ipad factory rest
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ipad factory rest

13.11.2012 | 10:52
znaci ovako, sto bi se dogodiilo da se u postavkama ipada3 koji je jailbreak pokrene reset cijelog uređaja?
predpostavljam da to bas i nebi islo, ali trazim potvrdu.
Tema zaključana.
13.11.2012 | 11:07
Ne shvaćam,šta ne bi išlo? Ako napraviš reset samo ti izbriše jb,ili misliš na neki reset koji ne ide preko iTunes?
Tema zaključana.
13.11.2012 | 11:37
Ne bi išlo. Najčešće zapne na jabučici i vrti li ga vrti. Iz petlje ga izvlači hard reset, a nakon toga još je uvijek sve tu.
Tema zaključana.
13.11.2012 | 12:57
Sank kaže:
Ne bi išlo. Najčešće zapne na jabučici i vrti li ga vrti. Iz petlje ga izvlači hard reset, a nakon toga još je uvijek sve tu.

tako sam si nekako i mislio, jer u tom slucaju rijesio bi se ucestalog errora 3194 kojeg se ne mogu rijesiti na nijedan poznat nacin. Moguce da je do PC-a.

osnovni razlgo zasto to pitam jer nekako mi se cini da safari radi sporije, ne znam jel to zbog jailbreaka jer sve ostalo radi najnormlanije ili sam se ja naviko na tu brzinu pa mi se cini sporo
Tema zaključana.
13.11.2012 | 16:35
Kako se ponasa Google chrome na istom uredjaju?
Tema zaključana.
13.11.2012 | 17:04
Chrome radi ok ali ne znam kako je prije radio tako da ga ne mogu usporediti.
ma odlucio sam se dignit ga na 6.0.1 ili koja je vec zadnja verzija pa vidjet kako radi. Jailbreak mi nije toliko bitan jer ipad korstim u pravilu samo za surfanje a sve sto mi treba od app kupim za 100kn i miran sam.

Javim kak je proso update i jel sve to bilo u mojoj glavi:)
Tema zaključana.
13.11.2012 | 18:13
Pa nije JB prijatelju samo za piratske aplikacije

Imam ja puno vise apps od 100kn, pa opet zelim imati JB.
Tema zaključana.
13.11.2012 | 19:00
Evo da se javim, ipad je dejeluje znatno fluidniji i sve nekako radije malo bolje. Safri je brzi, ne puno ali osjeti se razlika.

E sad mozda sam se gadno zezno sto vise nemam JB jer vec sam i zaboravio kako je sporo zatvarati svaku app za sebe... Ili koliko stvari treba otvoriti da se iskljuci recimo gps.

Sve u svemu svidja mi se ta brzina i odaziv koji je ipak malo narusen JB.
Tema zaključana.
13.11.2012 | 19:20
Pa u koliko aplikacija radiš da je muka zatvarati jednu po jednu. Meni nije više od par otvoreno paralelno. Ni ovo drugo mi nije jasni, zašto pališ i gasiš stalno GPS? Zbog baterije? Meni je stalno upaljen i kaj onda. Ako ti je za navigaciju, onda ga drži konstantno upaljen, inaće je ugašen.

OT
Nisu mi jasni klinci (gledam ih u tamvaju), kako svakoih 10-15 sekundi vade mobitel, uključe i pogledaju ekran i onda opet u đep. WTF
Pa kaj i ti pališ i gasiš GPS da se ne izgubiš negdje? LOL
Tema zaključana.
13.11.2012 | 19:44
Ma nije poanta u gps..... Vec u hrpi tweakova koje sam od uvijek imao na iphonu i sad na ipadu a toliko sam se naviko na njih da sam i zaboravio da ne dolaze standardno s uredjajem.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1563)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO