iPad 3 punjenje baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 3 punjenje baterije

22.08.2014 | 20:00
Pozdrav!
iPad 3 mi je usao u beskonacni loop pri paljenju, ne pomice se dalje od jabuke.
Razlog tome (koliko sam procitao na netu) je da se ne stigne dovoljno napuniti kako bi dosao na home screen. Pokusao sam 30min konstantno hard resetirati kada dodje do jabuke, kako bi bar dosao na 2%, ali bezuspjesno. Malo se zagrije, po tome znam da puni ali dalje nece.
Nemogu uci u recovery, pa preko iTunes-a nesto napravit.

Sada tražim način kako napuniti bateriju van iPada, tako da ga rastavim i napunim, te vidim jel zbilja u bateriji problem. Lako onda narucit novu. Ako netko zna kako to napraviti, bio bih mu jako zahvalan!

P.S. Bio je na servisu, dijagnoza je sljedeća: iPad uređaj neradi i potrebno ga je zamjeniti. Pored toga je puna cijena
Tema zaključana.
22.08.2014 | 20:14
Ja ne razumijem ovo na kraju?!?
Ovo mi lići na ubijanje mrtvog psa.
Tema zaključana.
22.08.2014 | 20:24
Nemogu napunit bateriju do te mjere (bar ja tako mislim i kako drugi ljudi s istim problemom kazu) da izađe iz tog beskonacnog loopa - zato trazim nacin kako da je napunim izvan iPada, dok se on ne pokusava sam upalit
Tema zaključana.
22.08.2014 | 20:53
Mozda je bat crkla, mozda je elektronika koja je puni, mozda je maticna u banani. Mene zanima ova dijagnoza servisa. Odnesi u drugi servis.
Tema zaključana.
22.08.2014 | 21:20
Meni baš nije logično da iPad punjač ne može sam za sebe dati dovoljno struje da se iPad probudi. Pričam napamet, ali to bi bio prvi tablet koji se ne može probuditi samo na svom punjaču, taman i da je baterija skroz-naskroz crkla.
Da li si probao s drugim, dovoljno jakim USB punjačem? Trebaš USB punjač od 10W, dakle od 2A.
Tema zaključana.
22.08.2014 | 21:38
Kod iUredjaja je tako, ako bat. nije napunjena minimalno, uredjaj se ne pali jer stiti bateriju koja, ako se isprazni do kraja, tesko moze ponvno krenuti s punjenjem. Neka sok terapija se spominjala, ali nisam siguran, za oziciti bateriju koja je dala zadnji elektron.
iPhone radi isto tako. Dana mi se desilo. U jednom trenutku je crko jer je bat. dosla na rezervu. Ukljucio na punjac i morao cekati da se bat. malo napuni kako bi telefon uopce upalio. Nije lose, a razmisljam, kupiti externu bateriju (clanak u Vidi-u) i koristiti kad dojde mob na najgu, a inace ima na sebi led koj sluzi i kao lampa.
Tema zaključana.
22.08.2014 | 21:44
Probao s punjacem od 1A, preko kompa, od 2A i original od iPada - 2A. To sto sam napisao kao dijagnozu i postupak ukljanjanja je sve sto sam nasao kao rjesenje problema drugih korisnika. Začuđujuće dosta ih je imalo takav problem, neki su uspjeli rjesit a drugi se i dalje muce.
Iz tog razloga ga zelim pokusat pokrenut s punom baterijom, da se uvjerim jel se pali ili ne.
Tema zaključana.
22.08.2014 | 21:53
A ono - čisto ga ostaviti uštekanog na punjač preko noći i ne pokušavati ništa paliti ni gasiti?
Tema zaključana.
22.08.2014 | 22:45
Prvo probano. Cim se usteka automatski se pocne palit.
Tema zaključana.
23.08.2014 | 21:32
Nije baš jednostavno za rastavit... servisi vjerojatno to smatraju nepopravljivim nažalost...
Nema šarafa, ljepljeno je staklo
Tema zaključana.
24.08.2014 | 01:20
Prijatelj je imao neki android tablet i dogodilo mu se isto. Ispraznila se baterija i više se nije dao upaliti, a ni baterija puniti. Srećom to je tablet koji se lako otvara, pa smo mu odspojili bateriju s matične, onda nazad spojili i priključili na punjač. Baterija se počela puniti i nakon kratkog vremena se upalio. Nakon toga sve je opet vbilo ok, baterija se punila normalno.

Šteta da se iPad neda tako lako otvoriti, možda bi pomogla ista procedura.
Tema zaključana.
24.08.2014 | 15:46
Šteta što je ljepljen okolo, a kad se rastavi isto ljepilo se ne da upotrijebit, čini mi se da bi neka dvostrano ljepljiva traka bila ok
Tema zaključana.
24.08.2014 | 22:03
Rastavljanje mi ne predstavlja neki veliki problem, al hvala Sank - probat cu bas to pa mozda i meni upali
Tema zaključana.
24.08.2014 | 22:29
pogledaj na ifixit-u... treba ugrijat i pomalo odljepljivat... sretno!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1076)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO