Jedan račun na više uređaja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jedan račun na više uređaja

29.10.2019 | 19:21
Pozdrav svima, uzeo sam roditeljima iPhone 8 uređaje, pa me zanima koliko mobitela može biti povezano na jedan račun? Htio bih svoj račun staviti i na njihove iPhone 8, tako da ne moram praviti bezveze nove račune.

Da li je to moguće i na šta trebam obratiti pažnju?
Tema zaključana.
29.10.2019 | 20:11
WTF ti znači "praviti bezveze nove račune"?
Ne košta novaca, niti nekog napora. Ja imam 7 Macova, iPad i iPhone na kojima sam prijavljen svojim AppleID-om i to sve radi, ali zbog two factor autentihification sistema, moraš računati da postoje situacije u kojima će ti na drugom uređaju popnuti poruka da potvrdiš da se s onim prvim nešto događa. Pa onda neki šesteroznamenkasti broj kojeg trebaš očitati ovdje i utipkati tamo...
Napravi svojim roditeljima svakom svoj račun i dodaj ih u svoju obiteljsku grupu. To je tome namijenjeno i to se tako radi.
Tema zaključana.
29.10.2019 | 20:30
Ako sve uređaje prijaviš na isti Apple ID, onda moraš računati s tim da će se na svim tim telefonima sinkronizirati neke stvari, primjerice povijest pretraživanja u Safariju, slike ili bilješke itd. To se naravno može i isključiti.
Tema zaključana.
29.10.2019 | 20:50
Imam brdo plaćenih aplikacija i igrica, zato mi je glupo praviti nove račune na kojima nema ništa, zbog toga sam pitao..
Tema zaključana.
29.10.2019 | 21:23
Pa velim ti da tome služi family account.

appleid.jpg
Tema zaključana.
29.10.2019 | 21:28
Ahaaa, nisam te skužio ranije, hvala @smayoo!
Tema zaključana.
30.10.2019 | 00:13
Nema na čemu!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
30.10.2019 | 02:02
Pogotovo možeš napraviti kaos s iMessage porukama gdje bi tvoje dolazile na njihove uređaje i slično. Uvijek je najbolje da svaki korisnik koristi svoj Apple ID. A aplikacije možeš instalirati tako da u Apple Store upišeš svoj ID, pa skineš što ti treba, samo onda će taj ID biti potreban za svako iduće ažuriranje takve aplikacije.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (831)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO