ipad4 16gb
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ipad4 16gb

22.11.2013 | 19:15
ljudi molim vas pomagajte,imam novi ipad 4 16gb,no problem je što mi je beskoristan,nema otvor za priključiti stick od interneta,karticu ili bilo kako drugačije nemam mogućnost se spojiti na internet.što da radim?ima opciju za spajanje na vpn i wi-fi,a ne kužim se puno u to,molim vas pomagajte kako se spojiti na internet.....
Tema zaključana.
22.11.2013 | 19:24
Dobrodošla kao prvo. Kao drugo ovo je krivi forum za ovo pitanje (ipad/IOS kategorije postoje - moderator će preseliti temu, vjerujem).

Što se tiče spajanja na internet tu prvo treba nešto dodatno informacija. Da li postoji već infrastruktura koja ti pruža pristup netu (tu jedino dolazi u obzir wireless pristup), te da li ti želiš koristiti ipad bilo gdje i njime pristupati netu? Ako da onda je potrebno imati ipad model sa 3g/4g opcijom u koji ide neka sim kartica za mobilni internet. Za sve ostalo ostaje ti samo wifi spajanje na neku već postojeću wireless konekciju.

Eventualno što još možeš napraviti je sa nekog drugog uređaja dignuti (ako ima mogućnost) hotspot i koristiti taj uređaj za pristup internetu, a onda se preko wifi na ipadu spojiti na taj hotspot.

Mislim da drugih opcija nemaš.
Tema zaključana.
22.11.2013 | 20:30
Moze se i s bluetooth-om spojiti iPad i mobitel i radilo bude. Ako je iPhone u pitanju, tada je dosta jednostavno, ali ako je neki drugi mob u pitanju, tada moze biti problem cise u mobu nego u iPadu. Malo je podataka za nesto kvalitetno zakljuciti.
Tema zaključana.
22.11.2013 | 22:25
e ovako to je ipad apple 4G,a imam u kući na računalu spojen stick vip mobilni internet i sada bih koristila ipad bilo kako samo da se mogu spojiti na internet,ali ne ide.pokušala sam na vpn i napravila ono kao kućno računalo na postojećem a na ipadu mi piše samo:server je nedostupan,pokušajte se ponovno spojiti,ako je problem dalje prisutan,provjerite postavke i obratite se administratoru,a na računalu pokazuje greška 800.
Tema zaključana.
22.11.2013 | 23:08
Kakav VPN... Ne treba ti VPN. Na tom računalu uključi internet connection sharing preko Wifi. I to je sve.
Tema zaključana.
25.11.2013 | 13:34
ljudi hvala na savjetima ali vas molim detaljniji opis kako se spojiti na taj wi-fi.
Tema zaključana.
25.11.2013 | 14:27
Da li je to računalo na kojem imaš stick za mobilni internet - Mac ili neka windows kanta? Ako je windows, onda ti predlažem da pomoć potražiš na nekom windows forumu. Jednostavno pitaj kako se može šerati veza s mobilnog internet sticka na wifi.
Tema zaključana.
26.11.2013 | 09:43
i o kojim je windowsima riječ?
Tema zaključana.
26.11.2013 | 16:06
Evo naputak kako napraviti sharing internet veze na windows 7.
www.dummies.com/how-to/content/how-to-sh...on-in-windows-7.html

Ako novac nije problem uzmeš neku Mobile Net tarifu, dobiješ odgovarajuću sim karticu i taljigaj.
Tema zaključana.
26.11.2013 | 20:56
windows internet explorer
Tema zaključana.
26.11.2013 | 21:11
@daivana bojim se da ti fale osnove informatičkog znanja da bi ti se jednostavno objasnilo kako da riješiš problem.
Koji crni "windows internet explorer", Galla te pitao koje Windowse koristiš (Windows 8, Windows 7, Vista, XP....). Ovaj tvoj odgovor ne govori apsolutno ništa
Tema zaključana.
26.11.2013 | 21:19
Mislim da je za tebe najbolja opcija da nadjes nekog klinca u komsiluku i dovedes ga kuci da ti to sredi za 3 minute.Sto rece wiseguy koliko vidim i nisi vicna u informatickom svijetu.
Tema zaključana.
14.12.2013 | 18:11
windovsi su xp ili ti explorer
Tema zaključana.
14.12.2013 | 18:38
Xp znaci experiance. I xp nema koliko znam sheranje wifi mreze.

Kako kaze gore. Klinca nekog pitaj znat ce sigurno. Daj mu 50 kn i sretan i on i vi
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (482)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO