iPad mini retina neravnomjerno osvjetljenje ekrana
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad mini retina neravnomjerno osvjetljenje ekrana

19.11.2014 | 17:31
Pozdrav Jabučari,

ramišljam več dugo o kupnji ipad minija sa retinom (2nd gen.) te zadnjih par dana stalno visim po iStyleu i Storeu. Sve je to divno i krasno ali primjetio sam da na izloženim primjercima i u iStyleu i u Storeu osvjetljenje nije onakvo kakvo je recimo na 1. generaciji minija. Može se primjetiti da je osvjetljenje po sredini ekrana za skoro pola slabije nego na dnu i vrhu ekrana te se također vidi onaj svijetlosni trag od ledica na dnu, kao kada se svijetlo recimo probija kroz dim. Nešto slično ovome

U oba dućana sam pitao ali su mi rekli da mi se to pričinjava zbog svijetla u dućanu itd...
Stvarno mi se ne da pljunuti 200+€ za proizvod na kojem osvjetljenje nevalja, mislim nisam neki pimplavac ali takve stvari primjetim i jednostavno me bodu u oći.

Imate li vi iskustva sa tim? Kakvi su ekrani kod vas? Što mislite ako uzmem jednog takvog i žalim se na to hoće li mi to uvažiti pod garanciju?
Tema zaključana.
19.11.2014 | 17:49
Neće
Tema zaključana.
19.11.2014 | 23:13
U kojem iStyle-u si bio ako smijem znati, da sutra pregledam da li je uistinu tako?

Vezano za jamstvo, za iPad ne znam za takav slučaj, no na MacBook Airu za to se mijenjao ekran bez problema.
Tema zaključana.
20.11.2014 | 00:42
Osobno poznajem čovjeka koji je imao upravo takav problem i tražio da mu se to popravi ili da mu se da drugi iPad , i to upravo u iStyleu (u CC One). I odbili ste ga. Ne znam točno tko imenom i prezimenom, ali serviser ga je odbio bez ikakvog čvrstog argumenta. Kao - to nije kvar.
Tema zaključana.
20.11.2014 | 02:44
Ja imam taj isti iPad, i nisam primjetio razliku u osvjetljenju. Za pretpostaviti je da imaju razlicite tvornice (kao ghosting problemi sa LG na rMBP ekranima, dok je Samsung bio OK).

Ovisi sto dobijes :/

U svakom slucaju ruzno iskustvo da platis premium cijenu za uredjaj koji ti u startu odmah ide na zivce, jer nije savrsen kako ga predstavljaju...
Tema zaključana.
20.11.2014 | 12:38
Nakon komunikacije sa Apple-om, dobio sam odobrenje da sve takve iPad-e smijemo staviti u redovnu proceduru, odnosno ukoliko su u garanciji i nemaju fizičkih oštećenja da mogu biti zamijenjeni novima u najkraćem mogućem roku.

Stoga molim sve koji imaju takve uređaje da ih slobodno donesu, te će biti zamijenjeni.
Tema zaključana.
20.11.2014 | 13:53
Svaka čast ! To se zove korektnost !
Tema zaključana.
20.11.2014 | 14:23
ssivic kaže:
Nakon komunikacije sa Apple-om, dobio sam odobrenje da sve takve iPad-e smijemo staviti u redovnu proceduru, odnosno ukoliko su u garanciji i nemaju fizičkih oštećenja da mogu biti zamijenjeni novima u najkraćem mogućem roku.

Stoga molim sve koji imaju takve uređaje da ih slobodno donesu, te će biti zamijenjeni.

Ti si iz koje firme, ako smijem pitati?

Ovo su ipak pozitivni pomaci prema korisnicima/kupcima Aple proizvoda.
Tema zaključana.
20.11.2014 | 15:17
Radim u iStyle-u, i zadužen sam za iOS uređaje.
Tema zaključana.
20.11.2014 | 15:50
Super da i trgovci (uz servisere) prate ovaj forum i probleme korisnika.
Tema zaključana.
  • zdenko.m.
  • Posjetitelj
06.12.2014 | 15:14
ssivic kaže:
Radim u iStyle-u, i zadužen sam za iOS uređaje.

A što ako recimo kupim iPad u USA i vidim da nesto nije u redu?Kako takav proizvod mogu zamijeniti i može li se uopće?
Tema zaključana.
07.12.2014 | 12:53
Može, sve unutar 1 godine Apple Limited Warranty vrijedi i cijelom svojetu pa tako i u Hrvatskoj.
Tema zaključana.
  • zdenko.m.
  • Posjetitelj
08.12.2014 | 09:05
Sjajno.Hvala na odgovoru!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (667)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO