Ipad 3 filmovi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ipad 3 filmovi

19.02.2013 | 23:29
pozdrav

koristio sam prije na ipadu 1 buzz player koji je odlicno radio svoj posao sve cita i rade titlovi.No zanima me koliko uopce mora biti rezolucija za gledanje na ipadu (sad ipad 3) i jer ima neki player koji stavlja sam rezoluciju kad se prebacuje na ipad ili sta preporucujete?imam samo 16gb pa da sparam sa prostorom
Tema zaključana.
20.02.2013 | 08:06
AVPlayerHD za kopirati na iPad pa gledati, AirVideo za strimanje sa računala. Oba podržavaju titlove.

Što se rezolucije tiče izbjegavaj one u čijem nazivu se spominje 720p i 1080p i to je to.
Tema zaključana.
20.02.2013 | 10:38
mogu i AVPlayerHD i BUZZ Player playati streamove s kompa (s titlovima), ja ih tako jedino i koristim da ne moram prebacivati nista na ipad. Doduše ne streamam s kompa nego s wlan kućnog routera ali ista stvar.
Tema zaključana.
20.02.2013 | 11:48
Treba mi bas kad prebacim na ipad....znaci avplayerhd...a serije koje su oko 350mb znaci 640*350 jel to ima smisla smanjivati ili
Tema zaključana.
21.02.2013 | 08:17
Sank kaže:
Što se rezolucije tiče izbjegavaj one u čijem nazivu se spominje 720p i 1080p i to je to.

Meni ih AirVideo bez problema složi na iPad?
Tema zaključana.
21.02.2013 | 08:56
Pa aplikacije se stalno razvijaju, tako da vjerujem da je AVPlayerHD dobio streaming mogućnost, kao i AirVideo kopiranje na iPad, a da ja to do sada nisam primjetio jer ih još uvijek koristim na način kako su zamišljene na početku svoje egzistencije iz čiste navike.

@eagleone mislim da smanjivati nešto što je već smanjeno nema smisla, a vjeruj mi manje od tih 600-tinak x 300-tinjak jest rezolucija na kojoj se definitivno gube svi detalji i žali Bože iPadovog ekrana pa makar i onog s generacije 1 i 2, a da ne spominjem retinu. iPad sa 16Gb jednostavno ima premali disk za tvoje video potrebe. Zato razmisli ili da ga zamjeniš za neki sa većim diskom ili da nabaviš vanjski disk s ugrađenim WiFijem.
Tema zaključana.
21.02.2013 | 20:43
ma radi se o jednoj starijom seriji pa mislim da ni nema vece rezolucije...stavit cu onda te avi jer nema smisla pretvarati u mp4 jel tak
Tema zaključana.
22.02.2013 | 08:21
tak je!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1520)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO