Office za iPad
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Office za iPad

21.02.2013 | 09:06
Koji bi App mogao biti za Office? Skinuo sam quickoffice, ali ne radi kako treba ima grešaka u izračunima. Trebalo bi mi nešto s čim mogu otvarati i uređivati kalkulacije i word dokumente.
Tema zaključana.
21.02.2013 | 13:57
Smart Office 2? Bio je ovaj vikend besplatan - možda je još uvijek. Koristim njega i CloudON, ovisno o tome koji mi ne radi greške kod editiranja... As a matter of fact, rekao bih da se SO2 popravio od zadnjeg update-a i koliko vidim, radi korektno i brzo (a i sučelje mi je ljepše od Clouda)...

Dakle: VPJ (Vidi, Probaj, Javi)...
Tema zaključana.
21.02.2013 | 14:32
Pardon - pretpostavljam da govorite o Officeu za iPad, a ne o officeu za iPod? Ili stvarno editirate office dokumente na iPodu?
Tema zaključana.
21.02.2013 | 14:45
iPad-u, oprosti. To sa pisao sa iPad-om, pa mi je vjerovatno automatski iPod povukao.
Tema zaključana.
21.02.2013 | 14:47
SO mi ne radi sa dropbox-om?
Tema zaključana.
21.02.2013 | 14:59
Ja koristim DocsToGo i radi sa Dropboxom, no ja uglavnom radim s jednostavnim dokumentima pa je ok, ali mislim da baš ne podržava naprednije opcije i složenije dokumente.
Tema zaključana.
21.02.2013 | 20:29
Od svega mi se DocsToGo najbolje svidio ( hvala Sank) ostalo sam im vratio.
Tema zaključana.
22.02.2013 | 22:34
tino1 kaže:
Koji bi App mogao biti za Office? Skinuo sam quickoffice, ali ne radi kako treba ima grešaka u izračunima. Trebalo bi mi nešto s čim mogu otvarati i uređivati kalkulacije i word dokumente.

Kada kazes Office koji program iz Office paketa preferiras, PP, Word ili Excel?
Pitam zato jer, iako jos uvijek nije dostupna MS Office puna verzija za IOS, postoje App-ovi koji donekle krpaju taj gap.

Pored App-ova koji su vec navedeni (Docs to Go, Quick Office) tu su Air Sharing, iFiles i mnogi drugi.
Mnogi podrzavaju i Cloud servise.

Takodjer Numbers otvara Excel datoteke, Pages otvara Word datoteke uz opciju formatiranja, a Keynote je po meni daleko najbolji reader za Powerpoint datoteke (testirao sam ga na PP datotekama i doslovce nudi sve animacije i kerefeke u prezentaciji kao i izvorni file), po meni je ugodniji i bolji od samog Powerpointa. Ako imas iste iWork aplikacije na Mac-u ili imas vise platformi tu je i mogucnost iCloud sinkanja.

Ako ti treba rad u MS Excel datotekama, dakle kreiranje formula, glavne funkcije sa osnovnim formulama nude app-ovi iSpreadsheet i Quicksheet od ovih koji mi padaju napamet.

Na zalost do dolaska MS Office paketa za IOS mogucnosti kreiranja i rada sa Office datotekama u punoj fukncionalnosti su poprilicno ogranicene.
Sto se tice citanja datoteka kreiranih na PC-u u MS Office, navedeni app-ovi (i mnogi drugi) nude dovoljno i zahtjevinijim korisnicima.

Houp it helpz...

Evo linka sa par korisnih tipova...

www.techapna.com/best-spreadsheet-apps-for-ipad/6/
Tema zaključana.
23.02.2013 | 13:57
Najviše mi treba Excel. Pomoglo mi je ovo tvoje, hvala, sad mi je jasno da nikad neću imati punu funkcionalnost. Ali barem nešto malo raditi.
Tema zaključana.
24.02.2013 | 18:03
tino1 kaže:
Najviše mi treba Excel. Pomoglo mi je ovo tvoje, hvala, sad mi je jasno da nikad neću imati punu funkcionalnost. Ali barem nešto malo raditi.

Nikad ne reci nikad. Priča se da su u Microsoftu shvatili da gube veliko tržište, te da je Office za iOS (ili bar iPad) blizu izlaska.
Tema zaključana.
24.02.2013 | 18:30
To bi bilo genijalno. Gdje si to čuo?
Tema zaključana.
25.02.2013 | 15:59
Koliko sam shvatio, poluproizvod. Meni treba full operacija. Do nedavno sam imao ipad 2, i riješio ga sam se jer niti jedna apliakcija nije zadovoljila moje potrebe vezano za excel, te je na koncu služio samo za internet i klincima za igru.
Macro naredbe se nisu odvijale kako spada niti na jednom fajlu, totalna nekompatibilnost. Kad i ako izađe dobar office, onda ću nabavit novi ipad, a do tada drago mi je da sam ga se riješio za dobre novce.
Tema zaključana.
25.02.2013 | 16:23
Za sada je tocno tako kako kazes. Kada/ako dodje MS Office za iOS ( a mnogi tvrde da hoce) vidjeti cemo koliko je upotrebljiv.
Ista stvar muci i mene, ali nisam tako rezolutan...
Tema zaključana.
25.02.2013 | 19:21
Ovo šta sam ja do sad pročitao, to neće biti puno vreijedna varijanta. Tako da sigurno neće šljakat kao pravi. Ali daj št daš.
Tema zaključana.
25.02.2013 | 20:16
tino1 kaže:
Ovo šta sam ja do sad pročitao, to neće biti puno vreijedna varijanta. Tako da sigurno neće šljakat kao pravi. Ali daj št daš.

Ma NihNK... nije da ne mogu ponuditi proizvod, vec misle da ce time privuci korisnike na svoje platforme, ali nekako mislim da nece, malo su se zahebali i dugorocno i kratkorocno
Tema zaključana.
25.02.2013 | 21:15
Office na iPadu neće privuči nove korisnike, već postojeće. Tko normalan bi kucao ozbiljan tekst (makar i tipkovnicu koristio) na tako malenom ekranu. Čisti mazohizam.
Tema zaključana.
25.02.2013 | 21:24
Velim da nije ocito MS u interesu napraviti Office verziju za iPad/iPhone jer vjerojatno zele privuci korisnike na svoje tablete ili windows phone.
Office na klasicnom iPadu bi bio cist OK sto se tice velicine ekrana.
Tema zaključana.
25.02.2013 | 23:54
pero69 kaže:
Velim da nije ocito MS u interesu napraviti Office verziju za iPad/iPhone jer vjerojatno zele privuci korisnike na svoje tablete ili windows phone.
Office na klasicnom iPadu bi bio cist OK sto se tice velicine ekrana.

Oprost, za koji ozbiljam rad je 10" dovoljno? Za zahebanciju je i iPhone OK.
Tema zaključana.
26.02.2013 | 00:06
Za ozbiljan rad, kada si izvan ureda/stana. Npr. napravis si upotrebljivu check listu i ides u kontrolu na terenu.
Tema zaključana.
26.02.2013 | 16:29
JOHN kaže:
Koliko sam shvatio, poluproizvod. Meni treba full operacija. Do nedavno sam imao ipad 2, i riješio ga sam se jer niti jedna apliakcija nije zadovoljila moje potrebe vezano za excel, te je na koncu služio samo za internet i klincima za igru.

Isprobao Numbers?
Tema zaključana.
20.03.2013 | 22:32
CloudOn

Nudi Full MS Office u oblaku linkom na Dropbox, Skydrive, Google Drive i Box account.

Vise

site.cloudon.com/

Screenshot blank MS Excel dokumenta
photo-2455230ec1dc5fa5969506ea3e0cba58.PNG
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1300)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO