Problemi s Apple ID-om.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problemi s Apple ID-om.

20.05.2014 | 12:38
Postovanje!

Prije par mjeseci poceo sam igrati zynga poker i preko njega uplacivao zlatnike.
Medjutim, u tih 4 ili 5x koliko sam uplacivao zlatnike, niti jednom mi nije skinuta lova s racuna a zlatnici su mi uredno uplaceni.
Preko mbankinga sam provjeravao, ali lova mi nikad nije skinuta s racuna ili je rezervirana za naplatu.
Nakon nekog vremena isao sam updejtati aplikacije na App-u i svaki puta mi je onemoguceno updejtane ili download.
Od tada, znaci nista ne mogu skidati ili updejtati s App Storea.

Razlog: problem s karticom odnosno brojem bankovnog racuna!
Medjutim, s tom bankovnom karticom ja sasvim najnormalnije i dan danas kupujem preko ebaya.
Jeli itko imao ovakvih problema? Jer ocigledno je da je doslo do lapsusa zbog kupovine zlatnika.
Tema zaključana.
20.05.2014 | 18:42
Ja bi se prvo javio Zyngi, da vide zasto nije naplaceno, a drugo odi do banke neka ti ona na salteru kaze malo bolje sto se moglo desiti...
Tema zaključana.
20.05.2014 | 19:17
Radi neke greske u sustavu meni je trenutno apo store prakticki nema nikakve svrhe. Nevjerojatno
Tema zaključana.
20.05.2014 | 21:14
to nije greska applea. ili je do banke, ili zyne, a vjerojatno sygne, jer je znalo biti bugovima u tim IAP aplikacijama pa se moglo kupovati bez da platis pravim novcem. to se tu nesto poremetilo. kazem, zynga, pa banka..
Tema zaključana.
20.05.2014 | 23:20
E da, to zaboravih spomenuti. Isto se dogadjalo i mom frendu. Samo sta on nije kupovao zlatnike preko moba vec preko kompa. I isto veli da mu se znalo dogadjati da jednom dobije besplatno a drugi put mu naplati.
Tema zaključana.
21.05.2014 | 07:13
Koristili ste debitne kartice? To su one s pinom, za bankomat. Ili kreditne (one s potpisom, odnosno CVC brojem za kupovinu preko interneta)?
Tema zaključana.
21.05.2014 | 13:49
Koristio debitnu, s pinom za bankomat.
Konkretno, rijec je o Visa Electron Erste (kunski racun).
Tema zaključana.
21.05.2014 | 17:32
Debitna ima puno kraći timeout. Prijavi kreditnu na apple id
Tema zaključana.
22.05.2014 | 11:00
Nadovezao bih se na ovaj problem sa Apple ID.
Meni pokazuje ovo kad želim updateat.

ScreenShot2014-05-09at13.29.27.png

Kako ovo riješit. Hvala
Tema zaključana.
22.05.2014 | 11:41
Tako da upišeš valjani AppleID i točan pripadajući password. Kao što ti kaže.
Tema zaključana.
22.05.2014 | 11:49
A sto ako nemam kreditnu?
Imam samo ovu visu i maestro.
Dal npr mogu od staraca stavit br kartice u id i oce li ga prihvatit?
Tema zaključana.
22.05.2014 | 11:53
Nedozvoljava mi uopće da upišem Apple ID u za to prdviđen prozorčić,
stoji taj koji je. Pass mogu upisivat ali nije valjan, kad ovo nije moj ID.
Tema zaključana.
22.05.2014 | 11:54
A sto ako nemam kreditnu?
Imam samo ovu visu i maestro.
Dal npr mogu od staraca stavit br kartice u id i oce li ga prihvatit?

Ne znam, nisam probavao. Vjerojatno hoće, ako ti dozvole starci.
Tema zaključana.
22.05.2014 | 11:57
guardianRi kaže:
Nedozvoljava mi uopće da upišem Apple ID u za to prdviđen prozorčić,
stoji taj koji je. Pass mogu upisivat ali nije valjan, kad ovo nije moj ID.

Otkud ti taj Mac, tko ga je prije koristio, da li si ikad na njemu imao i uredno koristio svoj AppleID?
Tema zaključana.
22.05.2014 | 12:22
Sve uredno, kupljen nov u HR prije 2 god iMac 27', koristio uredno svoj ID i pass, nikakvih
problema, osim ovog.
Tema zaključana.
22.05.2014 | 16:37
guardianRi kaže:
Sve uredno, kupljen nov u HR prije 2 god iMac 27', koristio uredno svoj ID i pass, nikakvih
problema, osim ovog.

A problem je otkad? Naime, meni to izgleda kao da si instalirao neki malware. Jesi li provjeravao promete na svojoj kreditnoj kartici koja ti je povezana s AppleID?

Da li si instalirao nešto s nekakvih warez ili sličnih stranica, odnosno radio nešto pa da te je u nekom trenutku upitao da mu utipkaš password od Mac OS admin account, a da nisi baš siguran zašto, ili da je to tražio povezano s instaliranjem nekog "drivera", playera, "plugina", nečeg tome sličnog?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (538)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO