iOS 9
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 9

23.09.2015 | 08:17
Moj zaključak je takav da je IOS9 usporio iphone 6. Neznam dali je netko primjetio ali meni se sve aplikacije otvaraju sa nekom vrlo vrlo kratkom zadrškom. Safari nekada čudno reagira, nekad sporije otvara stranice stime da to nema veze sa brzinom neta.
Tema zaključana.
23.09.2015 | 16:26
Na ipad mini retina sam skužio da nakon hard reseta ili reseta mi ostanu neke aplikacije(njih 5) u multitaskingu koje sam prije resetiranja pogasio!
Jel meni nešto promaklo u opcijama ili je to neka greška?
Tema zaključana.
23.09.2015 | 17:53
Pozdrav, samo jedno pitanje tj primjedba na ios 9 (Iphone 6 plus) ugl odjednom mi se pocnu onako aplikacije kad izlazim iz njih jako brzo izade nema onog ajm rec'lijepog' prijelaza nego bas onak naglo izlazi iz appova. istina da je brze ali znam da nije po defaultu tako. i onda resetiram mob i jedno vrijeme opet normalno radi onda opet ubrza tako jel ima iko taj problem?
Tema zaključana.
23.09.2015 | 18:41
Ne radi ni transfer purchased s iOS 9 u iTunes 12.3.0.44
Tema zaključana.
23.09.2015 | 19:05
Ni meni ne prebaci u iTunes ono sto nadogradi na iOS.

Po cijele dane samo nesto skidam jer su 4 uredjaja u pogonu, cirkus zivi :/

I onda iTunes ponovno sve to downloadira, jer eto
Tema zaključana.
11.10.2015 | 09:32
iPhone 5S iOS 9.0.2

- bug da nema zvuka kod notifikacija - citam po netu dosta cest problem, cak ga i brat ima na 5S...

- zvuk notifikacija se mijenja tipkama iako je ta opcija iskljucena u postavkama

Ima ko slicne probleme?
Tema zaključana.
21.08.2016 | 11:22
Soffoklo kaže:
iPad Air 2 i iPhone 6 par sati nakon updatea na iOS9 rade osjetno brže nego na 8.4.1.

Siri i općenito pretraživanje je sada puno moćnije s hrpom opcija i puno većim rasponom pretraživanja. Adblockeri za Safari znatno ubrzavaju surfanje, osobno mi se duplo brže učitavaju stranice (koristim Peace), tipkovnica traži malo privikavanja, ali sad napokon prikazuje kad su mala ili velika slova (može se isključiti). Safari napokon ima jednostavnu opciju za prebacivanje na desktop verziju web sitea. Lagani pristup iCloud dokumentima, puno bolji Notes, "Low Power Mode" itd, itd.

iPad je dobio više naravno, jer nudi "Slide Over" pa možeš na brzinu pregledati chat ili mail dok si u nekoj drugoj aplikaciji, "Split View" za rad na 2 dokumenta/aplikacije istovremeno, "Picture in Picture" ili ti gledanje videa cijelo vrijeme bez obzira u kojoj se aplikaciji nalaziš, puno korisnija tipkovnica s novim opcijama, puno bolja podrška za vanjske tipkovnice, i još hrpe sitnih poboljšanja (Mail, pregledniji "iPad Today" ) itd.

Sve u svemu za sada sam vrlo zadovoljan, puno zadovoljniji nego s prelaskom s iOS7 na iOS8.

Hej, gdje si nasao taj Peace za blokanje reklama?
Tema zaključana.
22.08.2016 | 05:16
Nema ga u CRO sucanu, u USA je izgleda.
Tema zaključana.
22.08.2016 | 09:47
Jednom sam se uspjela sa iphonea spojit na usa store. Neznam vise kak. Al sjecam se da mi se to desilo.
A jel ima koji dobar na nasem za skinut?
I sta kad skinem , idem prek tog na net ili idem na safaria?
Tema zaključana.
22.08.2016 | 19:31
Peace je odavno skinut s Appstorea na vlastitu zelju. Ima Adguard koji je jako dobar.
Tema zaključana.
23.08.2016 | 14:26
Jel ima itko 9.3.4 na iPhone 6s je vas savjet da nadogradim s 9.3.2 ili ne? Jel ima nekih mana?
Tema zaključana.
23.08.2016 | 17:53
Ako radi zasto dirati.
Tema zaključana.
23.08.2016 | 18:28
Svrbe dlanovi, jbg...
Tema zaključana.
23.08.2016 | 20:35
Apdejterska kriza! :-,
Tema zaključana.
24.08.2016 | 21:34
Pa, bio je neki sigurnosni propust pa su to zakrpali (imeđu ostalog) s 9.3.4 Update-om. Ne vidim razloga zašto ne bi apgrejdao...
Nikakvih problema (a bome ni vidljivih promjena) kod mene!
Tema zaključana.
25.08.2016 | 00:17
MacSlavko kaže:
Ne vidim razloga zašto ne bi apgrejdao...

Ja ne radim to jer me iskustvo naučilo da prečesto nakon updatea nešto što mi je važno prestane raditi ili ne radi više na način kako meni odgovara.
Tema zaključana.
25.08.2016 | 19:49
damy. kaže:

Nema ga više već podosta vremena. Maknuo ga čovjek zbog moralnih dvojbi
Trenutno koristim 1Blocker i zadovoljan sam, jer ima i dodatnih opcija za prilagođene filtere.
1Blocker
Tema zaključana.
25.08.2016 | 21:19
Soffoklo kaže:
damy. kaže:

Trenutno koristim 1Blocker i zadovoljan sam, jer ima i dodatnih opcija za prilagođene filtere.
1Blocker

Ja sam si u međuvremenu skinula adguard. Moram jos vidit kakav je. Al navodno je super. Al proucit cu i taj tvoj.
Tema zaključana.
25.08.2016 | 21:21
damy. kaže:
Soffoklo kaže:
damy. kaže:

1Blocker

Ja sam si u međuvremenu skinula adguard. Moram jos vidit kakav je. Al navodno je super. Al proucit cu i taj tvoj.

Zbog moralnih dvojbi
Tema zaključana.
25.08.2016 | 21:22
damy. kaže:
damy. kaže:
Soffoklo kaže:
damy. kaže:

1Blocker

Zbog moralnih dvojbi

Stavila sam smajlice al se ne vide. Ne kuzim.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (470)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO