Punjač za iPad 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Punjač za iPad 5

30.10.2013 | 07:59
Dobar dan,
Prijatelj će mi donijeti iPad 5 idući mjesec kada se bude vraćao iz New Yorka.
Pošto taj iPad ima američki punjač, trebam si kupiti punjač kakav imamo u Hrvatskoj.
Da li znate kakav je to punjač, da si ga kupim prije nego što mi dođe iPod 5 u ruke?
Tema zaključana.
30.10.2013 | 08:09
Ne pinjač, već dio koji ide na punjač.
www.njuskalo.hr/macintosh/eu-ac-power-ad...le-mac-oglas-2066015
Ovo ti treba, jedino ne znam je li Apple mijenjao taj dio, jer svako malo nešto promijene.
Inaće, sam punjač je iz dva dijela, punjač i utikač. Punjač je univerzalan, a utikač se mijenja.
Ako ne uspiješ naći taj utikač, nije važnno, uzmi punjač i odi u prvi dučan s kablovima i kupi kabel koji s jednim krajem ide u "zid", a s drugim krajem (izgleda kao osmica), ide u punjač.
Tema zaključana.
30.10.2013 | 08:31
Pogledati ću kada mi dođe iPad 5. Hvala ti na informaciji
Tema zaključana.
30.10.2013 | 11:51
Imas tavih adaptera za 1$ na ebay-u.
Tema zaključana.
30.10.2013 | 14:44
zabac kaže:
Ovo ti treba, jedino ne znam je li Apple mijenjao taj dio, jer svako malo nešto promijene.
Inaće, sam punjač je iz dva dijela, punjač i utikač. Punjač je univerzalan, a utikač se mijenja.
Ako ne uspiješ naći taj utikač, nije važnno, uzmi punjač i odi u prvi dučan s kablovima i kupi kabel koji s jednim krajem ide u "zid", a s drugim krajem (izgleda kao osmica), ide u punjač.

da, ali je problem što daju ovakve punjace sad:

pa njemu treba za par dolara s ebaya.. mislim da ja imam doma par komada pa ti dam jedan
Tema zaključana.
30.10.2013 | 14:52
Vidjeti ću kada mi dođe iPod, pa se javim ako mi bude trebao...
Hvala na pomoći,
Petar
Tema zaključana.
30.10.2013 | 16:25
FI4 kaže:
zabac kaže:

da, ali je problem što daju ovakve punjace sad:

pa njemu treba za par dolara s ebaya.. mislim da ja imam doma par komada pa ti dam jedan

Jesi siguran, taj ima 5W, a onak drugi ima 12W. Jesi siguran da je tako?

5W
store.apple.com/us/product/MD810LL/A/app...wer-adapter?fnode=3c
12W
store.apple.com/us/product/MD836LL/A/app...wer-adapter?fnode=3c
Tema zaključana.
02.11.2013 | 09:11
Na videu od iPada 5 sam vidio da su punjač i utikač kao na tvom postu www.njuskalo.hr/macintosh/eu-ac-power-ad...le-mac-oglas-2066015
Na videu se vidi da mi utikač treba.
Da li ima negdje negdje u Zagrebu kupiti isti utikač kakav si mi rekao?
Tema zaključana.
02.11.2013 | 11:05
Ovaj punjač je dvodjelni (s time kako ameri imaju lukavo riješeno jer preklapaju pipce koji idu u zid). S ovog linka kojeg si dao bi trebao pasati taj dodatak.
Apple inaće prodaje kit za putovanja po svijetu i vidi kako je u paketu i onaj dio koji tebi treba.
Screen_shot_2013_11_02_at_10.png

Mada je dosta skupo, preko oglasnika budeš jeftinije prošao.
Tema zaključana.
02.11.2013 | 14:07
Bok. Ja si mislim kupiti Ipad Air iz Velike Britanije. Jel ste sigurni da treba promjeniti samo onaj dio koji ide u utičnicu. To bi značilo da isti punjač može pretvarati struju u Americi , Britaniji ili kod nas.
Ako je to stvarno tako onda super.
Tema zaključana.
02.11.2013 | 14:39
Samo adapter ti treba
Tema zaključana.
02.11.2013 | 14:50
zvonimir18 kaže:
Bok. Ja si mislim kupiti Ipad Air iz Velike Britanije. Jel ste sigurni da treba promjeniti samo onaj dio koji ide u utičnicu. To bi značilo da isti punjač može pretvarati struju u Americi , Britaniji ili kod nas.
Ako je to stvarno tako onda super.

Da, samo adapter, NE i punjač.
Na mome punjaču od iPada piše: input 100-240V 0,45A 50-60Hz, Output 5,1V 2,1A.
Kod iPhonea je problem, tj. kod onih koji koji koriste 5W punjače.
Tema zaključana.
02.11.2013 | 17:19
diplodocusIII kaže:
Na videu od iPada 5 sam vidio da su punjač i utikač kao na tvom postu www.njuskalo.hr/macintosh/eu-ac-power-ad...le-mac-oglas-2066015
Na videu se vidi da mi utikač treba.
Da li ima negdje negdje u Zagrebu kupiti isti utikač kakav si mi rekao?

Evo na ebay za 2.75$ skupa sa postarinom. Mislim da je najskuplje to sto moras cekati cca 30 dana za shiping.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (482)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.76 Seconds

Provided by iJoomla SEO