gore (Uređaj je iPad 2 WiFi) ovako:
HDHm9_WbLd7Q1Q8YK0Lh3NYV11eT8DmB47hClWNTZkI.png
Tema zaključana.
06.11.2013 | 21:07
OK, evo obavijestilo me danas da je knjiga na iTunes Store

Nažalost, samo za one koji imaju US Apple ID. Ima li nekih naznaka / informacija kad bi i Hrvatska mogla dobiti svoj Store?

@ Boškardin: kako pratiš download svojih knjiga? Kad se ja sad pokušam ulogirati u iTunes Connect dobijem ovo:
Slika_zaslona_2013_11_06_u_20.png
Tema zaključana.
07.11.2013 | 16:32
Moraš otići na:
itunesconnect.apple.com/WebObjects/iTunesConnect.woa
Upiši točno mail i lozinku i moralo bi proći. Moguće trebaš dobiti i od Apple obavijest da možeš pratiti “prodaju knjiga“, pričekaj koji dan.
Kod mene je upad ok.
iTunes_Connect.jpg
Tema zaključana.
09.11.2013 | 21:45
Pokušavao sam se ulogirati s US accountom. Zaboravio sam da sa knjigu Uploadao sa svog HR accounta pa zato nije išlo (samo je knjiga na US Store)...

A skužio sam i gdje se gleda Download activity!

I druga knjiga je već u postupku revizije...

Nego, ima li kakvih informacija o HR iTunes Store (kad bi taj dan mogao svanuti)?
Tema zaključana.
09.11.2013 | 22:58
MacSlavko kaže:
Nego, ima li kakvih informacija o HR iTunes Store (kad bi taj dan mogao svanuti)?

Kad se lignja smiluje i zapovijedi svojim potrčkalima ZAMPirima da prestanu blokirati iStore.
A smilovat će se kad se još natrpa džepove novcima.
Tema zaključana.
10.11.2013 | 17:58

Tko je lignja?
Tema zaključana.
11.11.2013 | 09:39
Da nije mudro-zboreći g. Predsjednik (lako je reći, a malo teže i učiniti)?

Zanimljiva je ta njegova uloga u ZAMPu...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (554)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO